Home » Functies » Nieuwsbrief plug-ins » JTL-Shop3 nieuwsbrief module

JTL-Shop3 nieuwsbrief module

Laat uw omzet van uw webwinkel stijgen met de JTL-Shop3 e-mailmarketing integratie van Newsletter2Go:

  • STANDARD/PRO pakket – 1-klik-productovername
  • STANDARD/PRO pakket – automatische ontvangerssychronisatie
  • STANDARD/PRO pakket – A/B-tests (onderwerp, afzender en inhoud)
  • Live reports en conversietracking
  • Nieuwsbrief templates in uw huisstijl
  • Newsletter2Go – gecertificieerde partner van JTL-Shop3
Grafiek_Integraties_JTL

Meer efficiëntie dankzij de JTL-Shop module van Newsletter2Go

De Duitse software JTL-Shop3 communiceert via ee bi-directionele koppeling met een ERP-systeem. De overdacht van alle post en klantengegevens, plus het verzamelen van de bestellingen kan met slechts één klik worden voltooid door middel van de JTL-Wawi. Deze loopt op de achtergrond en maakt een automatische synchronisatie mogelijk. Maakt u gebruik van het shopsysteem van JTL-Shop3? Dan heeft u bij Newsletter2Go de mogelijkheid om onze nieuwsbrief software aan het shopsysteem te koppelen.

Met de JTL-Shop module van Newsletter2Go worden uw klantgegevens en de artikelinformatie automatisch en volledig gesynchroniseerd met uw JTL-Shop3 shopsysteem. Manueel gegevens kopiëren of individuele ontvangers updaten behoort tot het verleden zodra u de JTL-Shop3 e-mailmarketing integratie heeft gekoppeld aan onze nieuwsbrief software. De belangrijkste voordelen van deze integratie zijn de automatische ontvangerssynchronisatie en de unieke 1-klik-productovername.

Snel en eenvoudig ontvangers synchroniseren
Met de JTL-Shop3 nieuwsbrief module kunt u alle ontvangersgegevens en -kenmerken ook in uw Newsletter2Go account gebruiken. Segmenteer uw ontvangers aan de hand van uw shopkenmerken en stuur nieuwsbrieven naar de gebruikers van uw JTL-shop. Uw gegevens worden bovendien bi-directioneel gesynchroniseerd. Zo worden ook de afmeldingen van uw nieuwsbrief overgedragen. Met de JTL-Shop3 nieuwsbrief integratie zijn uw ontvangersgegevens dus altijd in beide richtingen geactualiseerd. De automatische ontvangerssynchronisatie zal u een hoop tijd besparen!

Met één klik producten in uw nieuwsbrief overnemen
Natuurlijk kunt u na het installeren van JTL-Shop3 nieuwsbrief module ook gebruik maken van onze unieke 1-klik-productovername e-commerce functie. Hiervoor heeft u een premium nieuwsbrief template nodig. Deze programmeren wij voor u in uw shopdesign. De premium template communiceert rechtstreeks met uw shop via de JTL-Shop3 nieuwsbrief integratie. Door deze verbinding is het mogelijk om productdetails de zoals omschrijving, prijs, links en afbeeldingen over te brengen naar u nieuwsbrief nadat u het productnummer heeft ingevoerd. Vooral voor e-commerce bedrijven die onze nieuwsbrief software gebruiken is dit een van onze essentiële functies.

Met de 1-klik-productovername in combinatie met de JTL-Shop3 nieuwsbrief module kunt u in slechts enkele minuten een zeer complexe productnieuwsbrief samenstellen en uw klanten doelgericht aanspreken met passende producten.

Tip: De ontvangerssynchronisatie kunt u met de JTL-Shop3 nieuwsbrief integratie geheel automatisch laten verlopen. Om gebruik te maken van de 1-klik-productovername moet u eenmalig een premium nieuwsbrief template bestellen. Dit kunt u doen via uw Newsletter2Go account of door een e-mail te sturen naar moc.o1534559305g2ret1534559305telsw1534559305en@se1534559305las1534559305. Wij maken uw template uiteraard volledig in overleg volgens uw wensen.

Bonus: wanneer u gebruik maakt van het STANDARD pakket zijn enkele nieuwsbrief templates al van de 1 klik overname functie voorzien.

Newsletter2Go maakt gebruik van cookies om u de best mogelijke service te kunnen bieden. Als u doorgaat met surfen op de site, gaat u akkoord met de cookies. Akkoord