Home » Functies » Nieuwsbrief plug-ins » Lightspeed nieuwsbrief module

Lightspeed nieuwsbrief module

Beschikbaar in het Standard en Pro pakket

Ervaar meer gemak met de Lightspeed nieuwsbrief integratie (vroeger SEOshop) en geniet van meer omzet en betere klantenbinding.

1. Installeer de Lightspeed plug-in en ga direct aan de slag
2. Importeer producten met enkele klikken
3. Houd je klantenbestand altijd up-to-date met je Lightspeed account

Lightspeed nieuwsbrief integratie

Lightspeed integratie installeren en meer omzet generen

Gebruik je het Lightspeed shopsysteem (voorheen SEOshop) en wil je je producten in de nieuwsbrief promoten? Natuurlijk kun je voor ieder product handmatig de informatie kopiëren, maar volgens mij heb je wel wat beters te doen. Installeer de Lightspeed nieuwsbrief module en voeg met enkele klikken producten in je nieuwsbrief toe.

Het klinkt te mooi voor woorden: De Lightspeed nieuwsbrief module installeren en met je volgende mailing meer omzet genereren?

Toch kan het eenvoudig. De plug-in biedt twee functies:

De synchronisatie zorgt ervoor dat nieuwe klanten die aangeven ook graag de nieuwsbrief te ontvangen direct aan je Newsletter2Go adresboek worden toegevoegd. Dit bespaart het handmatig vergelijken van beide adresboeken. Met één druk op de knop voeg je automatisch nieuwe nieuwsbriefabonnees toe.

Ben jij klaar om je e-mailmarketing verkoop serieus te nemen?

Koppel de Lightspeed module en ervaar zelf hoe je conversies continu toenemen!

Lightspeed integratie en de 1-klik-productovername

Met de unieke 1-klik-productovername functie kun je vliegensvlug producten in de nieuwsbrief importeren. Hoe precies? Na het installeren van de Lightspeed nieuwsbrief module zijn beide systemen gekoppeld. Wanneer je een productbouwsteen in de nieuwsbrief lay-out invoegt, kun je aan de hand van de product ID het bijbehorende product zoeken (de product ID vind je bijvoorbeeld wanneer je in je Lightspeed account een export van alle producten maakt). Vervolgens pas je eventueel de informatie aan en bevestig je de wijzigingen. Hierna wordt het product — inclusief de afbeelding — in de nieuwsbrief weergeven. Dit maakt het invoegen van producten stukken sneller dan de productinformatie manueel te kopiëren en vervolgens in de nieuwsbrief te plakken.

Let op: De Lightspeed nieuwsbrief module kan alleen worden gebruikt wanneer je een premium template of het Standard of Pro pakket gebruikt. In de template gallerij vind je kant-en-klare nieuwsbrief templates terug die de 1-klik-productovername bouwstenen al bevatten. Selecteer het template, pas deze naar wens aan en sla de lay-out vervolgens op als eigen template om de structuur voor toekomstige nieuwsbrieven te gebruiken.

Next level nieuwsbrieven met de Lightspeed nieuwsbrief integratie

Omdat het zo eenvoudig is om producten in de nieuwsbrief in te voegen, stel je in korte tijd een complexe sales nieuwsbrief samen. Het bouwen van gepersonaliseerde nieuwsbrieven met specifieke productaanbevelingen wordt met de Lightspeed nieuwsbrief module veel minder tijdrovend.

Zo kun je bijvoorbeeld twee verschillende bouwstenen toevoegen, één die producten voor vrouwen laat zien, een ander die producten voor mannen toont. Vervolgens importeer je de gewenste producten via de Lightspeed nieuwsbrief plug-in. Tenslotte personaliseer je de twee bouwstenen met de variabele “toon bouwsteen enkel wanneer het geslacht man/vrouw is”. Appeltje eitje!

Hulp nodig?

💡 Lees hier stap voor stap hoe je de Lightspeed integratie opzet.
💡 Lees hier welke shopsystemen op Newsletter2Go kunnen worden aangesloten.
💡 Klik hier om naar het plug-in download centrum te gaan.

Newsletter2go verwendet Cookies, um Ihnen den bestmöglichen Service zu gewährleisten. Wenn Sie auf der Seite weitersurfen stimmen Sie der Cookie-Nutzung zu. Ich stimme zu.