Home » Functies » Nieuwsbrief plug-ins » Salesforce CRM integratie

Salesforce CRM nieuwsbrief integratie

Uw voordelen bij gebruik van de Salesforce CRM integratie van Newsletter2Go.

  • Soepel gebruik van de Salesfore e-mailmarketing integratie
  • STANDARD pakket – automatische ontvangerssynchronisatie
  • Professionele nieuwsbrief tool
  • Gebruiksvriendelijke editor met drag & drop functie
  • Hoge afleverratio dankzij gewhiteliste servers
Salesforce nieuwsbrief integratie

Soepel klantencontact met de Salesforce CRM nieuwsbrief integratie

Met de Salesforce CRM nieuwsbrief integratie van Newsletter2Go heeft u de flexibiliteit om uw contacten direct vanuit Salesforce beter te bereiken. Versterk de klantenbinding en til uw omzet naar een hoger niveau. Met de Salesforce CRM e-mailmarketing integratie kunt u met enkele klikken uw contacten vanuit Salesforce synchroniseren en naar uw account in Newsletter2Go overbrengen. Nadat de synchronisatie is voltooid, kunt u direct beginnen met het maken en verzenden van professionele nieuwsbrieven vanuit de editor in uw browser. Uw bestaande contacten, groepen en functies worden automatisch overgenomen vanuit de Salesforce CRM nieuwsbrief integratie tijdens de import naar Newsletter2Go. Om uw nieuwsbrief te verzenden kunt u rekenen op de krachtige en betrouwbare infrastructuur van Newsletter2Go. Zelfs grote distributie kan eenvoudig en snel bereikt worden. Met een capaciteit van maximaal één miljoen e-mails per uur voor iedere ontvanger, voldoet de nieuwsbrief tool van Newsletter2Go aan de hoogste eisen.

Toegewijde, beveiligde servers zorgen voor een uiterst betrouwbare levering. Deze servers zijn al gewhitelistet en daardoor bij de meeste en veelgebruikte e-mailproviders als betrouwbaar gekenmerkt. U hoeft er daarom niet bang voor te zijn dat uw e-mails worden onderschept door spamfilters. Bij gebruik van de Salesforce CRM integratie van Newsletter2Go bereikt u de hoogste afleverratio van meer dan 99%. U kunt er zeker van zijn dat uw e-mails aankomen en direct in de mailbox van de ontvanger worden afgeleverd.

Met de Salesforce CRM e-mailmarketing integratie kunt u ook een groot deel van uw klantcontact automatiseren en handmatige inspanning besparen. Met de krachtige automatiseringsfuncties maakt u efficiënte lifecycle campagnes, triggermailings en transactionele e-mails. Op deze manier blijft u altijd in contact met uw klanten. Deze ontvangt volledig automatisch op het juiste moment de juiste e-mail.

Na elke e-mail verzending worden de resultaten overzichtelijk gepresenteerd in realtime rapporten. In deze rapporten bekijkt u alle belangrijke indicatoren, zoals de open- en klikratio.

Niet alleen de rapporten bieden een goed overzicht van waar uw e-mails nog kunnen worden verbeterd, ook onze andere professionele trackingparameters vertellen u meer over het gedrag van uw ontvangers. Maakt bijvoorbeeld gebruik van functies zoals de clickmap en geotracking, welke laten zien waar en hoe vaak welke links in uw nieuwsbrief werden aangeklikt. Voor elke mailing wordt ook bijgehouden hoeveel conversies er hebben plaatsgevonden. Zo kunt u eenvoudig uw ROI uitreken. Integreer nu de Newsletter2Go Salesforce CRM nieuwsbrief integratie en kijk uit naar meer succes in uw e-mailmarketing. De interface is eenvoudig te activeren in uw account.

Meer over de automatische ontvangerssynchronisatie

Maak automatisch dynamische ontvangersgroepen aan, gebruik een persoonlijke aanhef en maak geïndividualiseerde inhoud op basis van de gegevens van de ontvangers. Het handmatig onderhouden van Excel-spreadsheets en handgeschakelde transmissie behoort met de automatische ontvangerssynchronisatie tot het verleden. Uw lijst met ontvangers wordt dagelijks gesynchroniseerd en geactualiseerd door de Salesforce CRM nieuwsbrief integratie.

Bonus: wanneer u gebruik maakt van het STANDARD pakket zijn enkele nieuwsbrief templates al van de 1 klik overname functie voorzien.

Newsletter2Go maakt gebruik van cookies om u de best mogelijke service te kunnen bieden. Als u doorgaat met surfen op de site, gaat u akkoord met de cookies. Akkoord