Home » Functies » E-mailmarketing plug-ins » Magento nieuwsbrief module

Magento nieuwsbrief module

Optimaliseer uw workflow en verhoog de ROI van uw webwinkel met de Magento nieuwsbrief module:

  • STANDARD/PRO pakket – 1-klik-productovername
  • STANDARD/PRO pakket – automatische ontvangerssynchronisatie)
  • STANDARD/PRO pakket – A/B-tests (onderwerp, afzender en inhoud)
  • Realtime rapporten en conversietracking
  • Nieuwsbrief templates in uw huisstijl

50% efficiëntere workflow en meer ROI voor uw webshop

Magento is de leider op het gebied van open commerce innovatieplatformen. De Magento webshop beschikt over tal van handige functies en is door de goede schaalbaarheid zowel geschikt voor grote als kleine bedrijven.

Met de Magento module van Newsletter2Go kunt u alle Magento functies eenvoudig koppelen aan de nieuwsbrief software. Na de installatie van de Magento nieuwsbrief module heeft u de mogelijkheid om klantgegevens, verkoopcijfers en artikelinformatie volledig automatisch te integreren en synchroniseren. U kunt deze gegevens vervolgens gebruiken voor de ontvangerssynchronisatie is onze software of om met 1 klik producten uit uw Magento webshop te integreren in de nieuwsbrief. Hoe de Magento module van Newsletter2Go precies werkt ziet u in de video hiernaast.

De praktische functies van de Magento nieuwsbrief extensie

Ontvangerssynchonisatie

Na het koppelen van de Magento e-mailmarketing integratie, worden de ontvangersgegevens tussen uw Magento shop en Newsletter2Go account dagelijks gesynchroniseerd. Wanneer u voor de eerste keer uw ontvangers via de interface importeert, kunnen alle klantengroepen en velden uit de Magento shop worden overgenomen. U kunt zelf kiezen welke groepen en velden gesynschroniseerd worden. Bij Newsletter2Go heeft u echter nog veel meer mogelijkheden tot uw beschikking. Lees hier meer over de automatische ontvangerssynchronisatie voor uw Magento nieuwsbrief extensie.

1-klik-productovername

Maakt u vaak sales-georiënteerde nieuwsbrieven waarbij u (nieuwe) producten aanbiedt? Dan zult u een hoop tijd besparen met de 1-klik-productovername. Deze exclusieve functie kunt u gebruiken wanneer u een premium template bij ons bestelt. Met de 1-klik-productovername integreert u rechtstreeks producten vanuit uw Magento webshop in de nieuwsbrief. Dit doet u eenvoudig aan de hand van het artikelnummer. Alle belangrijke productdetails, zoals de omschrijving, prijs, link en afbeelding worden daarna direct overgenomen in de nieuwsbrief. Lees hier meer over de 1-klik-productovername voor uw Magento e-mailmarketing integratie.

Tip: De ontvangerssynchronisatie kunt u met de Magento nieuwsbrief module geheel automatisch laten verlopen. Om gebruik te maken van de 1-klik-productovername moet u eenmalig een premium nieuwsbrief template bestellen. Dit kunt u doen via uw Newsletter2Go account of door een e-mail te sturen naar moc.o1534559308g2ret1534559308telsw1534559308en@se1534559308las1534559308. Wij maken uw template uiteraard volledig in overleg volgens uw wensen.

Bonus: wanneer u gebruik maakt van het STANDARD pakket zijn enkele nieuwsbrief templates al van de 1-klik-overname functie voorzien.

Newsletter2Go maakt gebruik van cookies om u de best mogelijke service te kunnen bieden. Als u doorgaat met surfen op de site, gaat u akkoord met de cookies. Akkoord