Home » Functies » Nieuwsbrief plug-ins » Lightspeed nieuwsbrief module

Lightspeed nieuwsbrief module

Koppel de Lightspeed nieuwsbrief integratie voor meer omzet en betere klantenbinding. Hieronder ziet u de voordelen van de Lightspeed nieuwsbrief module (vroeger SEOshop).

  • STANDARD/PRO pakket – 1-klik-productovername
  • STANDARD/PRO pakket – automatische ontvangssynchronisatie
  • STANDARD/PRO pakket – A/B-tests (onderwerp, afzender en inhoud)
  • Realtime rapporten
  • Op aanvraag: nieuwsbrief templates in uw huisstijl
Lightspeed nieuwsbrief integratie

Verhoog uw omzet en klantenbinding met de Lightspeed nieuwsbrief module

De Lightspeed nieuwsbrief module in het kort

De Lightspeed e-mailmarketing module (vroeger SEOshop) van Newsletter2Go is uiterst geschikt voor webshops. U installeert de Lightspeed module in enkele stappen. De sterkste punten van de integratie zijn ongetwijfeld de automatische ontvangerssynchronisatie en de 1-klik-productovername. Creëer en verzend succesvolle e-mailmarketing campagnes en meet het succes met aan de hand van realtime statistieken. Met de Lightspeed nieuwsbrief integratie tilt u uw e-mailmarketing naar een hoger niveau.


Ontvangerssynchronisatie

Synchroniseer de ontvangers tussen uw Lightspeed en Newsletter2Go accounts volledig automatisch. Wanneer u de Lightspeed nieuwsbrief module koppelt beschikt u altijd over de meest actuele gegevens, aangezien uw ontvangersgegevens dagelijks geactualiseerd worden. Zo kunt u zich volledig richten op het maken van doelgerichte nieuwsbrieven. Bovendien zijn alle kenmerken die u gebruikt in uw Lightspeed systeem ook beschikbaar in de Newsletter2Go account. Lees hier meer over hoe uw de automatische ontvangerssynchronisatie met uw Lightspeed nieuwsbrief integratie gebruikt.

1-klik-productovername

Dankzij de Lightspeed nieuwsbrief integratie kunt u met slechts één klik volledige producten en alle bijbehorende informatie vanuit uw webshop in uw nieuwsbrief integreren. Om gebruik te kunnen maken van deze functie, ontwerpt ons team voor u een premium nieuwsbrief template in uw huisstijl. Dit template kunt u daarna eindeloos gebruiken en naar wens aanpassen.

De unieke 1-klik-productovername werkt aan de hand van het productnummer. Nadat u deze heeft ingevoerd, worden automatisch kenmerken als de titel, omschrijving, afbeelding, prijs en link overgenomen. Zo kunt u in een korte tijd complexe en sales-georiënteerde nieuwsbrieven maken. Met de Lightspeed e-mailmarketing module in combinatie met de 1-klik-productovername wordt nieuwsbrieven maken voortaan een fluitje van een cent.

Tip: De ontvangerssynchronisatie kunt u met de Lightspeed nieuwsbrief module geheel automatisch laten verlopen. Om gebruik te maken van de 1-klik-productovername moet u eenmalig een premium nieuwsbrief template bestellen. Dit kunt u doen via uw Newsletter2Go account of door een e-mail te sturen naar moc.o1534559367g2ret1534559367telsw1534559367en@se1534559367las1534559367. Wij maken uw template uiteraard volledig in overleg volgens uw wensen.

Bonus: wanneer u gebruik maakt van het STANDARD pakket zijn enkele nieuwsbrief templates al van de 1 klik overname functie voorzien.

Newsletter2Go maakt gebruik van cookies om u de best mogelijke service te kunnen bieden. Als u doorgaat met surfen op de site, gaat u akkoord met de cookies. Akkoord