Home » Functies » E-mailmarketing met extra's » E-mailmarketing voor agentschappen

Functies voor agentschappen

Beschikbaar in het PRO pakket

Ontdek alle voordelen van de e-mailmarketing functies voor agentschappen.

  • Eenvoudig beheer van de gebruikersrollen en rechten
  • Credits naar wens verdelen over klantenaccounts
  • 1000 gratis e-mails per klant activeren of deactiveren
  • Voor ondersteuning in klantenaccounts inloggen
Nieuwsbrief software voor agenturen

Met de nieuwsbrief functies voor agentschappen uw klanten beheren

De nieuwsbrief software functies voor agentschappen bieden alles wat u nodig heeft om uw e-mailmarketing in uw portfolio op te nemen. Wanneer u uw klanten van een professionele e-mailmarketing oplossing wilt voorzien maakt u met onze functies voor nieuwsbrief software een uitstekende keuze. Uw klanten zullen genieten van de eenvoudig te bedienen nieuwsbrief editor, de vele personalisatiemogelijkheden en het ruime aanbod automation marketing e-mails. Met deze laatste optie kunnen uw klanten enorm veel tijd besparen en tegelijkertijd hun e-mailmarketing naar een hoger niveau tillen.

Met de nieuwsbrief tool van Newsletter2Go kunt u uw klanten naar wens de software als compleet eigen product aanbieden. Speciaal voor e-mailmarketing agentschappen bieden we de mogelijkheid aan om de software als whitelabel mogelijkheid aan te bieden. Hiermee kunt u de nieuwsbrief software functies naar uw ontwerp toepassen en wordt het Newsletter2Go logo door die van u vervangen. U kunt daarnaast ook de kleuren aanpassen, eigen links gebruiken en de aanmeld- en afmeldpagina’s aanpassen. U hoeft hierdoor niet zelf een duur e-mailprogramma aan te schaffen, maar kunt snel, gunstig en eenvoudig gebruik maken van onze Newsletter2Go oplossing voor agenturen.

Bijzonder waardevol bij de functies voor agentschappen voor de nieuwsbrief verzending is het gebruik van klantenaccounts. U heeft altijd een duidelijk overzicht van uw klantenaccounts en kunt deze effectief en flexibel beheren. Hierbij kunnen subgebruikers en gebruikersrollen worden aangemaakt. De toegangsrechten voor iedere rol kunt u zelf in uw account vastleggen. Om uw klanten zelf ondersteuning aan te bieden kunt u zich direct in de Newsletter2Go account van uw klanten inloggen.

De toewijzing van de e-mail credits kunt u ook helemaal zelf bepalen. Met volledige flexibiliteit kunt u de e-mailcredits in een mum van tijd op verschillende klantenaccounts herverdelen. U heeft daarbij de mogelijkheid om de standaard 1000 gratis e-mails per maand voor iedere klant te activeren en deactiveren. U beslist dus hoeveel e-mail credits u aan uw klanten verstrekt. In de agentuuroplossing van Newsletter2Go heeft u volledige vrijheid wanneer het aankomt op het beheren van klantenaccounts.

Wil u klant graag een op maat gemaakte nieuwsbrief template in de huisstijl bestellen? We helpen u graag bij de doorvoering van een individuele premium template. U kunt een ontwerp laten maken en programmeren of een bestaand ontwerpen laten programmeren. De uiteindelijke template is responsive en wordt in diverse e-mailprogramma’s op weergave getest. De template kan zo vaak als gewenst worden gebruikt en uiteraard worden aangepast. Zo kan uw klant er zeker van zijn dat de template op alle gebruikte apparaten goed weergeven wordt. In de functie voor agentschappen zijn de mogelijkheden uitgebreid en afgestemd op uw behoeften.

Zo werken de functies voor agentschappen:

  1. Meer informatie over de e-mailmarketing agentschappen functie voor het verzenden van nieuwsbrieven vindt u op agency.newsletter2go.com. Alles wat u nodig heeft is een reguliere Newsletter2Go account.
  2. U logt eenvoudig in met uw normale Newsletter2Go inloggegevens en kunt meteen van start gaan.

Opmerking: Om een ​​klantenaccount in het systeem te creëren neemt u contact op met het Newsletter2Go supporteam.

Newsletter2Go maakt gebruik van cookies om u de best mogelijke service te kunnen bieden. Als u doorgaat met surfen op de site, gaat u akkoord met de cookies. Akkoord