Home » Functies » Nieuwsbrief plug-ins » Shopify nieuwsbrief module

Shopify nieuwsbrief module

Verhoog uw omzet en verbeter de klantrelatie met de Shopify e-mailmarketing integratie.

  • STANDARD/PRO pakket – 1-klik-productovername
  • STANDARD/PRO pakket – automatische ontvangerssychronisatie
  • STANDARD/PRO pakket – A/B-tests (onderwerp, afzender en inhoud)
  • Realtime rapporten en conversietracking
  • Nieuwsbrief templates in uw huisstijl
Nieuwsbrief integraties Shopify

Verhoog uw omzet en efficiëntie met de Shopify e-mailmarketing integratie

De Newsletter2Go Shopify integratie in detail

De Shopify nieuwsbrief module zorgt voor betere, doelgerichte nieuwsbrieven. Door de zeer aantrekkelijke e-commerce mogelijkheden kunt u eenvoudig nieuwe klanten aantrekken en de omzet van bestaande klanten verhogen. De Shopify nieuwsbrief module zorgt voor een automatische synchronisatie van de ontvangersgegevens en productinformatie. Manueel werk is met de Shopify e-mailmarketing integratie van Newsletter2Go verleden tijd, over de koppeling verloopt het onderhoud automatisch. Tevens staan er tal van handige functies tot uw beschikking, waarmee u binnen enkele minuten een professionele nieuwsbrief kunt maken.

Simpel ontvangers synchroniseren

Nadat u de koppeling heeft gemaakt met de Newsletter2Go Shopify integratie, kunt u voortaan altijd automatisch uw ontvangers in beide systemen up-tp-date houden. Deze functie zal u ontzettend veel tijd besparen. U hoeft niet meer handmatig in beide systemen de afmeldingen en blacklist vermeldingen te noteren, maar laat Newsletter2Go dit automatisch en in realtime voor u doen. Onze nieuwsbrief software update automatisch de ontvangers en kenmerken die u aan uw Shopify account toevoegt. Dat maakt het eenvoudiger om ontvangers te segmenteren en zorgt ervoor dat u de ontvangers niet eerst manueel of via een CSV-import moet ingeven. Meer informatie vindt u hier: ontvangerssynchronisatie. U bespaart met de Newsletter2Go Shopify integratie dus zeer veel tijd.

Onze exclusieve 1-klik-productovername

Met de 1-klik-productovername kunt u met slechts één klik de volledige productomschrijving, afbeelding, prijs en link in uw nieuwsbrief overnemen. Hiervoor maken we voor uw een premium nieuwsbrief template in uw corporate design. Deze template staat in verbinding met uw webshop via de Shopify API, zodat alle belangrijke productgegevens zoals de omschrijving, prijs, link en afbeelding naar uw nieuwsbrief overgebracht worden.

Dit gebeurt wanneer u een speciale 1-klik-productovername bouwsteen in uw nieuwsbrief toevoegt en daarna het productnummer invoert. Ons systeem maakt wanneer u op de zoekfunctie klikt, automatisch contact met het Shopify systeem en verzameld automatisch alle belangrijke productinformatie. U hoeft na de installatie van deze handige e-commerce software functie dus geen productafbeeldingen, prijzen en andere informatie meer handmatig te kopiëren en plakken. Hierdoor heeft u meer tijd om u op de belangrijkere zaken te concentreren. Klik om meer te weten te komen over de 1-klik-overname functie voor de Shopify Newsletter2Go integratie: 1-klik-productovername.

Onze software bestaat overigens uit nog veel meer handige functies waarmee u aanzienlijk veel tijd bespaart. Denk aan het opstellen van seriemailings, die automatisch aan de hand van voorwaarden en triggers worden gestuurd, of de heldere en visuele rapporten waarmee u binnen één oogopslag ziet wat wel en niet in uw nieuwsbrief heeft gefunctioneerd. Test het zelf uit!

Tip: De ontvangerssynchronisatie kunt u met de Shopify nieuwsbrief module geheel automatisch laten verlopen. Om gebruik te maken van de 1-klik-productovername moet u eenmalig een premium nieuwsbrief template bestellen. Dit kunt u doen via uw Newsletter2Go account of door een e-mail te sturen naar moc.o1534559302g2ret1534559302telsw1534559302en@se1534559302las1534559302. Wij maken uw template uiteraard volledig in overleg volgens uw wensen.

Bonus: wanneer u gebruik maakt van het STANDARD pakket zijn enkele nieuwsbrief templates al van de 1 klik overname functie voorzien.

Newsletter2Go maakt gebruik van cookies om u de best mogelijke service te kunnen bieden. Als u doorgaat met surfen op de site, gaat u akkoord met de cookies. Akkoord