Home » Functies » Nieuwsbrief plug-ins » Op maat gemaakte plug-ins

Op maat gemaakte plug-ins

Link uw shopsystem zonder moeite aan de software van Newsletter2Go met op maat gemaakte plug-ins.

  • STANDARD/PRO pakket – 1-klik-productovername
  • Template in uw shopdesign
  • Individuele oplossingen voor uw shopsysteem
  • Geen programmeerkennis vereist
Op maat gemaakte plugins

Op maat gemaakte plug-ins voor professionele nieuwsbrief verzending met andere webshops

Onze software biedt tal van handige plug-ins, waarmee u binnen enkele klikken uw shopsysteem aan onze nieuwsbrief software koppelt. U vindt alle instructies voor het installeren van diverse plug-ins, bijvoorbeeld voor shopsystemen als Plentymarkets, Lightspeed en Shopify. Ook voor CMS- en CRM-systemen hebben we plug-ins beschikbaar in ons download centrum.

Ondanks dat er voor de meest populaire en gebruikte shopsystemen een nieuwsbrief plug-in beschikbaar is, kan het voorkomen dat het systeem dat u gebruikt niet in ons assortiment aanwezig is. Dit kan zijn bij kleinere shopsystemen of zelfontwikkelde systemen. In dit geval kunt u gebruik maken van een op maat gemaakte plug-in om uw nieuwsbrief te maken, verzenden en evalueren. Met behulp van een op maat gemaakte nieuwsbrief plug-in, kan uw Newsletter2Go account eenvoudig gekoppeld worden. Zo kunt u ook gebruik maken van alle unieke en effectieve functies die Newsletter2Go biedt. Bijvoorbeeld de ontvangerssegmentatie om meer doelgericht e-mails te verzenden en de realtime rapporten die na iedere verzending kunnen worden opgevraagd, om het nieuwsbrief succes te analyseren en uw nieuwsbrieven te optimaliseren.

Ontdek onze handige ontvangerssynchronisatie

Gebruik de automatische ontvangerssynchronisatie bij het gebruik van uw op maakt gemaakte plug-in om eenvoudig en zonder moeite uw ontvangers te beheren. U kunt met deze nieuwsbrief plug-in de bestaande ontvangers en ontvangersgroepen uit uw huidige systeem overnemen. Zodra de op maakt gemaakte plug-in is opgezet en actief is, worden de afmeldingen en blacklist vermeldingen automatisch in beide richtingen gesynchroniseerd. Uw Newsletter2Go adresboek is hierdoor op ieder moment up-to-date.

Maak tevens gebruik van de unieke 1-klik-productovername

Wanneer u gebruik maakt van een op maakte gemaakte nieuwsbrief plug-in, heeft u ook de mogelijkheid om gebruik te maken van onze unieke 1-klik-productovername functie. Hiermee kunt u producten met één klik in de nieuwsbrief integreren. Voor deze tijdbesparende functie heeft u echter wel een premium template nodig. In deze template wordt de koppeling tussen uw Newsletter2Go account en uw shopsysteem geprogrammeerd. Bij gebruik van de 1-klik-productovername kunt u aan de hand van het productnummer alle belangrijke productinformate synchroniseren en vervolgens in uw nieuwsbrief integreren. U hoeft na de installatie van de productovername functie voor de op maat gemaakte plug-in dus nooit meer handmatig productdetails over te nemen. Dit heeft een zeer groot effect op de tijd die u spendeert om de nieuwsbrief te maken.

Tip: De ontvangerssynchronisatie kunt u met uw op maakte gemaakte nieuwsbrief plug-in geheel automatisch laten verlopen. Om gebruik te maken van de 1-klik-productovername moet u eenmalig een premium nieuwsbrief template bestellen. Dit kunt u doen via uw Newsletter2Go account of door een e-mail te sturen naar moc.o1534559446g2ret1534559446telsw1534559446en@se1534559446las1534559446. Wij maken uw template uiteraard volledig in overleg volgens uw wensen.

Bonus: wanneer u gebruik maakt van het STANDARD pakket zijn enkele nieuwsbrief templates al van de 1 klik overname functie voorzien.

Newsletter2Go maakt gebruik van cookies om u de best mogelijke service te kunnen bieden. Als u doorgaat met surfen op de site, gaat u akkoord met de cookies. Akkoord