Home » Functies » Nieuwsbrief plug-ins » Sugar CRM integratie

Sugar CRM integratie

Gebruik de Newsletter2Go Sugar nieuwsbrief integratie voor een effectievere verzending van uw nieuwsbrieven.

  • Gratis Sugar CRM koppeling van Newsletter2Go
  • STANDARD/PRO pakket – automatische synchronisatie van ontvangers
  • Naadloze integratie met onze software
  • Gebruiksvriendelijke nieuwsbrief editor
  • Dankzij whitelisted servers een hoge afleverratio
  • Sugar CRM integratie targetlijst gebruiken
SugarCRM nieuwsbrief integratie

Met de Sugar CRM integratie optimale nieuwsbrieven verzenden

Maakt u reeds gebruik van SugarCRM om uw klanten te beheren? Zou u het praktisch vinden uw nieuwsbrieven rechtstreeks vanuit onze professionele nieuwsbrief software te verzenden? Dankzij onze SugarCRM integratie is dat nu zeer tijdbesparend en effectief mogelijk.

Met slechts één klik worden uw klantgegevens naar onze e-mailmarketing software gekopieerd. Hierbij heeft u de mogelijkheid om alle ontvangersgroepen, ontvangerscriteria en andere gegevens over te nemen. U hoeft dus niet opnieuw de groepen aan te maken of aanvullende informatie voor specifieke klanten extra te noteren. Wanneer de Newsletter2Go SugarCRM koppeling heeft plaatsgevonden wordt de informatie niet alleen automatisch overgenomen, maar ook dagelijks geactualiseerd (wanneer u over een STANDARD of PRO pakket beschikt). Zo beschikt u altijd over een actuele ontvangerslijst. Dat is de kracht van een CRM systeem e-mailmarketing integratie.

Daarnaast zorgt de Sugar CRM systeem e-mailmarketing integratie ervoor dat de contacten, accounts en leads die u reeds in uw Sugar account heeft aangemaakt en opgeslagen, herkend worden en in dezelfde ontvangersgroepen worden gesynchroniseerd. Bovendien kunt u de doellijsten van Sugar gebruiken om een groep voor een e-mailmarketing campagne te selecteren of juist uit te sluiten. De doellijsten kunnen alle ontvangersgroepen in alle mogelijke combinaties bevatten.

Om uw ontvangers persoonlijk aan te spreken kunt u bij het gebruik van de Newsletter2G SugarCRM integratie ook verschillende ontvangersgegevens of ontvangerscriteria voor de personalisatie van uw e-mails gebruiken. Met SugarCRM nieuwsbrief verzenden zal u een hoop tijd besparen.

Een groot aantal synchroniseerbare gegevensvelden zorgt ervoor dat u uw e-mailmarketing campagne nauwkeurig en doelgericht naar de juiste ontvangers kunt verzenden. Gebruik de gegevens om gepersonaliseerde placeholders in bijvoorbeeld de tekst aan te brengen en passende afbeeldingen in te voegen.

Met de Sugar CRM integratie kunt u in Newsletter2Go ook dynamische groepen maken, die zichzelf automatisch onderhouden in overeenstemming met door u opgegeven criteria. Deze informatie kunt u vervolgens gebruiken om meerdere bouwstenen in uw nieuwsbrief te personaliseren.

De nieuwsbrief editor werkt met een handige drag & drop functie en individuele bouwstenen. Hiermee kunt u binnen een handomdraai een nieuwsbrief in elkaar zetten. Onze gewhiteliste servers zorgen er dat nadat u de nieuwsbrief naar wens heeft samengesteld, de mailing rechtstreeks in de inbox van uw ontvanger wordt afgeleverd, zonder een spamcontrole te hoeven ondergaan. Uw voordelen: minder werklast, snellere e-mailtransactie en meer nieuwsbrieven die uw klanten effectief bereiken.

Koppel vandaag nog de SugarCRM integratie voor uw nieuwsbrief aan Newsletter2Go en profiteer van onze performante e-mailmarketing software.

Newsletter2Go maakt gebruik van cookies om u de best mogelijke service te kunnen bieden. Als u doorgaat met surfen op de site, gaat u akkoord met de cookies. Akkoord