Gratis aanmelden Log in
Home » Functies » E-mailmarketing plug-ins » WordPress nieuwsbrief plug-in

WordPress nieuwsbrief plug-in

Verzend professionele nieuwsbrieven met de Newsletter2Go WordPress integratie.

  • 1-klik-inhoudovername
  • Nieuwsbrief in uw huisstijl
  • Gratis Integratie van nieuwsbriefaanmelding in WordPress
  • Ontvangers worden al tijdens de aanmelding in een groep geplaatst
WordPress nieuwsbrief integratie

Nieuwsbriefaanmelding eenvoudig en rechtstreeks op uw WordPress website

Gebruik de WordPress nieuwsbrief plug-in van Newsletter2Go om ervoor te zorgen dat de bezoekers van uw WordPress website zich eenvoudig kunnen aanmelden voor uw nieuwsbrief. U kunt het aanmeldingsformulier direct in WordPress maken en bewerken en de ingevulde gegevens van uw bezoekers individueel aanpassen.

Met de WordPress nieuwsbrief integratie kunt u bovendien bepalen in welke groep de nieuwe ontvangers ingedeeld moeten worden. Zo hoeft u niet telkens de databank bij te werken wanneer er nieuwe aanmeldingen bij zijn gekomen. De integratie in WordPress is snel en eenvoudig te installeren en bovendien geheel gratis.

In het Newsletter2Go dashboard heeft u de mogelijkheid om een voorbeeld van aanmeldformulier te bekijken. Wanneer u tevreden bent, kunt u zeer eenvoudig het formulier invoegen op uw WordPress website, als een widget of direct met de HTML-code.

Verbind nu de WordPress integratie met uw website. Onze performante en professionele e-mailmarketing software maakt de nieuwsbriefaanmelding in WordPress voor uw bezoekers een stuk eenvoudiger. Alles verloopt feilloos en automatisch met behulp van de integratie.

Tip: De WordPress nieuwsbrief plug-in biedt ook de mogelijkheid om teksten en andere inhoud van uw WordPress website moeiteloos in uw nieuwsbrief over te nemen. Dit doet u met behulp van de 1-klik-inhoudovername functie.

De 1-klik-inhoudovername voor uw WordPress nieuwsbrief plug-in

Met de WordPress nieuwsbrief integratie kunt u uw nieuwsbrieven bijzonder eenvoudig en snel ontwerpen. Met de 1-klik-inhoudovername voegt u met één klik direct inhoud van uw WordPress CMS in de nieuwsbrief in. Dit maakt het onder andere mogelijk om zeer snel nieuwsbrieven te maken waarin u de laatste blogartikelen met uw lezers deelt. De inhoudselementen, zoals de tekst, titel, auteur, datum en afbeeldingen, worden allen automatisch overgenomen.

Zo werkt de 1-klik-inhoudovername:

  1. Bouwsteen voor de inhoud op de gewenste plek in de nieuwsbrief plaatsen
  2. Bouwsteen aanpassen en de Post-ID invoeren
  3. Kenmerken die moeten worden overgenomen selecteren en zonodig aanpassen
  4. De WordPress plug-in integreert automatisch de geselecteerde inhoud in de bouwsteen

De 1-klik-inhoudovername is enkel mogelijk wanneer u gebruikt maakt van een premium template. Deze kunt u in uw account bestellen. Een premium template wordt volledig naar uw wensen door ons team geprogrammeerd. Dit kan zowel aan de hand van uw ontwerp of een ontwerp wat wij voor u bedenken. In het laatste geval creëren wij in overleg met u een template, passend bij de huisstijl van uw website. De uiteindelijke template kan daarna herhaaldelijk gebruikt en aangepast worden.

Heeft u vragen over de WordPress plug-in of de nieuwsbriefaanmelding via WordPress? Ons support team staat op werkdagen van 9 tot 18 uur voor u klaar. U vindt onze contactgegevens hier.

Gerelateerde hulpartikelen

Gerelateerde kennisartikelen