Home » Functies » E-mailmarketing plug-ins » WordPress nieuwsbrief plug-in

WordPress nieuwsbrief plug-in

Verzend professionele nieuwsbrieven met de Newsletter2Go WordPress integratie.

  • Nieuwsbrief in uw huisstijl
  • STANDARD/PRO pakket – 1-klik-inhoudovername
  • STANDARD/PRO pakket – automatische ontvangerssychronisatie
  • STANDARD/PRO pakket – A/B-tests (onderwerp, afzender en inhoud)
  • Soepele Integratie van nieuwsbrief aanmelding in WordPress
  • Ontvangers worden al tijdens de aanmelding in een groep geplaatst
WordPress nieuwsbrief integratie

Nieuwsbriefaanmelding eenvoudig en rechtstreeks op uw WordPress website

Gebruik de WordPress nieuwsbrief plug-in van Newsletter2Go om ervoor te zorgen dat de bezoekers van uw WordPress website zich eenvoudig kunnen aanmelden voor uw nieuwsbrief. U kunt het aanmeldingsformulier direct in WordPress maken en bewerken en de ingevulde gegevens van uw bezoekers individueel aanpassen.

Met de WordPress nieuwsbrief integratie kunt u bovendien bepalen in welke groep de nieuwe ontvangers ingedeeld moeten worden. Zo hoeft u niet telkens de databank bij te werken wanneer er nieuwe aanmeldingen bij zijn gekomen. De integratie in WordPress is snel en eenvoudig te installeren.

In het Newsletter2Go dashboard heeft u de mogelijkheid om een voorbeeld van aanmeldformulier te bekijken. Wanneer u tevreden bent, kunt u zeer eenvoudig het formulier invoegen op uw WordPress website, als een widget of direct met de HTML-code.

Verbind nu de WordPress integratie met uw website. Onze performante en professionele e-mailmarketing software maakt de nieuwsbriefaanmelding in WordPress voor uw bezoekers een stuk eenvoudiger. Alles verloopt feilloos en automatisch met behulp van de integratie.

Tip: De WordPress nieuwsbrief plug-in biedt ook de mogelijkheid om teksten en andere inhoud van uw WordPress website moeiteloos in uw nieuwsbrief over te nemen. Dit doet u met behulp van de 1-klik-inhoudovername functie. Wanneer u gebruik maakt van het STANDARD pakket zijn enkele nieuwsbrief templates al van de 1 klik overname functie voorzien.

De 1-klik-inhoudovername voor uw WordPress nieuwsbrief plug-in

Met de WordPress nieuwsbrief integratie kunt u uw nieuwsbrieven bijzonder eenvoudig en snel ontwerpen. Met de 1-klik-inhoudovername voegt u met één klik direct inhoud van uw WordPress CMS in de nieuwsbrief in. Dit maakt het onder andere mogelijk om zeer snel nieuwsbrieven te maken waarin u de laatste blogartikelen met uw lezers deelt. De inhoudselementen, zoals de tekst, titel, auteur, datum en afbeeldingen, worden allen automatisch overgenomen.

Zo werkt de 1-klik-inhoudovername:

  1. Bouwsteen voor de inhoud op de gewenste plek in de nieuwsbrief plaatsen
  2. Bouwsteen aanpassen en de Post-ID invoeren
  3. Kenmerken die moeten worden overgenomen selecteren en zonodig aanpassen
  4. De WordPress plug-in integreert automatisch de geselecteerde inhoud in de bouwsteen

De 1-klik-inhoudovername is enkel mogelijk wanneer u gebruikt maakt van een premium template. Deze kunt u in uw account bestellen. Een premium template wordt volledig naar uw wensen door ons team geprogrammeerd. Dit kan zowel aan de hand van uw ontwerp of een ontwerp wat wij voor u bedenken. In het laatste geval creëren wij in overleg met u een template, passend bij de huisstijl van uw website. De uiteindelijke template kan daarna herhaaldelijk gebruikt en aangepast worden.

Heeft u vragen over de WordPress plug-in of de nieuwsbriefaanmelding via WordPress? Ons support team staat op werkdagen van 9 tot 18 uur voor u klaar. U vindt onze contactgegevens hier.

Newsletter2Go maakt gebruik van cookies om u de best mogelijke service te kunnen bieden. Als u doorgaat met surfen op de site, gaat u akkoord met de cookies. Akkoord