Gratis aanmelden Log in
Home » Functies » Whitelisting » Return Path certificaat

Return Path certificaat

Lees hier alle voordelen van de Return Path certificatie voor Newsletter2Go.

  • Newsletter2Go is gecertificeerd door ReturnPath
  • Een 40% hogere afleverratio
  • Dekt meer dan 2,4 miljard  inboxen wereldwijd
  • Geen opstartkosten om het certificaat te gebruiken
  • Grootste whitelisting voor e-mailverzending wereldwijd
  • Toestaan van links en afbeeldingen in de inbox van deelnemende e-mailproviders
Return-Path-Email-certificatie

De beste afleverratio dankzij wereldwijde whitelisting

Tegenwoordig wordt zo’n 90 procent van alle e-mails behandeld als spam. Met de opkomst van spam-berichten landen steeds meer standaard e-mails ook in de spambox van e-mailinboxen. Om beschouwd te worden als spammer is uiteraard geen optie voor uw bedrijf. Met het Return Path certificaat neemt u hiermee al een stap in de goede richting. Hier leest u precies hoe het Return Path e-mailcertificaat en andere tips u helpen om direct in de inbox van de ontvanger te belanden en de spambox te omzeilen.

Newsletter2Go beschikt over het Return Path e-mailcertificaat. Hierdoor is de e-mailverzending van whitelist voorzien en heeft u wereldwijd bij meer dan 2,4 miljard e-mail inboxen een grotere kans om de spambox te vermijden. Return Path is hiermee de grootste whitelist aanbieder in de wereld. Door onze samenwerking met dit gerenommeerde bedrijf kan iedereen die onze nieuwsbrief tool gebruikt van deze service gebruik maken. U bereikt daardoor meer inboxen en heeft dus veel meer kans op een hogere afleverratio dan andere bedrijven die hier geen gebruik van maken.

Het Return Path certificatie programma is de meest gewaardeerde en erkende gecertificeerde whitelist. Wanneer u eenmaal op de witte lijst staat, wordt uw afzendadres herkent en omzeilt de mailing de spamfilters, omdat de afzender als betrouwbaar is gemerkt. Dit betekent een hogere afleverratio.

Met de Newsletter2Go Return Path certificatie wordt uw e-mailadres bij grote e-mailprogramma’s (met inbegrip van Hotmail en Yahoo) en spam filters (met inbegrip van Cloudmark, Spamassassin) genoteerd. Hierdoor kunnen uw e-mails direct naar de inbox van de ontvanger worden doorgestuurd.

Door de toegenomen afleverratio weet u met het Return Path certificaat zeker dat u probleemloos uw e-mails verzendt. Om de afleverratio echter nog meer te verhogen, kunt u gebruik maken van de gratis spam test. Hiermee wordt de inhoud van uw e-mail op bekende spamfactoren getest. Bevat het onderwerp te veel hoofdletters? Gebruikt u spamtermen zoals geld of casino? Staat uw e-mail vol met uitroeptekens? Onze test laat u precies zien waar de inhoud verbeterd kan worden, om ervoor te zorgen dat spamfilters uw e-mail niet als verdacht zien.

De certificering van de Newsletter2Go e-mailservers vindt plaats via Return Path. Om deze certificatie te gebruiken, moet u lid zijn van Return Path. Hiervoor worden kosten in rekening gebracht. Omdat Newsletter2Go al lid is en wij deze service graag aanbieden, hoeft u voor het gebruik van het Return Path certificaat bij ons niets te betalen. U kunt gratis gebruik maken van de gewhiteliste IP van Newsletter2Go.

U kunt er ook voor kiezen om zelf uw eigen, toegewijde IP-adres te gebruiken. Hierbij bent u de enige die over dit IP-adres verzendt, wat betekent dat u de controle heeft over de reputatie. Hierdoor kunt u eenvoudig de afleverratio verbeteren. U kunt van deze service gebruik maken door het IP-adres in uw account te bestellen. We warmen uiteraard het IP-adres van tevoren voldoende op.

Gerelateerde hulpartikelen

Gerelateerde kennisartikelen