Nieuwsbrieven maken software

Gratis nieuwsbrieven maken, precies zoals je deze in je hoofd hebt. Met onze nieuwsbrief software heb je de vrijheid en het gemak om snel professionele nieuwsbrieven te maken. De editor kan direct, zonder handleiding of HTML-voorkennis, worden gebruikt en is zo opgebouwd dat iedereen er mee overweg kan. Met behulp van de drag & drop functie en verschillende bouwstenen, stel je binnen no-time een nieuwsbrief samen. De nieuwsbrief maak je extra relevant en doelgericht door de uitgebreide uncties die in onze software zijn inbegrepen. Pas eenvoudig de tekst, afbeeldingen en het design aan, personaliseer contentblokken en tekst en integreer met één klik producten en content vanuit je huidige systeem. Upload zoveel afbeeldingen als je wilt, onze software biedt onbeperkt opslagruimte.

Wanneer je nieuwsbrief compleet naar wens is, kun je deze vervolgens direct naar de juiste ontvangersgroep versturen. Je hoeft je geen zorgen te maken over hoe je nieuwsbrief er op verschillende beeldschermen uitziet, wij hebben de responsive templates namelijk al getest en aangepast voor desktop, tablet en smartphone beeldschermen. Voor elke nieuwsbrief wordt automatisch een web- en tekstversie gegenereerd, zodat elke ontvanger je nieuwsbrief kan lezen. Kortom; Newsletter2Go biedt een compleet pakket met alle functies die je nodig hebt om professioneel nieuwsbrieven te maken!

Webgebaseerde, intuïtieve drag & drop editor

Een kind kan de was doen

Professionele nieuwsbrieven maken is met onze nieuwsbrief editor kinderwerk. De drag & drop editor is zo gebouwd dat je er direct mee uit te voeten kan. Sleep eenvoudig diverse bouwstenen naar de desgewenste plek in de template en vul deze daarna met gepersonaliseerde content en afbeeldingen. Je kunt de kleuren, tekstopmaak, kaders en witte ruimte rondom de elementen geheel naar wens aanpassen. Hiervoor heb je absoluut geen HTML-kennis nodig. Met behulp van onze uitgebreide functies, zoals de 1-klik-overname, ziet je nieuwsbrief er niet alleen indrukwekkend uit, maar wordt het ontwerpproces ook aanzienlijk versneld. Met de Newsletter2Go nieuwsbrief software ontwerpt iedereen binnen een handomdraai een hoogwaardige nieuwsbrief.

Nieuwsbrief software verenigingen editor

De unieke 1-klik-overname functie

Onze nieuwsbrief software biedt het complete pakket, plus net wat meer. Naast onder andere de eenvoudige editor, afzonderlijke adresboeken, ontvangerssegmentatie en realtime rapporten, biedt onze software ook een unieke functie. Als een van de weinigen op de markt hebben wij de 1-klik-overname functies. Gebruik de 1-klik-productovername om aan de hand van het productnummer met één klik alle productinformatie in de nieuwsbrief te integreren. Hetzelfde doet je met de 1-klik-inhoudovername, die vooral effectief is wanneer je vaak (blog)artikelen in je nieuwsbrief deelt. Deze functies zijn beschikbaar in het Standard en Pro pakket of in combinatie met een premium template en optimaliseren het nieuwsbrief ontwerpproces aanzienlijk.

Nieuwsbrief creatie op basis van je ideeën

Onze nieuwsbrief editor stelt geen grenzen. Professionele nieuwsbrieven maken is met Newsletter2Go zo gedaan. Het invoegen en bewerken van tekst, afbeeldingen en links doet je zoals je gewend bent in andere teksteditors zoals bijvoorbeeld Word. Over het formaat heb je volledige vrijheid en voor de opmaak zijn tal van opties beschikbaar. Je ontwerpt je nieuwsbrief, wij zorgen ervoor dat deze correct bij de ontvangers wordt gepresenteerd. Onze templates zijn responsive en vooraf getest voor een gegarandeerde, consistente weergave in tenminste 36 e-mailcliënten.

Geteste responsive templates

Meer dan 50 pro nieuwsbrief templates

Nieuwsbrieven maken wordt nog eenvoudiger met de meer dan 70 templates die op je wachten in de nieuwsbrief software. De uitgebreide collectie bestaat uit zowel standaard lege templates en thematische templates die ons designteam zorgvuldig voor je heeft samengesteld (beschikbaar in de Standard en Pro pakketten). Bij de standaard templates kun je het design compleet aanpassen. Gebruik de vooraf gedefinieerde flexibele bouwstenen en creëer in slechts enkele minuten een individuele nieuwsbrief. De thema’s worden exclusief voor feestdagen en speciale gelegenheden ontworpen en beschikken over een aantrekkelijke headerafbeelding en passende kleuren.

Responsive design relaunch

Speciale functie: premium templates

Heb je een bepaald design in gedachte en besteed je het ontwerp hiervan liever uit? Of heb je een ontwerp, maar beschik je nog niet over de HTML-code om de template in de software te importeren? Ons team helpt je graag! De premium template service maakt het mogelijk om ofwel een template te laten programmeren, of een template te laten ontwerpen én programmeren. In het laatste geval geef je je idee aan ons designteam door en ontwerpen onze designers een hoogwaardig design, geheel gebaseerd op je wensen. De template wordt bovendien vooraf in verschillende e-mailcliënten getest om te garanderen dat je nieuwsbrief overal correct wordt weergeven.

Responsive design voor optimale weergave

Nieuwsbrieven maken kan op diverse manieren. Je kunt gebruik maken van een standaard template of een op maat gemaakte premium template, of je kunt zelf je template importeren. Hoewel wij deze functie in onze nieuwsbrief software aanbieden, is het niet de optie die we aanraden. Onze templates zijn responsive en intensief getest, zodat je nieuwsbrief in elke inbox precies zo wordt weergeven zoals je de template heeft ontworpen. Bovendien zijn de standaard lege templates geheel gratis! Ontdek de nieuwsbrief templates zelf in de editor, een account maak je al binnen enkele minuten en is geheel vrijblijvend.

Fallback wanneer nodig: automatische web- en tekstversie

Gegarandeerd bereik met de fallback optie

Voor iedere nieuwsbrief die je maakt worden automatisch een web- en tekstversie gemaakt die mee wordt verzonden. Wanneer een e-mailcliënt de nieuwsbrief niet correct kan weergeven, worden deze opties als fallback gebruikt. Zo kan een ontvanger je nieuwsbrief inclusief opmaak altijd correct in de webversie bekijken. Je kunt de webversie ook gebruiken om je nieuwsbrief op social media te delen.

De tekstversie wordt automatisch gegenereerd aan de hand van de HTML-versie. Deze versie wordt weergeven wanneer de HTML-email door een e-mailcliënt wordt geblokkeerd. Met deze fallback optie komt de inhoud van de nieuwsbrief in in ieder geval altijd bij de ontvanger terecht.

Nieuwsbrief maken automatische webversie

Afbeeldingen direct in de nieuwsbrief tonen

Nieuwsbrieven maken gebeurt zelden zonder het gebruik van afbeeldingen. Een groot deel van het design gaat verloren wanneer de afbeeldingen niet correct weergeven kunnen worden. Newsletter2Go maakt het daarom mogelijk om afbeeldingen in de e-mail te ‘embedden’. Dit houdt in dat afbeeldingen en grafieken als tekst worden gecodeerd en op deze wijze worden meegestuurd. Het voordeel hiervan is, dat deze afbeeldingen of grafieken direct worden weergegeven, zonder dat de ontvanger deze eerst moet laden. Echter verhoogd het ook de kans om als spam te worden gemarkeerd. Je leest in dit artikel meer tips over het embedden van afbeeldingen.

Slimme image hosting

Bij Newsletter2Go kun je niet alleen nieuwsbrieven maken, maar ook je afbeeldingen op onze server opslaan. Upload daarvoor eenvoudig de afbeeldingen die je voor de nieuwsbrief wilt gebruiken in onze software. De afbeeldingen worden snel upgeload en zijn altijd voor je beschikbaar, tot je deze zelf in de mediabibliotheek verwijderd.

Newsletter2go verwendet Cookies, um Ihnen den bestmöglichen Service zu gewährleisten. Wenn Sie auf der Seite weitersurfen stimmen Sie der Cookie-Nutzung zu. Ich stimme zu.