Home » Functies » Nieuwsbrief plug-ins » Magento nieuwsbrief module

Magento nieuwsbrief module

Beschikbaar in het Standard en Pro pakket

Ervaar meer gemak met de Magento nieuwsbrief integratie en genereer meer omzet en betere klantenbinding.

1. Installeer de Magento plug-in en begin direct
2. Importeer producten met enkele klikken
3. Synchroniseer automatisch je adresboek

Magento nieuwsbrief module

Magento nieuwsbrief integratie voor effectieve sales nieuwsbrieven

Run je je bedrijf via het Magento shopsysteem en zoek je naar een efficiëntere manier om productnieuwsbrieven naar klanten te versturen? Newsletter2Go biedt de oplossing. Met de Magento nieuwsbrief module stel je met enkele klikken een krachtige, conversieverhogende nieuwsbrief samen.

Magento is één van de populairste open source e-commerce platformen ter wereld. Niet gek, de hoogwaardige prestaties, actieve community en volledige schaalbaarheid maken het platform de ideale basis voor zowel kleine webshops als grote multinationals.

Om het succes van je Magento webshop uit te breiden en het aantal conversies te verhogen, ga je aan de start met e-mailmarketing. Een goede keuze. Hoewel, eigenlijk wil je liever niet te veel tijd besteden aan het maken en verzenden van nieuwsbrieven…

Dit is precies waarom we de Magento nieuwsbrief module hebben ontworpen. Met de eenvoudig geïnstalleerde Magento nieuwsbrief plug-in geniet je van de 1-klik-productovername en ontvangerssynchronisatie.

Let op: De Magento nieuwsbrief module kan alleen worden gebruikt wanneer je een premium template of het Standard of Pro pakket gebruikt. In de template gallerij vind je kant-en-klare nieuwsbrief templates terug die de 1-klik-productovername bouwstenen al bevatten. Selecteer het template, pas deze naar wens aan en sla de lay-out vervolgens op als eigen template om de structuur voor toekomstige nieuwsbrieven te gebruiken.

Vliegensvlug een mailing ontwerpen met de Magento plug-in

E-mailmarketing begint met een up-to-date adresboek. Door de automatische ontvangerssynchronisatie worden nieuwe klanten die aangeven ook graag de nieuwsbrief te ontvangen, direct aan het Newsletter2Go adresboek toegevoegd. Zo hoef je niet handmatig beide adresboeken bij te werken. Met één druk op de knop worden de nieuwe nieuwsbriefabonnees geïmporteerd.

Met onze unieke 1-klik-productovername functie is ook het opzetten van een goede sales nieuwsbrief zo gedaan. Na het installeren van de Magento nieuwsbrief module zijn beide systemen gekoppeld. Ontwerp een nieuwe mailing, voeg de productbouwsteen in de nieuwsbrief lay-out toe en importeer vervolgens producten met de Magento product ID. De productinformatie — inclusief de afbeelding — wordt vervolgens opgehaald en verschijnt in het pop-up scherm. Wanneer nodig kun je de informatie aanpassen en aansluitend bevestigen.

Hulp nodig?

Tijd is geld. De Magento nieuwsbrief integratie helpt u tijd — veel tijd — te besparen.

💡 Lees hier stap voor stap hoe je de Magento integratie opzet.
💡 Lees hier welke shopsystemen op Newsletter2Go kunnen worden aangesloten.
💡 Klik hier om naar het plug-in download centrum te gaan.

De mogelijkheden van de Magento nieuwsbrief integratie

Door de eenvoudigheid van de Magento 2 plug-in kun je voortaan veel eenvoudiger en sneller nieuwsbrieven maken. Dit betekent dat je meer tijd over hebt voor het bedenken van nieuwe concepten om conversies te boosten.

Waag je je bijvoorbeeld aan gepersonaliseerde nieuwsbrieven? Creëer meerdere bouwstenen voor diverse doelgroepen. Plaats bijvoorbeeld in dezelfde nieuwsbrief een bouwsteen met luchtige zomerjurken en een bouwsteen met hippe heren sneakers. Stel vervolgens de personalisatie in op basis van het geslacht. Twee keer producten invoegen is handmatig veel werk, maar wordt met de Magento nieuwsbrief module een zorgeloos karwei.

📝 Wil je graag aan de slag met nieuwsbrief personalisaties, maar weet je niet waar je moet beginnen? Lees ons blogartikel waarin experts 5 tips voor gepersonaliseerde e-mails verklappen.

Ben jij klaar om je e-mailmarketing verkoop serieus te nemen?

Koppel de Magento module en ervaar zelf hoe je conversies continu toenemen!

Newsletter2go verwendet Cookies, um Ihnen den bestmöglichen Service zu gewährleisten. Wenn Sie auf der Seite weitersurfen stimmen Sie der Cookie-Nutzung zu. Ich stimme zu.