Bij Newsletter2Go zijn uw ontvangersgegevens in vertrouwde handen. Veilige e-mailmarketing is onze hoogste prioriteit, vandaar we toegewijd zijn aan het garanderen van de beste bescherming van uw gegevens. Wij begrijpen dat ontvangersgegevens met de grootste zorg behandeld moeten worden. Ons privacybeleid is volledig volgens de Europese richtlijn 95/46/EG en compatibel met de strenge Duitse richtlijnen. Onze nieuwsbrief software heeft zich daarnaast onderworpen aan de strenge privacy inspectie van de TÜV Rheinland. Het TÜV-certificaat betekent dat Newsletter2Go voldoet aan het meest strikte privacybeleid.

Alle ontvangende data wordt opgeslagen op servers in Duitsland. Er vindt geen enkele gegevensoverdracht naar servers in het buitenland plaats. Dit is belangrijk, omdat de regels voor de internationale bescherming van gegevens vaak ondoorzichtig zijn en op den duur kunnen veranderen. Doordat de Duitse wet het meeste druk uitoefent op veilige e-mailmarketing, kunt u er zeker van zijn dat uw gegevens altijd optimaal beschermd zijn. Met Newsletter2Go heerst er geen gevaar voor een onzekere data-overdracht. Dagelijkse back-ups zorgen ervoor dat uw gegevens in geen geval verloren gaan.

Gegevensbescherming volgens EU-richtlijn 95/46/EG

Uw e-mailmarketing altijd veilig en vertrouwd

Onze veilige e-mailmarketing software voldoet aan de richtlijn 95/46/EG van het Europees Parlement en de Raad van 24 oktober 1995, betreffende de bescherming van natuurlijke personen in verband met de verwerking van persoonsgegevens en betreffende het vrije verkeer van die gegevens. Daarnaast bevinden al onze servers zich in Duitsland, waardoor ze onder de Duitse wet voor gegevensbescherming vallen. Newsletter2Go werkt in overeenstemming met de wet voor gegevensbescherming opgesteld door het Duitse ‘Bundesdatenschutzgesetz’ (BSDG) en zal nooit informatie doorspelen of deze gebruiken voor onze eigen belangen.

256-bit SSL-encryptie

Veilige gegevensoverdracht

Via Newsletter2Go worden uw e-mailmarketing gegevens altijd betrouwbaar overgedragen. Om veilige e-mailmarketing te kunnen garanderen, wordt er bij de gegevensoverdracht altijd gebruik gemaakt van een 256-Bit SSL-encryptie (aangegeven door een groene adresbalk). Deze encryptie komt overeen met dezelfde beveiliging gebruikt voor online bankieren en zorgt voor een zeer betrouwbare encryptie tijdens het verzenden van uw gegevens.

Geen openbaarmaking van adressen

De bekendmaking en de verkoop van e-mailadressen worden categorisch uitgesloten bij Newsletter2Go. Wij behandelen uw gegevens en de gegevens van de ontvanger strikt vertrouwelijk. In aanvulling op de interne veiligheidsmaatregelen, worden alle gegevens ook beschermd tegen externe toegang door derden.

Server in Duitsland en dagelijkse back-ups

Geautomatiseerde back-ups

Newsletter2Go zorgt altijd voor veilige e-mailmarketing en de constante beschikbaarheid van uw gegevens. Om deze hoogste beschikbaarheid te kunnen garanderen, worden er dagelijks automatische back-ups van uw gegevens gemaakt. Hiermee voldoen wij aan de hoogste e-mailmarketing veiligheidsnormen en kunnen wij u maximale beveiliging van uw gegevens bieden.

Dagelijkse update

Geen gegevensoverdracht in het buitenland

Al onze servers bevinden zich in Duitsland en zijn onderworpen aan het strenge Duitse privacybeleid. Wij werken volgens de Duitse voorschriften inzake gegevensbescherming van de Federale Wet Bescherming Persoonsgegevens en zullen uw gegevens nooit gebruiken voor hun eigen doeleinden. Doordat er geen gegevensuitwisseling in het buitenland plaatsvindt, waarborgen wij altijd de privacy van de ontvangersgegevens.

Newsletter2Go maakt gebruik van cookies om u de best mogelijke service te kunnen bieden. Als u doorgaat met surfen op de site, gaat u akkoord met de cookies. Akkoord