Home » Functies » Nieuwsbrief plug-ins » Shopware nieuwsbrief integratie

Shopware nieuwsbrief integratie

Gebruik de omvangrijke voordelen van de Newsletter2Go nieuwsbrief integratie Shopware5 voor bijzonder sterke e-mailmarketing.

  • STANDARD/PRO pakket – 1-klik-productovername
  • STANDARD/PRO pakket – automatische ontvangerssynchronisatie
  • STANDARD/PRO pakket – A/B-tests (onderwerp, afzender en inhoud)
  • Live reports en conversietracking
  • Nieuwsbrief templates in uw huisstijl
Grafiek_Integraties_Shopware

Performante e-mailmarketing met de Shopware nieuwsbrief integratie

Met de Shopware integratie voor Newsletter2Go kunt u moeiteloos effectief nieuwsbrieven versturen naar uw nieuwsbrief abonnees. Mert gebruik van de plug-in kunt eenvoudig automatisch uw klantgegevens van Shopware beheren. Alle gegevens worden automatisch gesynchroniseerd met de e-mailmarketing software Newsletter2Go. Naast het automatische ontvangersbeheer kunt u ook met één klik producten uit uw online shop in de nieuwsbrief integreren.

Hoe succesvol uw nieuwsbrief was kunt u terugzien in gedetailleerde realtime rapporten die na elke verzending automatisch worden gegenereerd. Deze rapporten zal laten onder andere zien hoe vaak uw nieuwsbrief werd geopend en waar en hoe vaak er werd geklikt. Alle belangrijke indicatoren worden overzichtelijk gepresenteerd en zijn in een oogopslag herkenbaar. Met het oog op de evaluatie van het succes, omvat de Shopware5 nieuwsbrief extensie ook de mogelijkheid om de conversies te meten. Hiermee kunt u de omzet berekenen en uw ROI nauwkeurig optimaliseren.

Naast uitgebreide rapporten zijn in de Shopware nieuwsbrief integratie ook krachtige A/B-test functies beschikbaar. Met deze functie kunt u tot 9 nieuwsbriefvarianten tegelijkertijd testen. U test tegelijkertijd verschillende varianten op zowel het onderwerp, de afzender en de inhoud. De testnieuwsbrieven worden naar een deel van de geselecteerde ontvangers gestuurd en nadat de nieuwsbrief met het meeste succes is gekozen, wordt deze variant naar de overige nieuwsbriefontvangers verzonden.

Zoals u ziet, biedt Newsletter2Go u tal van opties voor optimale e-mailmarketing resultaten. Het beste nieuws? De nieuwsbrief integratie voor Shopware5 is eenvoudig te installeren.

De unieke functies van de Newsletter2Go Shopware integratie

De automatische ontvangerssynchronisatie

Met de nieuwsbrief integratie voor Shopware5 wordt alle ontvangende data tussen uw online shop en uw Newsletter2Go account automatisch gesynchroniseerd. U heeft hierdoor voor de nieuwsbrief verzending altijd de meest recente gegevens van Shopware tot uw beschikking. U hoeft hierdoor niet onnodig en moeizaam uw ontvangerslijst in de twee verschillende systemen te onderhouden. Dit doet de Shopware nieuwsbrief integratie dagelijks vanzelf. U verzendt zo altijd uw nieuwsbrieven naar de juiste ontvangers. Bounces en afmeldingen worden direct verwerkt en uit de actieve lijst gehaald.

U kunt in uw Newsletter2Go uw ontvangers in handige ontvangersgroepen indelen. Dit doet u op basis van ontvangerscriteria en zorgt voor ervoor dat u meer doelgerichte e-mailcampagnes kunt inplannen en versturen.

De exclusieve 1-klik-productovername

De nieuwsbrief integratie voor Shopware5 laat u heel eenvoudig items direct vanuit uw online shop in de nieuwsbrief integreren. Het enige wat u hoeft te doen is de positie in de nieuwsbrief bepalen, de productbouwsteen toevoegen en het productnummer invoegen. Alle belangrijke productinformatie, zoals de beschrijving, link, prijs en afbeelding, wordt vervolgens automatisch in de nieuwsbrief geladen. Dit maakt kopiëren en plakken van de producten compleet overbodig. Het maken van een productnieuwsbrief wordt op deze manier binnen enkele minuten mogelijk.

Ons team programmeert de integratie in uw premium template. Deze bestelt u eenmalig en kunt u daarna zo vaak u wilt gebruiken. Het template is uiteraard aanpasbaar. U bestelt de 1-klik-productovername functie voor uw Shopware5 nieuwsbrief extensie in uw account. Na het plaatsen van de bestelling zult u door ons team gecontacteerd worden om uw wensen te bespreken.

Tip: De ontvangerssynchronisatie kunt u met de Shopware nieuwsbrief integratie geheel automatisch laten verlopen. Om gebruik te maken van de 1-klik-productovername moet u eenmalig een premium nieuwsbrief template bestellen. Dit kunt u doen via uw Newsletter2Go account of door een e-mail te sturen naar moc.o1534697977g2ret1534697977telsw1534697977en@se1534697977las1534697977. Wij maken uw template uiteraard volledig in overleg volgens uw wensen.

Bonus: wanneer u gebruik maakt van het STANDARD pakket zijn enkele nieuwsbrief templates al van de 1 klik overname functie voorzien.

De Shopware nieuwsbrief extensie uitgelegd

Met de Newsletter2Go Shopware5 integratie kunt u in een handomdraai onze software aan uw bestaande Shopware account koppelen.
Dit doet u zeer eenvoudig met behulp van de uitgebreide documentatie van Newsletter2Go.
Hoe dit precies in zijn werking gaat, ziet u in de video hieronder.

Newsletter2Go maakt gebruik van cookies om u de best mogelijke service te kunnen bieden. Als u doorgaat met surfen op de site, gaat u akkoord met de cookies. Akkoord