Home » Functies » Veilige e-mailmarketing » Toegewijde Duitse server

Toegewijde Duitse server

Voordelen van een toegewijde Duitse server in e-mailmarketing:

  • 100% Duitse servers en IP-adressen
  • Duitse gegevensbeschermingswet
  • 256-Bit SSL-encryptie
Duitse-Server

Profiteer van toegewijde Duitse servers en whitelisted IP-adressen

Bij het kiezen van een nieuwe nieuwsbrief tool voor de verzending van uw nieuwsbrieven is het van belang dat u kunt vertrouwen op de kwaliteit en belastbaarheid van het verzendsysteem. In de software worden namelijk al uw ontvangersgegevens opgeslagen en over de nieuwsbrief server stuurt u waarschijnlijk meermaals per maand naar een groot aantal ontvangers e-mails. U moet er dus altijd vanuit kunnen gaan dat uw gegevens in vertrouwen behandeld worden en op een veilige plek zijn opgeslagen. Met de toegewijde Duitse servers van Newsletter2Go kunt u rekenen op de hoogste betrouwbaarheid, plus vele andere veiligheidsmaatregelen.

Naast de toegewijde Duitse servers van Newsletter2Go maakt onze nieuwsbrief software ook deel uit van diverse whitelisting services. Deze gerenommeerde services zorgen voor een directe aflevering in de inbox van de ontvanger zonder daarbij door spamfilters te worden onderschept. Door een spamtest uit te voeren kunt u uw e-mails op bekende spamcriteria testen, om zo te zien waar uw e-mail geoptimaliseerd moet worden. Dit helpt u om de afleverratio te verhogen en de aflevering in de spam mailbox te vermijden. Onze certificaten bij onder andere ReturnPath en CSA zorgen ervoor dat u zeker weet dat we ons aan de strengste regels omtrent gegevensbescherming houden.

Een andere maatregel die we continue handhaven is de dagelijkse back-up van uw gegevens. Door een dagelijkse back-up weet u zeker dat er geen gegevens verloren gaan. Dit geldt voor alle gegevens in uw Newsletter2Go account, van de ontvangersgegevens tot de statistieken.

Al uw e-mails worden daarnaast over toegewijde Duitse servers verzonden. Dit is belangrijk, omdat in Duitsland de strengste regels omtrent gegevensbescherming in e-mailmarketing gelden. Newsletter2Go moet zich wettelijk aan al deze eisen houden om te morgen opereren. Door toegewijde Duitse servers in e-mailmarketing te gebruiken weet u altijd dat u zonder twijfel uw gegevens in de software kunt importeren, bewerken en opslaan.

Newsletter2Go beschikt over meer dan 100 toegewijde e-mailmarketing servers op Duitse bodem, die allen beschikken over eigen IP-adressen. De Duitse e-mailmarketing servers zijn, zoals de gehele service van Newsletter2Go, uitsluitend onderworpen aan de Duitse wetgeving voor gegevensbescherming. Dit zorgt ervoor dat wij altijd uiterst betrouwbaar en tactvol met de persoonlijke gegevens van ontvangers om moeten gaan. Het doorverkopen of misbruiken van deze gegevens is absoluut uitgesloten.

Naast het krachtige verzendsysteem geniet u bij Newsletter2Go ook van een hoogwaardig IP-reputatie management. Dit zorgt voor een hogere afleverratio en resulteert dus in een beter bereik voor uw nieuwsbrieven. U heeft met de verzending via onze Duitse servers dus aanzienlijk meer voordelen, dan wanneer u over een regulier verzendsysteem uw e-mails verstuurt. In onze Algemene Arbeidsvoorwaarden leest u meer over het topic toegewijde Duitse servers in e-mailmarketing.

Newsletter2go verwendet Cookies, um Ihnen den bestmöglichen Service zu gewährleisten. Wenn Sie auf der Seite weitersurfen stimmen Sie der Cookie-Nutzung zu. Ich stimme zu.