Home » Functies » Nieuwsbrieven verzenden » Tijdgestuurde nieuwsbrieven verzenden

Tijdgestuurde nieuwsbrieven verzenden

Plan de verzending van nieuwsbrieven op een bepaald tijdstip en bereik de ontvanger precies op het juiste moment.

  • Op een bepaald tijdstip nieuwsbrieven verzenden
  • Of onmiddellijk verzenden
  • Regelmatig verzenden (triggermails)
Nieuwsbrieven-verzenden_gepland-verzenden

Beheer uw e-mailmarketingcampagne met tijdgestuurde verzending

Bij Newsletter2Go heeft u diverse mogelijkheden voor het verzenden van uw nieuwsbrieven. Zo kunt u direct of tijdgestuurd nieuwsbrieven verzenden. Met de laatste optie stelt u een specifieke datum en een tijdstip in wanneer de nieuwsbrief verzonden moet worden. Wanneer u de mailing gemaakt heeft, kunt u in de laatste stap tijdens de verzending ervoor kiezen of u de nieuwsbrief wilt inplannen of direct wilt verzenden. Dit maakt het mogelijk om wanneer het u uitkomt de nieuwsbrief samen te stellen en deze alvast in te plannen op de datum dat u de nieuwsbrief wenst te verzenden. U kunt hierdoor eenvoudig en flexibel werken. Plan uw e-mailcampagnes voortaan effectief in met de tijdgestuurde nieuwsbrief verzending functie van Newsletter2Go.

De tijdgestuurde e-mail verzending van uw nieuwsbrieven is een handige manier om uw e-mailmarketing te optimaliseren en effectiever e-mails te verzenden. Een goede planning begint bij een editorial kalender, welke aan het begin van ieder kwartaal of jaar wordt gemaakt. Hierin plant u alle onderwerpen en acties die u in de nieuwsbrieven wilt vermelden. Denk aan seizoensgebonden inhoud, nieuwsbrieven rondom de feestdagen en e-mails die de ontvanger alert maken op de start van de sale periode.

Wanneer de inhoud klaar is kunt u zich richten op de creatie van de nieuwsbrieven. U maakt voor uw toekomstige e-mails het best eerst een template. Deze kunt u naar wens in de nieuwsbrief editor aanpassen. Pas het lettertype aan die van de website aan, plaats een logo bovenaan de e-mail en gebruik de kleuren van uw huisstijl. Door deze template op te slaan kunt u deze in het vervolg voor alle andere e-mails gebruiken. Dit maakt het maken van de nieuwsbrief een stuk effectiever.

Nadat uw template klaar is, kunt u de daadwerkelijke nieuwsbrieven maken. Vul de lege bouwstenen met tekst, afbeeldingen en video’s. Als unieke functie biedt Newsletter2Go ook de 1-klik-productovername aan, waarmee u eenvoudig met één klik producten in de nieuwsbrief toevoegt. Wanneer de nieuwsbrief klaar is kunt u ofwel de e-mail opslaan en later direct verzenden, of gebruik maken van de tijdgestuurde nieuwsbrief verzending.

Het tijdgestuurd verzenden van e-mails zorgt ervoor dat u op ieder moment uw nieuwsbrieven kunt voorbereiden. Dit verbetert de workflow en bespaart u veel tijd. Ontdek de tijdgestuurde e-mail verzending functie zelf in de editor.

Newsletter2go verwendet Cookies, um Ihnen den bestmöglichen Service zu gewährleisten. Wenn Sie auf der Seite weitersurfen stimmen Sie der Cookie-Nutzung zu. Ich stimme zu.