Home »  Functies » Nieuwsbrief API » Nieuwsbrief REST API

Newsletter2Go nieuwsbrief REST API

Koppel de performante Newsletter2Go REST API aan je bestaande systeem en gebruik onze slimme e-mail functies.

  • Gebruik van veel verschillende functies
  • Uitgebreide en gedetailleerde documentatie
  • Eenvoudige implementatie
  • Met één klik een API-key maken
Grafiek_Integraties_REST-API

Performante Newsletter2Go nieuwsbrief API voor e-mailmarketing

Je software integreren met Newsletter2Go

Verwerk de essentiële functies van de e-mailmarketing software van Newsletter2Go via API in je eigen software. Met onze van programmeertaal-onafhankelijke e-mailmarketing REST API kun je van de vele functies direct gebruik maken. Zo kun je onder andere rekenen op een betrouwbaar verzendsysteem, flexibel ontvangersbeheer en gedetailleerde rapporten. Je kunt ook op gedrag gebaseerde transactionele e-mails verzenden, die automatisch worden verzonden wanneer een ontvanger bepaalde acties onderneemt. Verzend bijvoorbeeld een welkomstmail nadat de ontvanger zich voor de nieuwsbief heeft aangemeld. Op deze manier automatiseer je het klantcontact. Met behulp van de Newsletter2Go REST API kunnen transactiemails direct na ontvangst van de trigger verstuurd worden.

De Newsletter2Go nieuwsbrief API is omvangrijk gedocumenteerd. De documentatie wordt voortdurend uitgebreid en geactualiseerd. Je kunt daarom op ieder moment teruggrijpen op de laatste stand van onze e-mailmarketing REST API. Gebruik bijvoorbeeld een van onze voorbeeldimplementaties om het integratieproces van de Newsletter2Go nieuwsbrief REST API te versnellen. Voorbeelden van veel verschillende programmeertalen zijn uiteraard beschikbaar. De voorbeelden betrekken zich op diverse programmeertalen, zoals Java, PHP en Python. Deze toepassingsvoorbeelden helpen je op weg.

De Newsletter2Go REST API is vooral handig wanneer je de nieuwsbrief software wilt koppelen met eigen systemen. Zelfs web services kunnen eenvoudig met behulp van de Newsletter2Go REST API gekoppeld worden.

Wat je kunt doen na de Newsletter2Go software integratie:

  • Nieuwe adresboeken aanmaken om verschillende ontvangerslijsten onafhankelijk te beheren
  • Nieuwe ontvangers importeren en het verwijderen van bestaande ontvangers
  • Nieuwe ontvangersgroepen toewijzen, ontvangers in bepaalde groepen sorteren en navragen welke groepen je adresboeken bevatten
  • Opvragen van realtime rapporten voor nieuwsbrieven en API-mails
  • Eenvoudige HTML-nieuwsbrieven maken
  • Nieuwsbrieven en transactionele e-mails rechtstreeks vanuit je systeem verzenden

Zo gebruik je de nieuwsbrief REST API:
De opzet van de REST API is eenvoudig en snel voltooid. Je kunt de Newsletter2Go nieuwsbrief API uiteraard met een eigen systeem koppelen. In je Newsletter2Go account kun je gratis met één klik een API-key genereren. Alle API-calls zijn in de documentatie van onze nieuwsbrief REST API verkrijgbaar. Je vindt hier ook toepassingen zoals maken van nieuwsbrieven, het toevoegen van ontvangers of het opvragen van statistieken. De voorbeeld implementaties laten je zien hoe de API met verschillende programmeertalen functioneert.

Voor meer informatie kun je op doordeweekse dagen van 9-18 uur contact opnemen met ons supportteam.

Newsletter2go verwendet Cookies, um Ihnen den bestmöglichen Service zu gewährleisten. Wenn Sie auf der Seite weitersurfen stimmen Sie der Cookie-Nutzung zu. Ich stimme zu.