Home » Functies » E-mailmarketing plug-ins » PrestaShop nieuwsbrief module

PrestaShop nieuwsbrief module

Verhoog uw ROI en optimaliseer uw proces met de PrestaShop nieuwsbrief module.

  • STANDARD/PRO pakket – 1-klik-productovername
  • STANDARD/PRO pakket – automatische ontvangerssychronisatie
  • STANDARD/PRO pakket – A/B-tests (onderwerp, afzender en inhoud)
  • Account in 5 minuten geïnstalleerd
  • Hoogste afleverratio dankzij gewhiteliste server
  • Realtime rapporten
Prestashop nieuwsbrief integratie

De PrestaShop Newsletter2Go module voor succesvolle mailings die uw klanten bereiken

Verzend met de PrestaShop e-mailmarketing integratie van Newsletter2Go succesvolle mailings die op aansluiten op de interesses van uw klanten. De samenwerking tussen PrestaShop en Newsletter2Go maakt het creeren en verzenden van professionele nieuwsbrieven stukken eenvoudiger. U installeert de PrestaShop module binnen enkele minuten en kunt direct aan de slag met uw persoonlijke, effectieve e-mailcampagne. Wanneer u de PrestaShop nieuwsbrief module installeert, wordt de koppeling met Newsletter2Go automatisch voor u gemaakt en de gegevens automatisch dagelijks geactualiseerd.

De bestaande contacten van uw PrestaShop webshop worden automatisch gesynchroniseerd met uw Newsletter2Go account. Zo kunt u alle contactgegevens van uw e-mailmarketing gebruiken. De ontvangersgegevens en alle bijbehorende velden en groepen worden overgedragen tijdens de synchronisatie.

Deze ontvangerssgevens zullen u helpen om de juiste content naar de juiste personen te verzenden. Gebruik de gegevens van uw PrestaShop webshop om uw nieuwsbrief te personaliseren en ontvangerssegmenten te vormen. Op deze manier verhoogt u de relevantie van uw nieuwsbrief, wat resulteert in een hogere conversieratio.

Om uw e-mailcampagne om veilig en betrouwbaar te verzenden, is Newsletter2Go gewhitelistet op 2,4 miljard mailboxen. Certificering door ISIPP, Return Path en andere organisaties zorgen voor de hoogst mogelijke afleverratio voor uw e-mailcampagne. Meer dan 99% van de verzonden e-mails op landen direct in de mailbox van de ontvanger — zonder risico om door spamfilters onderschept te worden. Na de verzending worden alle belangrijke statistieken voor u overzichtelijk gepresenteerd in realtime rapporten. Zo kunt u precies zien hoe succesvol uw nieuwsbrief en hoeveel inkomsten het u heeft gebracht.

Tip: De ontvangerssynchronisatie kunt u met de PrestaShop module van Newsletter2Go geheel automatisch laten verlopen. Om gebruik te maken van de 1-klik-productovername moet u eenmalig een premium nieuwsbrief template bestellen. Dit kunt u doen via uw Newsletter2Go account of door een e-mail te sturen naar moc.o1534559362g2ret1534559362telsw1534559362en@se1534559362las1534559362. Wij maken uw template uiteraard volledig in overleg volgens uw wensen.

Bonus: wanneer u gebruik maakt van het STANDARD pakket zijn enkele nieuwsbrief templates al van de 1 klik overname functie voorzien.

De unieke functies van de PrestaShop nieuwsbrief module

Ontvangerssynchronisatie

Met de automatische synchronisatie is uw ontvangerslijst altijd volledig, correct en actueel. Nieuwe PrestaShop contacten worden automatisch toegevoegd aan uw Newsletter2Go account. Over bounces en afmeldingen hoeft u zich geen zorgen te maken — deze e-mailadressen worden automatisch gemarkeerd en zullen niet meer gecontacteerd worden. Zo weet u zeker dat u altijd veilig en legaal e-mails verzendt.

1-klik-productovername

Wilt u profiteren van onze tijdsbesparende, unieke 1-klik-productovername functie? Bestel dan een premium template in uw huisstijl bestellen, welke u keer op keer kunt gebruiken. Uw premium template communiceert rechtstreeks met uw shop via de PrestaShop e-mailmarketing integratie. Voeg eenvoudig het productnummer in en alle belangrijke informatie, zoals de omschrijving, prijs, link en afbeelding, worden automatisch in de nieuwsbrief overgenomen. Vanaf nu kunnen ook complexe nieuwsbrieven met veel producten in een zeer korte tijd samengesteld worden.

Newsletter2Go maakt gebruik van cookies om u de best mogelijke service te kunnen bieden. Als u doorgaat met surfen op de site, gaat u akkoord met de cookies. Akkoord