Home » Functies » E-mailmarketing plug-ins » WordPress nieuwsbrief plug-in

WordPress nieuwsbrief module

Beschikbaar in het Standard en Pro pakket

Verzend professionele nieuwsbrieven met de Newsletter2Go WordPress integratie.

1. Installeer de WordPress plug-in en ga direct aan de slag
2. Content met een druk op de knop in de nieuwsbrief integreren
3. Ontvangers automatisch overnemen

WordPress nieuwsbrief integratie

Effectieve nieuwsbrieven maken met de WordPress nieuwsbrief module

WordPress, wie maakt er tegenwoordig geen gebruik van? Het populaire platform is de basis voor talrijke blogs en websites. Host je jouw website op WordPress en zoek je naar een eenvoudigere manier om blogartikelen en andere content in de nieuwsbrief te implementeren? Met de WordPress nieuwsbrief module ben je aan het juiste adres.

Met de WordPress nieuwsbrief plug-in kunnen bezoekers zich eenvoudig aanmelden voor de nieuwsbrief. Maak het Newsletter2Go aanmeldformulier direct in WordPress en bewerk de velden om zo via het formulier alle benodigde informatie te verzamelen. In je Newsletter2Go account onder formulieren vind je tekstbouwstenen die je kunt overnemen om het formulier AVG-proof te maken (zoals een verwijzing naar de algemene voorwaarden).

Nadat je het nieuwsbrief aanmeldformulier hebt gemaakt bepaal je waar de ontvangers moeten worden opgeslagen. De meeste beginnende e-mailmarketeers kiezen voor het gehele adresboek en besteden pas later aandacht aan ontvangersgroepen. Met de WordPress nieuwsbrief integratie kun je nieuwe ontvangers uiteraard ook direct in een groep opslaan. Aan jou de keus!

Tip: De WordPress nieuwsbrief plug-in biedt ook de mogelijkheid om teksten en andere content vanaf je WordPress website eenvoudig met enkele klikken je in nieuwsbrief over te nemen. Dit doe je met behulp van de 1-klik-inhoudovername functie. In het Standard pakket zijn enkele nieuwsbrief templates al van de 1 klik overname functie voorzien.

Ontvangers up-to-date door de WordPress nieuwsbrief module

Nadat de WordPress nieuwsbrief integratie is geïnstalleerd, kun je de nieuwe functies gaan testen.

Zo test je de ontvangerssynchronisatie functie (inderdaad, een hele mond vol). Met deze functie wordt het overnemen en updaten van ontvangers makkelijk gemaakt. Met één druk op de knop gaat de synchronisatie van start. De WordPress nieuwsbrief integratie vergelijkt automatisch de ontvangerslijst van WordPress met de ontvangers die in je Newsletter2Go account staan. Mochten er verschillen zijn, dan worden deze aanpassingen automatisch in het Newsletter2Go adresboek doorgevoerd.

Hulp nodig?

💡 Lees hier stap voor stap hoe je de WordPress integratie opzet.
💡 Lees hier wat de meest voorkomende problemen bij het opzetten van de WordPress integratie zijn.
💡 Klik hier om naar het plug-in download centrum te gaan.

Met de WordPress nieuwsbrief plug-in simpel content toevoegen

Verstuur je graag de laatste blogartikelen per e-mail? Voor e-mailmarketeers die regelmatig content roundups of e-mailcampagnes met website artikelen sturen, is de WordPress nieuwsbrief integratie erg handig.

Nadat je de WordPress nieuwsbrief plug-in hebt geactiveerd, maak je gebruik van de 1-klik-inhoudovername. Deze functie stelt je in staat om met één klik direct inhoud vanuit je WordPress CMS in de nieuwsbrief te integreren.

Wat er precies over kan worden genomen?

  • Titel
  • Auteur
  • Datum
  • Afbeeldingen

De tijdbesparende functie is beschikbaar voor diegenen die beschikken over een premium template, maar ook voor Standard en Pro gebruikers. Wanneer je geen persoonlijk template wilt laten maken, vind je in onze template collectie in stap 3 van het nieuwsbrief ontwerpproces enkele voorgedefinieerde templates die de 1-klik-inhoudovername bevatten.

Hoe werkt de 1-klik-inhoudovername?

  • Plaats de bouwsteen voor de inhoud op de gewenste plek in de nieuwsbrief
  • Dubbelklik op het element en wacht op de pop-up
  • Voer de Post-ID in en zoek naar het bijbehorende artikel
  • Selecteer de kenmerken die moeten worden overgenomen en pas ze indien nodig aan
  • De WordPress plug-in integreert automatisch de geselecteerde inhoud in de bouwsteen

Simpel, tijdbesparend en waardevol; dat is de kracht van de WordPress nieuwsbrief integratie.

Voortaan stel je veel sneller nieuwsbrieven samen!

Newsletter2go verwendet Cookies, um Ihnen den bestmöglichen Service zu gewährleisten. Wenn Sie auf der Seite weitersurfen stimmen Sie der Cookie-Nutzung zu. Ich stimme zu.