Home » Functies » Nieuwsbrief plug-ins » osCommerce nieuwsbrief module

osCommerce nieuwsbrief module

Optimaliseer uw nieuwsbriefverzendingen met de osCommerce nieuwsbrief module:

  • STANDARD/PRO pakket – 1-klik-productovername
  • STANDARD/PRO pakket – automatische ontvangerssynchonisatie
  • 1000 gratis e-mails per maand
  • Performant verzendsysteem
  • Veilige en gecertificeerde verzending (CSA)
OSCommerce nieuwsbrief integratie

Bereik uw webshop klanten met de nieuwsbrief module voor uw osCommerce shop

De osCommerce module van Newsletter2Go in detail

Link uw e-mailmarketing integratie osCommerce systeem aan de nieuwsbrief software van Newsletter2Go. Elke account beschikt maandelijks over 1000 gratis e-mails, die zonder reclame worden verzonden. Uw ontvangers zien dus geen Newsletter2Go logo. Dit betekent echter niet dat u beperkt ons nieuwsbrief systeem kunt gebruiken. Het grootste deel van onze praktische functies staat tot uw beschikking. Met de osCommerce module van Newsletter2Go kunt u klantengegevens (ontvangerssynchronisatie) en productgegevens (1-klik-productovername) rechtstreeks vanuit uw online shop in de nieuwsbrief integreren en synchroniseren, wat het uiterst eenvoudig maakt om nieuwsbrieven te verzenden. De installatie van de nieuwsbrief module voor uw osCommerce shop is binnen enkele minuten geïnstalleerd.

De automatische ontvangerssynchronisatie

Alle ontvangersgegevens van uw e-mailmarketing integratie osCommerce systeem worden dagelijks met die van Newsletter2Go vergeleken en automatisch geactualiseerd. Het synchroniseren van ontvangers gebeurt bidirectioneel, waardoor de ontvangersinformatie altijd actuaal is. U kunt moeiteloos zelf ontvangerssegmenten toevoegen, om in de toekomst meer doelgerichte e-mails naar specifieke ontvangersgroepen te sturen.

De innovatieve 1-klik-productovername

Met de osCommerce nieuwsbrief module kunt u uiteraard ook de unieke 1-klik-productovername functie van Newsletter2Go gebruiken. Met deze praktische, tijdbesparende functie kunt u in een handomdraai professionele sales en productnieuwsbrieven opstellen.

De 1-klik-productovername werkt via een koppeling tussen uw osCommerce module en Newsletter2Go. U voegt in uw nieuwsbrief een productbouwsteen op de gewenste plek toe, waarna u aan de hand van het productnummer de benodigde informatie uit het osCommerce systeem ophaalt. Uw productbouwsteen wordt automatisch gevuld met productinformatie als de titel, omschrijving, afbeelding en prijs.

Om gebruik te kunnen maken van de 1-klik-productovername moet uw een persoonlijke premium nieuwsbrief template van Newsletter2Go hebben bestelt. Deze wordt op maat gemaakt door ons team. De koppeling wordt standaard in de HTML-code geprogrammeerd. U bestelt uw premium template in uw account en betaalt deze slechts eenmalig, zonder maandelijkse kosten.

Tip: De ontvangerssynchronisatie kunt u met de osCommerce nieuwsbrief module geheel automatisch laten verlopen. Om gebruik te maken van de 1-klik-productovername moet u eenmalig een premium nieuwsbrief template bestellen. Dit kunt u doen via uw Newsletter2Go account of door een e-mail te sturen naar moc.o1534559318g2ret1534559318telsw1534559318en@se1534559318las1534559318. Wij maken uw template uiteraard volledig in overleg volgens uw wensen.

Bonus: wanneer u gebruik maakt van het STANDARD pakket zijn enkele nieuwsbrief templates al van de 1 klik overname functie voorzien.

Newsletter2Go maakt gebruik van cookies om u de best mogelijke service te kunnen bieden. Als u doorgaat met surfen op de site, gaat u akkoord met de cookies. Akkoord