Home » Functies » Nieuwsbrief plug-ins » Joomla nieuwsbrief module

Joomla nieuwsbrief module

Joomla nieuwsbrief module voor efficiëntere en betere nieuwsbrief verzendingen.

  • STANDARD/PRO pakket – 1-klik-inhoudovername
  • STANDARD/PRO pakket – automatische ontvangerssychronisatie
  • Rechtsgeldig aanmeldformulier met double opt-in proces
  • Dagelijkse ontvanger updates
  • Ordenen van ontvangersgroepen bij aanmelding voor de nieuwsbrief
Joomla nieuwsbrief integratie

Met de Joomla nieuwsbrief module inhoud overnemen in uw nieuwsbrief

Bij Newsletter2GO vindt u veel verschillende nieuwsbrief integraties, waarmee u binnen enkele klikken uw shopsysteem aan onze nieuwsbrief software koppelt. Één hiervan is de Joomla nieuwsbrief module. U kunt deze binnen enkele stappen aan uw Newsletter2Go account koppelen, om vervolgens gebruik te maken van alle functionele opties en extra’s. Naast de Joomla e-mailmarketing integratie, kunt u in ons download centrum ook shop- en CRM-systemen plug-ins downloaden.

Met de Joomla nieuwsbrief module van Newsletter2Go kunt u een rechtsgeldig aanmeldformulier voor op uw website maken. Dankzij een eenvoudig opgemaakte formuliergenerator gebeurt dit in slechts weinig stappen en geheel zonder programmeerkennis. Iedereen kan met onze vanzelfsprekende aanmeldformulier generator aan de slag. Pas individueel aan welke informatie u bij de aanmeld opvraagd en welke informatie verplicht is om op te geven. Wij raden echter aan om zo weinig mogelijk informatie te vragen, zodat de kans op een aanmelding groter is. Hoe meer informatie, hoe meer moeite voor de klant.

Bovendien kunt u bepalen of de ontvangers direct na de aanmelding in een bepaalde ontvangersgroep moeten worden ingedeeld. Dit gebeurt dan automatisch voor iedere aanmelding, wanneer u dit zo heeft ingesteld. U hoeft uw ontvangerslijsten niet handmatig te actualiseren. De e-mailmarketing integratie voor Joomla is binnen enkele minuten gemaakt en eenvoudig te gebruiken.

Met de Joomla nieuwsbrief module bespaart u zich het handmatig actualiseren van uw ontvangers. Naast deze handige optie kunt u ook de inhoud van uw website met één klik in uw nieuwsbrief overnemen.

Met de 1-klik-inhoudovername wordt uw nieuwsbrief template aan uw CMS-systeem gekoppeld. Dit gebeurt aan de hand van een premium template die door ons team voor u individueel en naar wens gemaakt wordt. Wanneer de template klaar is kunt u deze in het nieuwsbrief ontwerpproces terugvinden onder “Templates”. U kunt de template uiteraard zo vaak gebruiken als u wenst en volledig aanpassen. U heeft met een premium template beschikking over speciale bouwstenen, waardoor informatie zoals tekst, afbeeldingen en links, in uw nieuwsbrief kunnen worden toegevoegd. Dit doet u met één klik, door het aangeven van de content-ID.

Heeft u nog vragen over de Joomla nieuwsbrief module? Ons supportteam staat altijd voor u klaar. Stuur ons een e-mail of bel ons op.

Tip: De ontvangerssynchronisatie kunt u met de Joomla nieuwsbrief module voor Newsletter2Go geheel automatisch laten verlopen. Om gebruik te maken van de 1-klik-productovername moet u eenmalig een premium nieuwsbrief template bestellen. Dit kunt u doen via uw Newsletter2Go account of door een e-mail te sturen naar moc.o1534559359g2ret1534559359telsw1534559359en@se1534559359las1534559359. Wij maken uw template uiteraard volledig in overleg volgens uw wensen.

Bonus: wanneer u gebruik maakt van het STANDARD pakket zijn enkele nieuwsbrief templates al van de 1 klik overname functie voorzien.

Newsletter2Go maakt gebruik van cookies om u de best mogelijke service te kunnen bieden. Als u doorgaat met surfen op de site, gaat u akkoord met de cookies. Akkoord