Home »  Functies » Ontvangers beheren » Ontvangers importeren

Met 1 klik ontvangers importeren

Beschikbaar in het Standard en Pro pakket

Met één klik ontvangers importen? Zo gepiept!

1. Met 1 klik importeren, het is mogelijk!
2. Automatische herkenning van ontvangerskenmerken
3. Als .xls, .xlsx, .csv of .ods formaat uploaden
4. Een dubbel contacten wordt automatisch overgeslagen

Ontvangers met 1 klik importeren

Hoe werkt de ontvangersimport bij Newsletter2Go?

Het is de eerste stap naar e-mailmarketing succes: het importeren van ontvangers. Des te meer, des te beter. Maar hoe importeer je ontvangers bij Newsletter2Go? Je kunt bij ons op 3 manieren je ontvangers importeren. Dit zijn de mogelijkheden:

  • Handmatig
  • Bestandsupload
  • Integratie

Plus, technische gebruikers kunnen ook gebruik maken van een ontvangersimport via de API.

Upload zoveel ontvangers als je wilt, er is geen limiet. Bij ons betaal je voor de verzonden e-mails die je daadwerkelijk verzendt, niet voor het aantal ontvangers in je account.

💡 Wil je ervoor zorgen dat specifieke e-mailadressen of ieder e-mailadres gelinkt aan een domein niet worden gemaild? Voeg dan een blacklist domein toe. Dit is bijvoorbeeld handig wanneer je niet wilt dat je concurrentie je e-mailmarketing strategie bespioneert.

Op 3 manieren ontvangers importeren

1. Handmatig ontvangers importeren

Handmatig is, handmatig. Dat spreekt voor zich. Voer het e-mailadres in en druk op enter, vervolgens wordt een nieuw profiel voor het desbetreffende e-mailadres aangemaakt. In het volgende scherm voeg je dan alle extra informatie toe.

2. Per bestand ontvangers importeren

De tweede manier is per bestandsupload. Dit bestand — in Excel, csv of Open Office formaat — upload je in de software. Je kunt het bestand zelf in Excel maken, hoewel de meeste webshop, CRM en CMS-systemen ook over een exportfunctie voor ontvangergegevens beschikken. Stukken eenvoudiger!

Na het importeren van je bestand kom je in een nieuw scherm waarin je kunt aangeven welke gegevens precies moeten worden overgenomen. Onze software scant alle informatie in het bestand, jij kiest vervolgens wat belangrijk is. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om wél de informatie over de hoeveelheid bestellingen te importeren (voor toekomstige ontvangersgroepen), maar de informatie over de datum van de laatste aankoop over te slaan. Immers heb je niet alle beschikbare klantinformatie nodig voor je e-mailmarketing.

3. Met 1 klik ontvangers importeren

De derde manier is de snelste manier om ontvangers aan je adreslijst toe te voegen. Beschik je over een webshop die je, bijvoorbeeld, met Lightspeed hebt gemaakt? Of heb je een WordPress blog waar je je aanmeldformulier hebt aangemaakt?

Met onze handige integraties koppel je je webshop, CRM of CMS systeem aan Newsletter2Go en importeer je met 1 druk op de knop ontvangers. Na de eerste import update je de ontvangers ook eenvoudig met 1 muisklik. Alle informatie die beschikbaar is in je webshop, CRM of CMS systeem wordt gelezen en naar Newsletter2Go overgebracht.

👍 Dit is fijn aan de ontvangersimport

➜ Heeft een ontvanger informatie in zijn of haar ontvangerprofiel veranderd? Wij nemen de wijzigingen over.

 

➜ Zijn er nieuwe ontvangers bijgekomen? Wij maken een nieuw profiel voor het e-mailadres aan.

 

➜ Heeft de ontvanger zich afgemeld? Geen zorgen, ontvangers die eenmaal op de inactieve lijst zijn gezet zullen nooit meer een e-mail ontvangen, mits ze zelf weer via een double opt-in email zich aanmelden.

 

➜ Upload je ontvangers die al bestaan? Newsletter2Go herkent de dubbele contacten en slaat deze automatisch over (of update de informatie), zodat je nooit twee identieke e-mailadressen in je account terugvindt.

Handmatig ontvangers toevoegen

Per bestand ontvangers toevoegen

Newsletter2go verwendet Cookies, um Ihnen den bestmöglichen Service zu gewährleisten. Wenn Sie auf der Seite weitersurfen stimmen Sie der Cookie-Nutzung zu. Ich stimme zu.