Home » Functies » Nieuwsbrieven verzenden » Gratis test nieuwsbrieven

Gratis test nieuwsbrieven verzenden

Test e-mails voordat deze naar uw ontvangers worden verzonden met de handige test nieuwsbrief verzend functie.

  • Gratis test nieuwsbrief verzending
  • Naar tot wel 10 adressen de test nieuwsbrief verzenden
  • Direct feedback ontvangen
  • Controleer de spelling en interpunctie
  • Bekijk of de personalisaties correct zijn
  • Controleer de weergave van afbeeldingen
gratis testverzending

Verzend uw test e-mail compleet gratis

Beleef nooit meer onaangename verrassingen bij de verzending van uw nieuwsbrief. Met de nieuwsbrief testfunctie van Newsletter2Go kunt typefouten, weergaveproblemen, ontbrekende bouwstenen en defecte personalisaties vóór de daadwerkelijke verzending herkennen en verbeteren. Stuur de test nieuwsbrief naar maximaal 10 ontvangers als gratis test e-mail. U bent vrij om te bepalen hoeveel e-mailadressen u als testgebruiker opslaat, zodat u bij elke testnieuwsbrief de flexibiliteit heeft om te kiezen uit uw adresbestand.

Al tijdens het ontwerpproces in de visuele drag & drop editor krijgt u een indruk van de manier waarop uw nieuwsbrief eruit zal zien in de inbox van de ontvanger. De preview voor mobiele telefoons en desktop laat daarnaast ook zien hoe de e-mail zal worden vertoond. U kunt hierdoor dus al uw nieuwsbrief grotendeels correct opmaken. De gratis verzending van de test nieuwsbrief is echter een laatste controle, zodat u zelf of een collega definitief kan beslissen of de nieuwsbrief in orde is. Met behulp van de preview functie en de testnieuwsbrief weet u zeker dat de nieuwsbrief correct in de mailbox van de ontvanger zal worden weergegeven.

De test nieuwsbrief is uiterst geschikt voor het controleren van de personalisatie placeholders. Ook kunt u er snel achter komen of alle links in de nieuwsbrief aanklikbaar zijn en volledig functioneren. U kunt met de test e-mail ook handig de weergave op diverse apparaten controleren. In de testnieuwsbrief zijn ook de webversie en afmeldlink inbegrepen, welke u tevens op juistheid kunt controleren.

Onze andere nieuwsbrief test verzend opties

Spamtest

Het gebruik van bepaalde spamcriteria kan er tot leiden dat uw nieuwsbrief door e-mailproviders als spam wordt ingedeeld en daardoor niet wordt geleverd. Om uw afleverratio te verbeteren, kunt u daarom gebruik maken van een spamtest voor de verzending.

Bij deze werkwijze wordt de test e-mail gecontroleerd op meer dan 1000 verschillende spamcriteria. Deze spamcriteria worden door veel e-mailproviders gebruikt om spam te identificeren. Na de test biedt Newsletter2Go een score met een gedetailleerde uitsplitsing van welke criteria een positieve of negatieve invloed hebben op uw spam score. Hoe lager de spamscore, hoe beter de afleverratio van uw nieuwsbrief zal zijn. Daarnaast krijgt u van ons aanbevelingen om het probleem te verhelpen en de spamscore te verbeteren.

Linktest

In de nieuwsbrief tool van Newsletter2Go is ook een speciale linktest beschikbaar. Deze test toont direct de foutieve links. Het controleert de uitgaande links, koppelingen naar afbeeldingen en ankers. Hierdoor kunt u tijdig de links herstellen en verzendt u geen e-mails meer met foutieve of zogenaamde “404” links meer.

Client testing

Elke eindapparaat, elke browser en elke e-mailprovider weergeeft een nieuwsbrief op een andere manier. Om voorbereid te zijn op de vele verschillende omstandigheden, kunt u het uiterlijk van uw e-mails in meer dan 36 e-mailproviders testen. Op deze manier zorgt u ervoor dat uw nieuwsbrief in elke inbox correct wordt weergeven.

De client testing omvat zowel mobiele als desktop clients. U kunt eenvoudig schakelen tussen de weergave in portret modus en landschap modus, om zo verschillende weergaven op smartphones en tablets te bekijken. Ook de weergave met of zonder beeld is mogelijk, hiermee kunt u de tekstversie controleren.

Deze nieuwsbrief test is een premium functie die voor een laag maandbedrag extra kan worden geboekt. U kunt deze direct in uw account bestellen.

Newsletter2go verwendet Cookies, um Ihnen den bestmöglichen Service zu gewährleisten. Wenn Sie auf der Seite weitersurfen stimmen Sie der Cookie-Nutzung zu. Ich stimme zu.