Home » Functies » Nieuwsbrief plug-ins » Sugar CRM integratie

Sugar CRM integratie

Beschikbaar in het Standard en Pro pakket

Gebruik de krachtige functies van de Sugar CRM nieuwsbrief integratie in combinatie met Newsletter2Go.

1. Installeer de Sugar plug-in en ga direct aan de slag
2. Maak een nieuwsbrief met onze professionele nieuwsbrief tool
3. Synchroniseer ontvangers automatisch

SugarCRM nieuwsbrief integratie

Met de Sugar CRM integratie optimale nieuwsbrieven verzenden

Maakt je reeds gebruik van SugarCRM om je klanten te beheren? Zou je het praktisch vinden je nieuwsbrieven rechtstreeks vanuit onze professionele nieuwsbrief software te verzenden? Dankzij onze SugarCRM integratie is dat nu zeer tijdbesparend en effectief mogelijk.

Met slechts één klik worden je klantgegevens naar onze e-mailmarketing software gekopieerd. Hierbij heb je de mogelijkheid om alle ontvangersgroepen, ontvangerscriteria en andere gegevens over te nemen. Je hoeft dus niet opnieuw de groepen aan te maken of aanvullende informatie voor specifieke klanten extra te noteren. Wanneer de Newsletter2Go SugarCRM koppeling heeft plaatsgevonden wordt de informatie niet alleen automatisch overgenomen, maar ook dagelijks geactualiseerd (wanneer je over een Standard of Pro pakket beschikt). Zo beschik je altijd over een actuele ontvangerslijst. Dat is de kracht van een CRM systeem e-mailmarketing integratie.

Daarnaast zorgt de Sugar CRM systeem e-mailmarketing integratie ervoor dat de contacten, accounts en leads die je reeds in je Sugar account heeft aangemaakt en opgeslagen, herkend worden en in dezelfde ontvangersgroepen worden gesynchroniseerd. Bovendien kun je de doellijsten van Sugar gebruiken om een groep voor een e-mailmarketing campagne te selecteren of juist uit te sluiten. De doellijsten kunnen alle ontvangersgroepen in alle mogelijke combinaties bevatten.

Om je ontvangers persoonlijk aan te spreken kun je bij het gebruik van de Newsletter2G SugarCRM integratie ook verschillende ontvangersgegevens of ontvangerscriteria voor de personalisatie van je e-mails gebruiken. Met SugarCRM nieuwsbrief verzenden zal je een hoop tijd besparen.

Een groot aantal synchroniseerbare gegevensvelden zorgt ervoor dat je je e-mailmarketing campagne nauwkeurig en doelgericht naar de juiste ontvangers kunt verzenden. Gebruik de gegevens om gepersonaliseerde placeholders in bijvoorbeeld de tekst aan te brengen en passende afbeeldingen in te voegen.

Met de Sugar CRM integratie kun je in Newsletter2Go ook dynamische groepen maken, die zichzelf automatisch onderhouden in overeenstemming met door je opgegeven criteria. Deze informatie kun je vervolgens gebruiken om meerdere bouwstenen in je nieuwsbrief te personaliseren.

De nieuwsbrief editor werkt met een handige drag & drop functie en individuele bouwstenen. Hiermee kun je binnen een handomdraai een nieuwsbrief in elkaar zetten. Onze gewhiteliste servers zorgen er dat nadat je de nieuwsbrief naar wens heeft samengesteld, de mailing rechtstreeks in de inbox van je ontvanger wordt afgeleverd, zonder een spamcontrole te hoeven ondergaan. Je voordelen: minder werklast, snellere e-mailtransactie en meer nieuwsbrieven die je klanten effectief bereiken.

Koppel vandaag nog de SugarCRM integratie voor je nieuwsbrief aan Newsletter2Go en profiteer van onze performante e-mailmarketing software.

Newsletter2go verwendet Cookies, um Ihnen den bestmöglichen Service zu gewährleisten. Wenn Sie auf der Seite weitersurfen stimmen Sie der Cookie-Nutzung zu. Ich stimme zu.