Home » Functies » Whitelisting » Spamtest

Nieuwsbrief spamtest voor de verzending

Beschikbaar in het STANDARD pakket

Alle voordelen van de nieuwsbrief spamtest op een rij.

  • Gedetailleerde spamanalyse van uw nieuwsbrief
  • Evaluatie van uw nieuwsbrief gebaseerd op spamcriteria
  • Professionele functie van Newsletter2Go
  • Hogere afleverratio door het vermijden van spam in uw nieuwsbrief
SPAM-Test

Voer een anti-spamtest voor de verzending van uw nieuwsbrief door

De Newsletter2Go nieuwsbrief tool biedt al vele verschillende whitelisting opties en andere technieken voor een veilige levering en een hoge afleverratio. Al deze functies zorgen ervoor dat uw nieuwsbrief door e-mailproviders niet als spam wordt beschouwd. Door de registratie op een whitelist worden alle via Newsletter2Go verzonden e-mails automatisch geclassificeerd als betrouwbaar. Wanneer u uw afleverratio nog verder wilt verbeteren, kunt u ook de gebruik maken van de Newsletter2Go spamtest. Met deze nieuwsbrief spamtest functie kunt u er snel achter komen of de inhoud van uw e-mail en de gebruikte technische instellingen invloed hebben op de afleverratio. U kunt direct testen hoe groot de kans is dat de e-mail onderschept wordt door een spamfilter.

Met de nieuwsbrief anti-spamtest wordt uw mailing gecontroleerd op meer dan 1000 verschillende spamcriteria. Deze criteria worden bepaald door spamfilter aanbieders, zoals SpamAssassin of Amavis, en gebruikt door de meeste e-mailproviders om spam te controleren. De spamtest van Newsletter2Go maakt gebruik van de spamcriteria van meerdere leveranciers en biedt daarmee een bijzonder gedetailleerde, betrouwbare spamtest.

Spamfilters testen meestal iedere e-mail op spamcriteria en berekenen aan de hand daarvan een specifieke spamscore. Hoe hoger de spamscore, hoe groter de kans een e-mail geblokkeerd wordt door een spamfilter bij de verzending. De spamscore is een belangrijke factor voor uw e-mailmarketing. Wanneer u constant spamvrije e-mails verzendt, zorgt dat voor constant hoge afleverratio’s. Wanneer u herhaaldelijk e-mails met een hoge spamscore verzendt, riskeert u de kans om uiteindelijk op een blacklist te komen staan. Dit moet te allen tijde vermeden worden, aangezien een vermelding op een blacklist ervoor zorgt dat uw e-mails onmiddellijk geblokkeerd worden en dus niet meer worden geleverd kunnen worden.

Enkele veel voorkomende spamcriteria zijn onder meer specifieke woorden of zinnen, het verzenden van e-mails aan gekochte ontvangerslijsten, het overmatig gebruik van hoofdletters en leestekens en een ongepaste relatie tussen HTML en tekst in de e-mailinhoud. Deze criteria worden in de nieuwsbrief spamtest precies bekeken. Ontdek tot in detail of tijdens de test uw e-mail aan deze criteria voldoet of niet. De Newsletter2G spamtest geeft ook aanbevelingen over hoe u uw spamscore kunt verbeteren.

Zo gebruikt u de nieuwsbrief spamtest

In stap vijf van de mailing verzending in de nieuwsbrief editor kunt u het spamfilter test uitvoeren.

Wanneer u de spamtest uitvoert zal ons systeem uw mailing op meer dan duizend van de belangrijkste en meest voorkomende spamcriteria testen.

Naar aanleiding van de analyse wordt een evaluatie gemaakt. Uw e-mail wordt voorzien van een spamscore en meer informatie over de individuele ​​problemen worden gepresenteerd.

Hoe lager de spamscore, hoe groter de kans dat uw nieuwsbrief direct in de inbox van de ontvanger zal worden geleverd.

Op basis van de spamscore en aanbevelingen kunt u uw mailing optimaliseren, indien nodig. De nieuwsbrief spamtest kan zo vaak als gewenst worden uitgevoerd.

In het artikel aan de rechterkant leest u meer over onze spamtest en hoe u effectief spam in uw e-mails kunt vermijden.

Spamfilter_Blacklists

Een inleiding in e-mail spamfilters en blacklists

Meer dan 80% van de e-mails die vandaag de dag verzonden worden, worden tijdens de verzending gemarkeerd als spam. Ook wanneer u geen spamberichten verstuurd en moeite steekt in uw e-mailmarketing kan het moeilijk zijn om te bewijzen dat u bij de overige overige 20% hoort. Het laatste wat u wilt, is dat uw zorgvuldig voorbereide e-mail in de spambox van de ontvanger terecht komt en wellicht nooit wordt ontdekt.

Newsletter2Go maakt gebruik van cookies om u de best mogelijke service te kunnen bieden. Als u doorgaat met surfen op de site, gaat u akkoord met de cookies. Akkoord