Home » Functies » Nieuwsbrief tracking » PDF-export nieuwsbrief

Excel- en PDF-export nieuwsbrief

Beschikbaar in het STANDARD pakket

Met de pdf-export functie handig statistieken van e-mail campagnes als PDF exporteren.

  • Met één muisklik PDF exporteren, statistieken inzien
  • Whitelabel PDF-export rapporten eenvoudig maken
  • Complete rapporten weergeven overzichtelijk de cijfers
functies PDF- Excel reports

Exporteer de essentiële informatie als Excel of PDF-bestand

Een goede e-mailmarketing tool moet het u zo makkelijk mogelijk maken om niet alleen nieuwsbrieven te verzenden, maar ook om deze achteraf te analyseren. Hiermee kunt u veel beter uw nieuwsbrief succes optimaliseren en steeds weer betere en meer doelgerichte nieuwsbrieven verzenden. Met Newsletter2Go maken we het u zeer eenvoudig om de statistieken van e-mail campagnes als PDF te exporteren. Met de handige één klik nieuwsbrief PDF-export functie kunt u eenvoudig de statistieken van een bepaalde nieuwsbrief verzending als een PDF-bestand opslaan. Dit bestand kunt u dan vervolgens uitprinten of doorsturen, om zo de analyse eenvoudiger te kunnen doorvoeren of de resultaten te delen. U heeft hier tevens de optie om de resultaten als Excel te exporteren.

De PDF-export nieuwsbrief optie is vooral handig wanneer u georganiseerd uw nieuwsbrief resultaten wilt archiveren, of wanneer u het PDF bestand met collega’s, klanten of managers wilt delen. In het rapportenbereik in uw dashboard kunt u hier voor afzonderlijke nieuwsbrief verzendingen eenvoudig met één klik een Excel of PDF exporteren. U heeft dan een duidelijk overzicht van de complete nieuwsbrief PDF-export statistieken. De PDF-export voor nieuwsbrieven is handig om de resultaten te delen, terwijl u met het Excel-bestand de gegevens kunt bewerken of gebruiken voor verdere analyses.

Als extra optie voor de nieuwsbrief PDF-export kunt u in de instellingen als mogelijkheid kiezen om het logo van uw bedrijf in een neutrale PDF te plaatsen. Hierdoor worden uw PDF-export rapporten nog persoonlijker. Met Newsletter2Go heeft u de mogelijkheid om niet alleen uw PDF-export statistieken, maar zelfs het gehele dashboard aan uw individuele eisen aan te passen. Dit is mogelijk met de nieuwsbrief software voor agenturen. U kunt hierbij de kleuren van het dashboard veranderen en uw eigen logo toevoegen. U kunt op deze manier de nieuwsbrief software onder uw eigen naam aan uw klanten aanbieden. Newsletter2Go wordt dan nergens meer vernoemd.

Bent u benieuwd geworden naar de andere individuele en unieke functies van onze nieuwsbrief software? Bij Newsletter2Go geniet u naast de handige Excel en PDF-export nieuwsbrief functie ook van een eenvoudig te bedienen editor, het handig segmenten van ontvangers en flexibele personaliseringsmogelijkheden in zowel het onderwerp, de inhoud en voor complete bouwstenen in de nieuwsbrief. Newsletter2Go maakt het samenstellen van een nieuwsbrief kinderwerk, waardoor u tijd bespaart. Probeer vandaag nog de PDF-export statistieken en andere functies zelf uit en meldt u vrijblijvend aan!

Newsletter2Go maakt gebruik van cookies om u de best mogelijke service te kunnen bieden. Als u doorgaat met surfen op de site, gaat u akkoord met de cookies. Akkoord