Nieuwsbrieven maken software

Gratis nieuwsbrieven maken, precies zoals u deze in uw hoofd heeft. Met onze nieuwsbrief software heeft u de vrijheid en het gemak om snel professionele nieuwsbrieven te maken. De editor kan direct, zonder handleiding of HTML-voorkennis, worden gebruikt en is zo opgebouwd dat iedereen er mee overweg kan. Met behulp van de drag & drop functie en verschillende bouwstenen, stelt u binnen no-time een nieuwsbrief samen. De nieuwsbrief maakt u extra relevant en doelgericht door de diverse gratis functies die in onze software zijn inbegrepen. Pas eenvoudig de tekst, afbeeldingen en het design aan, personaliseer contentblokken en tekst en integreer met één klik producten en content vanuit uw huidige systeem. Upload zoveel afbeeldingen als u wilt, onze software biedt onbeperkt opslagruimte.

Wanneer uw nieuwsbrief compleet naar wens is, kunt u deze vervolgens direct naar de juiste ontvangersgroep versturen. U hoeft zich geen zorgen te maken over hoe uw nieuwsbrief er op verschillende beeldschermen uitziet, wij hebben de responsive templates namelijk al getest en aangepast voor desktop, tablet en smartphone beeldschermen. Voor elke nieuwsbrief wordt automatisch een web- en tekstversie gegenereerd, zodat elke ontvanger uw nieuwsbrief kan lezen. Kortom; Newsletter2Go biedt een compleet pakket met alle functies die u nodig heeft om professioneel nieuwsbrieven te maken!

Webgebaseerde, intuïtieve drag & drop editor

Een kind kan de was doen

Professionele nieuwsbrieven maken is met onze nieuwsbrief editor kinderwerk. De drag & drop editor is zo gebouwd dat u er direct mee uit te voeten kan. Sleep eenvoudig diverse bouwstenen naar de desgewenste plek in de template en vul deze daarna met gepersonaliseerde content en afbeeldingen. U kunt de kleuren, tekstopmaak, kaders en witte ruimte rondom de elementen geheel naar wens aanpassen. Hiervoor heeft u absoluut geen HTML-kennis nodig. Met behulp van onze uitgebreide functies, zoals de 1-klik-overname, ziet uw nieuwsbrief er niet alleen indrukwekkend uit, maar wordt het ontwerpproces ook aanzienlijk versneld. Met de Newsletter2Go nieuwsbrief software ontwerpt iedereen binnen een handomdraai een hoogwaardige nieuwsbrief.

Nieuwsbrief software verenigingen editor

De unieke 1-klik-overname functie

Onze nieuwsbrief software biedt het complete pakket, plus net wat meer. Naast onder andere de eenvoudige editor, afzonderlijke adresboeken, ontvangerssegmentatie en realtime rapporten, biedt onze software ook een unieke functie. Als een van de weinigen op de markt hebben wij de 1-klik-overname functies. Gebruik de 1-klik-productovername om aan de hand van het productnummer met één klik alle productinformatie in de nieuwsbrief te integreren. Hetzelfde doet u met de 1-klik-inhoudovername, die vooral effectief is wanneer u vaak (blog)artikelen in uw nieuwsbrief deelt. Deze functies zijn beschikbaar in het STANDARD en PRO pakket of in combinatie met een premium template en optimaliseren het nieuwsbrief ontwerpproces aanzienlijk.

Nieuwsbrief creatie op basis van uw ideeën

Onze nieuwsbrief editor stelt geen grenzen. Professionele nieuwsbrieven maken is met Newsletter2Go zo gedaan. Het invoegen en bewerken van tekst, afbeeldingen en links doet u zoals u gewend bent in andere teksteditors zoals bijvoorbeeld Word. Over het formaat heeft u volledige vrijheid en voor de opmaak zijn tal van opties beschikbaar. U ontwerpt uw nieuwsbrief, wij zorgen ervoor dat deze correct bij de ontvangers wordt gepresenteerd. Onze templates zijn responsive en vooraf getest voor een gegarandeerde, consistente weergave in tenminste 36 e-mailcliënten.

Geteste responsive templates

Meer dan 50 pro nieuwsbrief templates

Nieuwsbrieven maken wordt nog eenvoudiger met de meer dan 70 templates die op u wachten in de nieuwsbrief software. De uitgebreide collectie bestaat uit zowel standaard lege templates en thematische templates die ons designteam zorgvuldig voor u heeft samengesteld (beschikbaar in de STANDARD en PRO pakketten). Bij de standaard templates kunt u het design compleet aanpassen. Gebruik de vooraf gedefinieerde flexibele bouwstenen en creëer in slechts enkele minuten een individuele nieuwsbrief. De thema’s worden exclusief voor feestdagen en speciale gelegenheden ontworpen en beschikken over een aantrekkelijke headerafbeelding en passende kleuren.

Responsive design relaunch

Speciale functie: premium templates

Heeft u een bepaald design in gedachte en besteedt u het ontwerp hiervan liever uit? Of heeft u een ontwerp, maar beschikt u nog niet over de HTML-code om de template in de software te importeren? Ons team helpt u graag! De premium template service maakt het mogelijk om ofwel een template te laten programmeren, of een template te laten ontwerpen én programmeren. In het laatste geval geeft u uw idee aan ons designteam door en ontwerpen onze designers een hoogwaardig design, geheel gebaseerd op uw wensen. De template wordt bovendien vooraf in verschillende e-mailcliënten getest om te garanderen dat uw nieuwsbrief overal correct wordt weergeven.

Responsive design voor optimale weergave

Nieuwsbrieven maken kan op diverse manieren. U kunt gebruik maken van een standaard template of een op maat gemaakte premium template, of u kunt zelf uw template importeren. Hoewel wij deze functie in onze nieuwsbrief software aanbieden, is het niet de optie die we aanraden. Onze templates zijn responsive en intensief getest, zodat uw nieuwsbrief in elke inbox precies zo wordt weergeven zoals u de template heeft ontworpen. Bovendien zijn de standaard lege templates geheel gratis! Ontdek de nieuwsbrief templates zelf in de editor, een account maakt u al binnen enkele minuten en is geheel vrijblijvend.

Fallback wanneer nodig: automatische web- en tekstversie

Gegarandeerd bereik met de fallback optie

Voor iedere nieuwsbrief die u maakt worden automatisch een web- en tekstversie gemaakt die mee wordt verzonden. Wanneer een e-mailcliënt de nieuwsbrief niet correct kan weergeven, worden deze opties als fallback gebruikt. Zo kan een ontvanger uw nieuwsbrief inclusief opmaak altijd correct in de webversie bekijken. U kunt de webversie ook gebruiken om uw nieuwsbrief op social media te delen.

De tekstversie wordt automatisch gegenereerd aan de hand van de HTML-versie. Deze versie wordt weergeven wanneer de HTML-email door een e-mailcliënt wordt geblokkeerd. Met deze fallback optie komt de inhoud van de nieuwsbrief in in ieder geval altijd bij de ontvanger terecht.

Nieuwsbrief maken automatische webversie

Afbeeldingen direct in de nieuwsbrief tonen

Nieuwsbrieven maken gebeurt zelden zonder het gebruik van afbeeldingen. Een groot deel van het design gaat verloren wanneer de afbeeldingen niet correct weergeven kunnen worden. Newsletter2Go maakt het daarom mogelijk om afbeeldingen in de e-mail te ‘embedden’. Dit houdt in dat afbeeldingen en grafieken als tekst worden gecodeerd en op deze wijze worden meegestuurd. Het voordeel hiervan is, dat deze afbeeldingen of grafieken direct worden weergegeven, zonder dat de ontvanger deze eerst moet laden. Echter verhoogd het ook de kans om als spam te worden gemarkeerd. U leest in dit artikel meer tips over het embedden van afbeeldingen.

Slimme image hosting

Bij Newsletter2Go kunt u niet alleen nieuwsbrieven maken, maar ook uw afbeeldingen op onze server opslaan. Upload daarvoor eenvoudig de afbeeldingen die u voor de nieuwsbrief wilt gebruiken in onze software. De afbeeldingen worden snel upgeload en zijn altijd voor u beschikbaar, tot u deze zelf in de mediabibliotheek verwijderd.

Newsletter2Go maakt gebruik van cookies om u de best mogelijke service te kunnen bieden. Als u doorgaat met surfen op de site, gaat u akkoord met de cookies. Akkoord