Home » Functies » Nieuwsbrief plug-ins » Plentymarkets nieuwsbrief integratie

Plentymarkets nieuwsbrief integratie

Verhoog uw ROI dankzij de voordelen van de Plentymarkets e-mailmarketing integratie van Newsletter2Go.

  • STANDARD/PRO pakket – 1-klik-productovername
  • STANDARD/PRO pakket – automatische ontvangerssynchronisatie
  • STANDARD/PRO pakket – A/B-tests (onderwerp, afzender en inhoud)
  • Realtime rapporten
  • Nieuwsbrief templates in uw huisstijl
Plentymarkets nieuwsbrief integratie

Vergroot uw efficiëntie en omzet met de Plentymarkets nieuwsbrief integratie

Met de Plentymarkets nieuwsbrief integratie van Newsletter2Go kunt u in een handomdraai professionele sales-georienteerde nieuwsbrieven voor uw Plentymarkets shop creëren. Onze nieuwsbrief software is krachtig en betrouwbaar. Door het performante verzendsysteem en de gegevensbescherming van het hoogste niveau, kunt u met een gerust hart onze nieuwsbrief tool gebruiken. Veilig, snel en betrouwbaar, dat is Newsletter2Go. Wanneer u gebruik maakt van de Plentymarkets e-mailmarketing integratie geniet u van onze unieke functies. Hier tot behoren onder andere de automatische synchronisatie van uw contacten en de unieke 1-klik-productovername, om eenvoudig en snel met één klik producten in uw nieuwsbrief te integreren.

De ontvangerssynchronisatie voor de plentymarkets nieuwsbrief module

Gebruik de automatische ontvangerssynchronisatie na installatie van de Plentymarkets nieuwsbrief module. Bovendien heeft u voor het verzenden van uw nieuwsbrief ook toegang tot de ontvangersgegevens uit uw Plentymarkets systeem. Gebruik de individuele kenmerken uit uw shop voor het segmenteren van ontvangers en benader uw ontvangers daardoor steeds met de meest passende producten. Hierdoor verhoogt u aanzienlijk de kans op kliks en uiteindelijk conversies.

De 1-klik-productovername voor de plentymarkets Newsletter2Go integratie

Wanneer u gebruik maakt van de Plentymarkets nieuwsbrief module, heeft u ook de mogelijkheid om gebruik te maken van onze unieke 1-klik-productovername functie. Hiermee kunt u producten met één klik in de nieuwsbrief integreren. Om van deze service gebruik te maken heeft u een premium nieuwsbrief nodig. Ons supportteam helpt u hier graag bij.

U kunt een premium template eenvoudig in uw account bestellen. Ons team maakt dan speciaal voor u een nieuwsbrief template in uw shopdesign. In deze template wordt dan een code geprogrammeerd welke uw Newsletter2Go account aan uw Plentymarkets interface koppelt. Door dit template te gebruiken kunt u alle belangrijke productdetails zoals de productomschrijving, prijs, link en afbeelding eenvoudig door middel van het productnummer in uw nieuwsbrief integreren. Dit is slechts een van de vele mogelijkheden bij gebruik van de Plentymarkets nieuwsbrief integratie.

Tip: De ontvangerssynchronisatie kunt u met de Plentymarkets Newsletter2Go integratie geheel automatisch laten verlopen. Om gebruik te maken van de 1-klik-productovername moet u eenmalig een premium nieuwsbrief template bestellen. Dit kunt u doen via uw Newsletter2Go account of door een e-mail te sturen naar moc.o1534559336g2ret1534559336telsw1534559336en@se1534559336las1534559336. Wij maken uw template uiteraard volledig in overleg volgens uw wensen.

Bonus: wanneer u gebruik maakt van het STANDARD pakket zijn enkele nieuwsbrief templates al van de 1 klik overname functie voorzien.

Newsletter2Go maakt gebruik van cookies om u de best mogelijke service te kunnen bieden. Als u doorgaat met surfen op de site, gaat u akkoord met de cookies. Akkoord