Gratis aanmelden Log in
Home » Nieuwsbrief software functies

Nieuwsbrief software functies

Met meer dan 95 nieuwsbrief software functies biedt Newsletter2Go het pakket voor succesvolle e-mailmarketing, plus net wat meer.
Geen startkosten of vereiste programmeerkennis, maar efficiënt nieuwsbrieven ontwerpen met de intuïtieve drag & drop editor.

Video afspelen

Nieuwsbrief maken

 • Compleet pakket met uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
 • Keuze uit meer dan 50 responsive templates
 • Personalisatiemogelijkheden voor doelgerichte mailings

Geniet van meer dan 95 nieuwsbrief software functies in één pakket! De drag & drop editor kunt u direct, zonder programmeerkennis, gebruiken. Kies uit een van de responsive templates als basis voor uw persoonlijke ontwerp. U heeft volledige vrijheid over het nieuwsbriefdesign. Afzonderlijke elementen kunnen met enkele klikken gepersonaliseerd worden.

Naast onze nieuwsbrief templates kunt u in onze software ook uw eigen HTML-template importeren of een individuele template door ons team laten ontwerpen en programmeren. Met Newsletter2Go verzendt u altijd een persoonlijke nieuwsbrief die perfect op maat is gemaakt voor uw ontvangers. De nieuwsbrief editor is zeer simpel en na één of twee nieuwsbrieven maken heeft u het proces al volledig onder de knie. De talloze nieuwsbrief software functies maken en eerlijke prijs zorgen voor een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Nieuwsbrief verzenden

 • Maandelijks 1000 gratis advertentievrije emails
 • E-mailmarketing automation
 • Verzendserver met whitelisting

Uw digitale nieuwsbrief wordt veilig en betrouwbaar direct in de inbox van uw ontvangers afgeleverd. Bespaar tijd en verhoog het klantencontact met geautomatiseerde campagnes, zoals verjaardags-, welkoms- en double opt-in-mails. Ook e-mailtemplates als follow-up en lifecycle zijn binnen een handomdraai ontworpen en klaar om voortaan automatisch verzonden te worden.

Nieuwsbrief evalueren

 • Gedetailleerde realtime rapporten
 • Visuele clickmaps & geotracking
 • Nauwkeurige multivariate clustering

Gratis inbegrepen in de nieuwsbrief software zijn realtime rapporten, die direct na verzending van uw online nieuwsbrief beschikbaar worden gemaakt. In de overzichtelijke rapporten vindt u alle belangrijke informatie die u nodig heeft om uw nieuwsbrief te evalueren en optimaliseren. Van functionele KPI’s zoals open-, klik- en bounceratio tot analyses met geotracking, clickmaps en multivariabele clustering. De rapporten exporteert u als pdf-bestand wanneer u de resultaten wilt presenteren, delen, archiveren of graag op uw gemak wilt bekijken om te evalueren.

Functies nieuwsbrief software integraties

Ontvangers beheren & integraties

 • Aanmeldformulier om ontvangers te werven
 • Synchronisatie met diverse integraties
 • Bounce- en afmeldmanagement

Om nieuwe ontvangers te werven biedt Newsletter2Go een aanmeldformulier en ontvangersprofiel. Deze formulieren ontwerpt u binnen enkele minuten en plaatst u vervolgens strategisch op uw website. Daarnaast heeft u ook de mogelijkheid om met enkele kliks uw adresboek middels een Excel-, OpenOffice- of CSV-bestand te importeren of uw bestaande ontvangers vanuit een ander systeem te synchroniseren met onze nieuwsbrief software.

Er is geen limiet aan het aantal ontvangers en de gegevensvelden, importeer eenvoudigweg zoveel ontvangers als u wenst. Om iedereen vervolgens doelgerichter aan te spreken, deelt u de ontvangers in in groepen gebaseerd op specifieke kenmerken. Uw adresboek blijft altijd up-to-date door het automatische, dagelijkse onderhoud. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over het afmeld- en bouncemanagement en worden uw nieuwsbrieven alleen naar de ontvangers gestuurd die de digitale nieuwsbrieven daadwerkelijk willen ontvangen. Geheel conform de Europese wet.

Functies nieuwsbrief software integratie voorbeelden

Nieuwsbrief software functies voor iedere behoefte

Newsletter2Go maakt gebruik van cookies om u de best mogelijke service te kunnen bieden. Als u doorgaat met surfen op de site, gaat u akkoord met de cookies. Akkoord