Gratis aanmelden Log in
Nieuwsbrief plug-ins integraties

Met Newsletter2Go heeft u de mogelijkheid om interfaces tot stand te brengen met een hele reeks bestaande systemen. De professionele integratieoplossingen zijn met slechts een paar klikken gekoppeld en kunnen binnen no-time gebruikt worden. De nieuwsbrief plug-ins en e-mailmarketing integraties zorgen onder andere voor de synchronisatie van ontvangers, producten en inhoud. In een kwestie van minuten koppelt u uw bestaande systeem aan onze nieuwsbrief software en automatiseert u een groot deel van de e-mailmarketing taken.

Naast het ruime aanbod van diverse e-commerce, CRM- en CMS-integraties is het ook mogelijk om een individuele integratie te gebruiken. Dit raden wij aan wanneer u bijvoorbeeld wel over een e-commerce systeem of CMS beschikt, maar nog geen interface hebt. Om toch gebruik te kunnen maken van onder andere onze unieke 1-klik-productovername functie, hebben wij een krachtige API voor u ontworpen. Met de REST API bieden wij toegang tot onze talloze gratis functies en high-speed nieuwsbrief verzendinfrastructuur. Toegankelijke API-documentatie en voorbeeldcodes van implementaties zijn tevens voorhanden.

Beschikbaar in het STANDARD pakket

In het LITE pakket kunt u integraties installeren, vanaf het STANDARD pakket kunt u gebruik maken van A/B-testing en de automatische ontvangerssynchronisatie.

Alle voordelen van de nieuwsbrief plug-ins

1-klik-productovername van uw e-commerce producten

Met slechts één klik kunt u met deze unieke functie uw e-commerce producten in uw nieuwsbrief integreren. Aan de hand van het artikelnummer vindt de nieuwsbrief software het product in uw shopsysteem en integreert het automatisch informatie zoals de productafbeelding, prijs, omschrijving en link in de nieuwsbrief. Uw professionele sales-georiënteerde nieuwsbrief komt zo aanzienlijk veel sneller tot stand.

1-klik-productovername

1-klik-inhoudovername van CMS-inhoud

Deze CMS-integratie werkt hetzelfde als de hierboven genoemde 1-klik-inhoudovername. Aan de hand van de Post-ID of Entity-ID kunt u rechtstreeks de content vanuit uw CMS-systeem overnemen. De software vult automatisch de lege bouwsteen in met de titel, auteur, datum, afbeeldingen en andere gegevens van de desbetreffende content. Hiermee bespaart u heel wat tijd en moeite bij het invoegen en aanpassen van uw inhoud.

Multishop capaciteit

In de Newsletter2Go e-mailmarketing software kunt u uw account tegelijkertijd aan meerdere shop-, CRM- en CMS-systemen koppelen. U beheert hierdoor eenvoudig alle ontvangers van verschillende interfaces centraal vanuit een punt. Ook de verschillende productinformatie uit uw bestaande systemen is met de multishop functie op één plek verzameld.

Dagelijkse synchronisatie en import nieuwe ontvangers

Met een geïnstalleerde nieuwsbrief plug-in hoeft u uw ontvangerslijst nooit meer handmatig te actualiseren. Het proces is volautomatisch en wordt dagelijks onderhouden. Nieuwe ontvangers worden direct in een of meerdere ontvangersgroepen geïmporteerd en afgemelde of gebouncte ontvangers komen op een inactieve lijst te staan. U stuurt dus altijd alleen nieuwsbrieven naar ontvangers die de nieuwsbrief daadwerkelijk willen ontvangen.

Ontdek onze ruime collectie e-commerce integraties

Afterbuy integratie

Afterbuy

Met de Newsletter2Go afterbuy nieuwsbrief plug-in kunt u al uw nieuwsbriefontvangers automatisch synchroniseren. Bovendien kunt u met één klik uw e-commerce producten in uw nieuwsbrief integreren.

Gambio nieuwsbrief integratie

Gambio

Uw ontvangers worden dagelijks gesynchroniseerd met de Gambio nieuwsbrief plug-in. Bovendien kunt u, in combinatie met een gepersonaliseerde template, gebruik maken van onze effectieve 1-klik-productovername functie.

JTL Shop partner

JTL Shop 3/4

Newsletter2Go is een gecertificeerde partner van JTL Shop3. Met de nieuwsbrief plug-in voor uw e-commerce worden uw nieuwsbriefontvangers dagelijks gesynchroniseerd. U kunt JTL Shop3 flexibel gebruiken met onze 1-klik-productovername functie.

lightspeed-01-89x90

Lightspeed (SEOshop)

Met de Lightspeed nieuwsbriefmodule (vroeger SEOshop) kunt u eenvoudig en snel de verbinding tussen uw Lightspeed en Newsletter2Go account aanleggen. Gebruik professionele trigger mailings, de unieke 1-klik-productovername en de ontvangerssynchronisatie.

Magento nieuwsbrief plugin

Magento

Met de Magento nieuwsbrief plug-in van Newsletter2Go kunt u uw nieuwsbriefontvangers automatisch synchroniseren. Gebruik Magento met onze unieke 1-klik-productovername functie om uw e-commerce nieuwsbrieven nog doelgerichter te maken.

Shopify nieuwsbrief integratie

Shopify

Met de Shopify extensie automatiseert u de overdracht van uw Shopify nieuwsbriefontvangers naar Newsletter2Go volledig. In combinatie met een gepersonaliseerde template kunt u ook gebruik maken van de praktische 1-klik-productovername functie.

Shopware partner

Shopware

Zet de dagelijkse synchronisatie van uw ontvangers om naar een automatisch proces met de Shopware AG nieuwsbrief plug-in. Shopware AG is bovendien functioneel te gebruiken in combinatie met de 1-klik-productovername functie.

OpenCart

Met de OpenCart module worden uw ontvangers automatisch gesynchroniseerd. OpenCart werkt feilloos samen met onze exclusieve 1-klik-productovername functie, welke u met een premium template kunt gebruiken.

OSCommerce nieuwsbrief integratie

osCommerce

Met de osCommerce module integreert en synchroniseert u eenvoudig klantgegevens en productinformatie uit uw e-commerce. Hierdoor blijft u zonder moeite in contact met uw klanten en verhoogt u de klantenloyaliteit.

commerce:SEO

De commerce:seo module biedt u ondersteuning door uw ontvangers automatisch te synchroniseren en uw e-mailmarketing te optimaliseren. Daarnaast kunt u eenvoudig met behulp van de 1-klik-productovername functie producten uit uw webshop in uw nieuwsbrief integreren.

Plentymarkets nieuwsbrief software integratie

Plentymarkets

De plentymarkets nieuwsbrief plug-in synchroniseert nieuwsbrief ontvangergegevens en andere data voor effectieve lifecycle e-mailmarketing. Bovendien kunt u onze exclusieve 1-klik-productovername functie in combinatie met uw gepersonaliseerde template gebruiken.

Oxid eSales Newsletter Plug-in

OXID eSales

Newsletter2Go is een partner van Oxid eSales. Met deze plug-in functie worden uw e-mailmarketing ontvangers dagelijks geactualiseerd. Oxid eSales werkt bovendien handig samen met onze unieke 1-klik-productovername functie.

PrestaShop

Met de PrestaShop nieuwsbriefmodule kunt u onze unieke 1-klik-productovername gebruiken om producten vanuit uw PrestaShop-systemen rechtstreeks in uw e-mails te integreren. Met de automatische ontvangerssynchronisatie blijft uw ontvangerslijst altijd actueel.

Woocommerce

WooCommerce

Met de WooCommerce nieuwsbrief plug-in van Newsletter2Go synchroniseert u uw nieuwsbriefontvangers volledig automatisch. Met behulp van de 1-klik-productovername functie integreert u binnen enkele seconden een compleet product en alle bijbehorende informatie in uw e-mail.

Integratie nieuwsbrief xt:Commerce

xt:Commerce

Newsletter2Go is een gecertificeerde partner van xt:Commerce. De xt:Commerce plug-in maakt het mogelijk om ontvangers snel en eenvoudig te synchroniseren. De 1-klik-productovername functie werkt in combinatie met een gepersonaliseerde template.

Zen Cart

Dankzij de Zen Cart module behoort het handmatig kopiëren en plakken van ontvangersgegevens en productinformatie tot het verleden. Integreer bovendien eenvoudig complete producten in uw e-mails met de 1-klik-productovername functie.

Doeltreffende CRM-integraties

Cobra CRM nieuwsbrief integratie

cobra CRM

Met de geïntegreerde cobra CRM integratie kunt u eenvoudig uw Newsletter2Go ontvangers synchroniseren. Dit proces verloopt geheel automatisch en bespaart u aanzienlijk veel tijd.

Microsoft dynamics CRM integratie

Microsoft Dynamics CRM

Door de rechtstreekse verbinding met Microsoft Dynamics worden al uw ontvangers dagelijks automatisch gesynchroniseerd. Hierdoor is uw Newsletter2Go adresboek altijd actueel.

Salesforce

Met de salesforce CRM-integratie kunt u uw ontvangers volautomatisch synchroniseren. Vanaf nu hoeft u uw adresboek nooit meer handmatig te actualiseren.

sugar crm

Sugar CRM

De rechtstreekse verbinding van Newsletter2Go met Sugar CRM zorgt ervoor dat uw ontvangers op dagelijkse basis automatisch gesynchroniseerd en geactualiseerd worden.

CentralStationCRM

Neem met één klik contactgegevens over uit CentralStation. U kunt zowel uw gehele adresboek kopiëren als speciale groepen uit de CRM importeren.

Naadloze CMS-integraties

Drupal nieuwsbrief integratie

Drupal

Dankzij de verbinding met Drupal kunt u eenvoudig de inhoud van uw Drupal website(s) overzetten naar de software van Newsletter2Go. Wanneer de e-mailmarketing integratie eenmaal is opgezet hoeft u nooit meer handmatig tekst, afbeelding en links te kopiëren en plakken.

Joomla

Joomla

Met de Joomla nieuwsbrief module integreert u eenvoudig inhoud vanuit de Joomla CMS in uw nieuwsbrief. Alle nieuwsbriefontvangers worden dagelijks automatisch gesynchroniseerd zodat uw adresboek altijd actueel is.

WordPress nieuwsbrief integratie

WordPress

Met de WordPress nieuwsbrief plug-in neemt u eenvoudig inhoud van uw WordPress website(s) over in uw nieuwsbrief. Handmatig kopiëren en plakken wordt hierdoor verleden tijd. Uw ontvangers worden bovendien dagelijks automatisch geactualiseerd.

Contao_Logo

Contao

De koppeling van uw Contao CMS met onze nieuwsbrief software maakt het creëren van nieuwsbrieven veel eenvoudiger. Door de inhoud direct vanuit Contao in uw nieuwsbrief over te nemen bespaart u veel tijd en moeite. Naast tekst is het ook mogelijk om afbeeldingen te integreren.

Web analytics integraties in detail

Succes meten: tracking via derden

Naast onze uitgebreide collectie nieuwsbrief plug-ins en e-mailmarketing integraties biedt de software van Newsletter2Go ook gedetailleerde trackingmogelijkheden. Met behulp van realtime rapporten evalueert u het succes van uw nieuwsbrief. Belangrijke indicatoren, zoals de open-, klik- en conversieratio, vindt u allen terug in de overzichtelijke rapporten. U kunt er ook voor kiezen om van tracking via derden gebruik te maken. Koppel uw account in een handomdraai aan bijvoorbeeld Google Analytics of econda en blijf altijd op de hoogte van de prestaties van uw e-mails.

Functies Google Analytics

Google Analytics

Met Google Analytics tracking kunt u het succes van uw e-mailmarketing campagne ook in uw vertrouwde Google Analytics dashboard terugzien. U integreert deze integratie met enkele muisklikken en meet daarna eenvoudig de prestaties van iedere mailing.

Econda

Newsletter2Go is een partner van econda, een web analytics software die het ontzettend eenvoudig maakt om het succes van uw nieuwsbrief te tracken. De integratie is binnen no-time geïnstalleerd en gedetailleerde evaluaties en optimaliseringsmogelijkheden staan ook tot uw beschikking.

REST API en individuele e-mailmarketing integraties

Alternatieve API en op maat gemaakte plug-in functies

U werkt met een apart systeem of een software die nog niet door ons wordt ondersteund? Geen probleem – met onze op maat gemaakte nieuwsbrief plug-ins kunt u zonder problemen gebruik maken van onze unieke 1-klik-productovername functie. Met behulp van de uitvoerig gedocumenteerde REST API heeft u bovendien de mogelijkheid om ons verzendsysteem én een groot deel van de functies te gebruiken. Profiteer van onze gewhiteliste servers voor uw nieuwsbriefverzending. Na elke mailing staan uitgebreide, realtime rapporten voor u klaar, zodat u optimaal het nieuwsbriefsucces kunt optimaliseren.

REST API nieuwsbrief software ontwikkelaars

Op maat gemaakte plug-ins voor uw systeem

Ook zelf ontwikkelde oplossingen en kleinere shopsystemen kunnen profiteren van onze softwaremogelijkheden. Met behulp van de hierboven gepresenteerde nieuwsbrief plug-ins kunt u gebruik maken van onze meest geliefde nieuwsbrief software functie; de praktische 1-klik-productovername. Dit geldt ook voor shopsystemen die nog niet geïntegreerd zijn. In combinatie met een premium nieuwsbrief template kunt u, aan de hand van het productnummer, met enkele muisklikken productinformatie in uw nieuwsbrief integreren. De software neemt automatisch de tekst, afbeeldingen, prijzen en andere relevantie informatie over.

Performante nieuwsbrief API

Newsletter2Go biedt een performante API die onafhankelijk is van programmeertaal. Dit maakt het mogelijk om uw Newsletter2Go account ongecompliceerd te koppelen aan uw eigen software. Met de API geniet u van dezelfde service als bij gebruik van andere e-mailmarketing integraties. Zo beschikt u na iedere mailing over gedetailleerde, realtime rapporten en kunt u gebruik maken van de effectieve 1-klik-productovername functie. De uitgebreide documentatie en gratis voorbeeldimplementaties die u op onze website vindt vereenvoudigen het installatieproces.

Newsletter2Go maakt gebruik van cookies zodat je onze site optimaal kunt gebruiken. Meer hierover lees je in het privacybeleid. Ik ga akkoord.