Home » Functies » E-mailmarketing met extra's » Nieuwsbrief templates maken

Premium nieuwsbrief templates maken

Voordelen van een Newsletter2Go premium nieuwsbrief template:

  • Premium nieuwsbrief template in uw huisstijl
  • 100% handgecodeerd en vooraf getest
  • Geoptimaliseerd voor mobiele eindapparaten dankzij responsive design
  • Optioneel: exclusieve 1-klik-productovername en shopintegratie
  • Volledig te personaliseren, zonder programmeerkennis
  • Template kan zelf naar wens aangepast worden
Newsletter template maken

Laat ons uw gepersonaliseerde nieuwsbrief template programmeren

Wilt u een nieuwsbrief lay-out die compleet aansluit bij de rest van uw website en huisstijl? Ons team helpt u graag door een individuele nieuwsbrief template te maken. Deze voldoet geheel aan uw wensen en wordt in overleg met u ontworpen. U kunt er volledig op vertrouwen dat deze met de beste precisie in elkaar wordt gezet, ons team programmeert alle nieuwsbrief lay-outs namelijk met de hand. Nadat de nieuwsbrief lay-out klaar is en deze door ons team in uw account is geïmporteerd, kunt u deze eindeloos gebruiken. U vult de HTML-template eenvoudig keer op keer met nieuwe content en passende afbeeldingen.

Uw template wordt ook door ons geoptimaliseerd voor weergave op mobiele eindapparaten. Het design past zich bij een responsive design automatisch aan aan het eindapparaat waarmee de nieuwsbrief wordt geopend. Zo wordt uw nieuwsbrief altijd correct weergeven. Deze client testing wordt gedaan in meer dan 36 e-mailprogramma’s, waaronder Gmail, Outlook en Yahoo. Als laatste back-up wordt bij iedere nieuwsbrief verzending ook automatisch een web- en tekstversie mee verzonden. Wilt u graag uw nieuwsbrief template programmeren, maar heeft u nog vragen of twijfels? Contacteer dan op werkdagen van 9 tot 18 uur ons vriendelijke supportteam.

Zo bestelt u uw premium nieuwsbrief template

Zo laat u een nieuwsbrief template maken:

  1. Laat nu uw individuele nieuwsbrief template maken door een bestelling te plaatsen in uw Newsletter2Go account, onder ‘Account’ en dan ‘Templates’. Heeft u geen compleet design en wilt u dat ons designteam ook de vormgeving overneemt? Bestel dan een nieuwsbrief template als extra service naast het programmeren. Ons supportteam neemt automatisch contact met u op na de plaatsing van uw bestelling. Uiteraard kunt u ook een e-mail met uw wensen naar moc.o1534698057g2ret1534698057telsw1534698057en@se1534698057las1534698057 sturen.
  2. Heeft u gekozen voor de vormgeving en programmeeroptie? Ons team zal u in dit geval spoedig contacteren en een vragenlijst sturen wat betreft het design. Zo weten wij precies wat uw wensen zijn! Wanneer u al een huidig ontwerp heeft, kunt u deze naar ons e-mailen.
  3. Na 1 à 2 feedbackrondes wordt uw template geprogrammeerd en in uw account geplaatst. Uw individuele template kunt u dan onbeperkt gebruiken en naar wens aanpassen.

Benieuwd naar templates die ons team al heeft gemaakt? Voorbeelden van gepersonaliseerde templates vindt u hier. Bezoek ook onze prijspagina voor een gedetailleerd overzicht van al onze extra services naast nieuwsbrief templates maken en de bijbehorende kosten.

Heeft u al kennis gemaakt met onze exclusieve e-commerce functie, de 1-klik-productovername?

Deze exclusieve functie voor e-commerce handelaars is een must om het nieuwsbrief ontwerpproces aanzienlijk te optimaliseren. Koppel uw webshop systeem met onze nieuwsbrief software en integreer met 1 klik producten in de nieuwsbrief. Ook een 1-klik-overname van inhoud direct uit uw CMS is mogelijk.

Newsletter2Go maakt gebruik van cookies om u de best mogelijke service te kunnen bieden. Als u doorgaat met surfen op de site, gaat u akkoord met de cookies. Akkoord