Home » Functies » Nieuwsbrief plug-ins » Salesforce CRM integratie

Salesforce CRM integratie

Beschikbaar in het Standard en Pro pakket

Gebruik de krachtige functies van de Salesforce CRM nieuwsbrief integratie in combinatie met Newsletter2Go.

1. Installeer de Salesforce plug-in en ga direct aan de slag
2. Maak een nieuwsbrief met onze professionele nieuwsbrief tool
3. Synchroniseer ontvangers automatisch

Salesforce nieuwsbrief integratie

Soepel klantencontact met de Salesforce CRM nieuwsbrief integratie

Met de Salesforce CRM nieuwsbrief integratie van Newsletter2Go heb je de flexibiliteit om je contacten direct vanuit Salesforce beter te bereiken. Versterk de klantenbinding en til je omzet naar een hoger niveau. Met de Salesforce CRM e-mailmarketing integratie kun je met enkele klikken je contacten vanuit Salesforce synchroniseren en naar je account in Newsletter2Go overbrengen.

Nadat de synchronisatie is voltooid, begin je direct met het maken en verzenden van professionele nieuwsbrieven vanuit onze browser editor. Je bestaande contacten, groepen en functies automatisch worden overgenomen vanuit de Salesforce CRM nieuwsbrief integratie tijdens de import naar Newsletter2Go.

Om je nieuwsbrief te verzenden kun je rekenen op de krachtige en betrouwbare infrastructuur van Newsletter2Go. Zelfs een zeer grote contactenlijst kan eenvoudig en snel bereikt worden. Met een capaciteit van maximaal één miljoen e-mails per uur voor iedere ontvanger, voldoet de nieuwsbrief tool van Newsletter2Go aan de hoogste eisen.

Toegewijde, beveiligde servers zorgen voor een uiterst betrouwbare levering. Deze servers zijn al gewhitelistet en daardoor bij de meeste en veelgebruikte e-mailproviders als betrouwbaar gekenmerkt. Je hoeft er daarom niet bang voor te zijn dat je e-mails worden onderschept door spamfilters. Bij gebruik van de Salesforce CRM integratie van Newsletter2Go ben je gegarandeerd van een afleverratio van meer dan 99%. Je kunt er zeker van zijn dat je e-mails aankomen en direct in de mailbox van de ontvanger worden afgeleverd.

Tip: Maak automatisch dynamische ontvangersgroepen aan, gebruik een persoonlijke aanhef en maak geïndividualiseerde inhoud op basis van de gegevens van de ontvangers. Het handmatig onderhouden van Excel-spreadsheets en handgeschakelde transmissie behoort met de automatische ontvangerssynchronisatie tot het verleden. Je lijst met ontvangers wordt dagelijks gesynchroniseerd en geactualiseerd door de Salesforce CRM nieuwsbrief integratie.

Soepel klantencontact met de Salesforce CRM nieuwsbrief integratie

Met de Salesforce CRM e-mailmarketing integratie kun je ook een groot deel van je klantcontact automatiseren en handmatige inspanning besparen. Met de krachtige automatiseringsfuncties maak je efficiënte lifecycle campagnes, triggermailings en transactionele e-mails. Op deze manier blijf je altijd in contact met je klanten. Deze ontvangen volledig automatisch op het juiste moment de juiste e-mail.

Na elke e-mail verzending worden de resultaten overzichtelijk gepresenteerd in realtime rapporten. In deze rapporten bekijk je alle belangrijke indicatoren, zoals de open- en klikratio.

Niet alleen de rapporten bieden een goed overzicht van waar je e-mails nog kunnen worden verbeterd, ook onze andere professionele trackingparameters vertellen je meer over het gedrag van je ontvangers. Maak bijvoorbeeld gebruik van functies zoals de clickmap en geotracking, welke laten zien waar en hoe vaak welke links in de nieuwsbrief werden aangeklikt. Voor elke mailing wordt ook bijgehouden hoeveel conversies er hebben plaatsgevonden. Zo kun je eenvoudig je ROI berekenen. Integreer de Newsletter2Go Salesforce CRM nieuwsbrief integratie en verheug je op meer e-mailmarketing succes. De integratie is eenvoudig te activeren in je account.

Newsletter2go verwendet Cookies, um Ihnen den bestmöglichen Service zu gewährleisten. Wenn Sie auf der Seite weitersurfen stimmen Sie der Cookie-Nutzung zu. Ich stimme zu.