Home »  Functies » Veilige e-mailmarketing » 256-bit nieuwsbrief SSL-encryptie

256-bit nieuwsbrief SSL-encryptie

De veiligheidsstandaard van de e-mailmarketing software van Newsletter2Go.

  • 256-bit SSL-encryptie
  • Maximale veiligheid bij de overdacht van gegevens
  • Gecertificeerde encryptie door GeoTrust Inc.
  • Gebruik van extended-validation-certificates
256-bit SSL-encryptie

De hoogste standaard gegevensbescherming met de nieuwsbrief SSL-encryptie

Newsletter2Go neemt de beveiliging van gegevens erg serieus. Daarom zijn alle gegevens tussen uw computer en onze nieuwsbrief software gecodeerd. De SSL-encryptie voor uw e-mailmarketing is gecertificeerd door GeoTrust Inc. en staat garant voor een veilige gegevensoverdracht. SSL staat voor Secure Sockets Layer (de huidige standaard wordt ook TLS, Transport Layer Security, genoemd) en is een gemeenschappelijk encryptieprotocol. De SSL-codering van de nieuwsbrief software zorgt ervoor, dat uw gegevens worden beschermd tegen hackers en phishing aanvallen.

De 256-bit SSL-encryptie voor uw nieuwsbrief verzending is actief bij zowel het gebruik van onze nieuwsbrief software evenals bij de overdracht van gegevens via de Newsletter2Go API. Zo gelden te allen tijde de hoogste veiligheidsnormen tijdens de overdracht van uw gegevens naar Newsletter2Go. De SSL-codering wordt in e-mailmarketing zeer aanbevolen, omdat het gaat om gevoelige persoonsgegevens van de ontvangers. Voor uw veiligheid gebruikt Newsletter2Go de sterk gereguleerde Extended Validation SSL-certificaten (EV SSL). Het doel van het nieuwsbrief SSL-encryptie is om aanvallen van phishing websites die op het eerste gezicht veilig lijken, te voorkomen. Deze veiligheidsnorm komt overeen met de gecertificeerde encryptie in online bankieren. In veel browsers wordt uw adresbalk groen bij het gebruik van dit certificaat, zodat u in één oogopslag kunt zien dat uw gegevens veilig worden overgedragen.

Het beschermen van uw privacy is een topprioriteit bij Newsletter2Go. Wij hechten er groot belang aan om ervoor te zorgen dat onze gegevensbescherming voldoet aan de strenge Duitse richtlijnen. Onze e-mailmarketing software is ontworpen volgens de eisen van de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Als andere veiligheidsmaatregel staan onze servers in Duitsland, waar de strengste veiligheidseisen gelden. Uw gegevens kunnen zo dus niet naar het buitenland overgedragen worden. De openbaarmaking, de verkoop en ander gebruik van uw gegevens wordt uitgesloten. Bij Newsletter2Go zijn uw gegevens in goede en verantwoorde handen.

Hoe de 28-bit SSL-encryptie functioneert

Het certificaat zorgt ervoor dat de server (in dit geval Newsletter2Go) zich kan authenticeren met uw klant. De betrouwbaarheid van de server wordt gecontroleerd. Na verificatie wordt een cryptografische sleutel gegenereerd tussen de klant en de server. Deze sleutel wordt vervolgens gebruikt om alle gegevens die tussen de klant en Newsletter2Go plaatsvindt te coderen. De gegevens die worden verzonden tussen de klant en Newsletter2Go zijn dus altijd veilig gecodeerd en beschermd.

Voor meer informatie kunt u persoonlijk contact opnemen met het technisch beheer. Natuurlijk kunt u ook terecht bij ons supportteam.

Newsletter2Go maakt gebruik van cookies om u de best mogelijke service te kunnen bieden. Als u doorgaat met surfen op de site, gaat u akkoord met de cookies. Akkoord