Home » Functies » E-mailmarketing plug-ins » xt:commerce-nieuwsbriefmodule

xt:Commerce nieuwsbrief module

Maak gebruik van de voordelen van de xt:Commerce e-mailmarketing integratie van Newsletter2Go.

  • STANDARD/PRO pakket – unieke 1-klik-productovername
  • STANDARD/PRO pakket – automatische ontvangssynchronisatie
  • STANDARD/PRO pakket – A/B-tests (onderwerp, afzender en inhoud)
  • Realtime rapporten
  • Nieuwsbrief templates in uw huisstijl
  • Newsletter2Go is een gecertificieerde partner van xt:Commerce
XTC nieuwsbrief integratie

De xt:Commerce nieuwsbrief module voor hogere verkoopcijfers

Met de xt:Commerce nieuwsbrief integratie van Newsletter2Go worden ontvangers- en productgegevens automatisch gesynchroniseerd. Deze gegevens kunnen gebruikt worden voor de ontvangerssynchronisatie met uw xt:commerce systeem en voor de praktische 1-klik-productovername. Dit zijn beide unieke functies van Newsletter2Go die het maken en verzenden van doelgerichte nieuwsbrieven een stuk eenvoudiger en efficienter maken.

Automatische ontvangerssynchronisatie
Wanneer u de gratis xt:Commerce nieuwsbrief module heeft geïmplementeerd, kunnen alle ontvangersgegevens automatisch gebruikt worden voor het verzenden van nieuwsbrieven en het segmenteren van groepen. De installatie van de automatische ontvangerssynchronisatie is binnen enkele muisklikken opgezet en de ontvangerskenmerken worden hierbij vrijwel allen automatisch overgenomen. Degene die niet herkend worden, kunnen in het Newsletter2Go systeem worden toegevoegd. Het aantal ontvangerskenmerken is eindeloos en u kunt alle ontvangerscriteria gebruiken voor het samenstellen van groepen. Bovendien worden de gegevens automatisch om dagelijks gesynchroniseerd. Na de installatie van de xt:Commerc e-mailmarketing integratie hoeft u zich dus geen zorgen meer te maken over het onderhoud. Ook veranderingen in gegevens of status, zoals nieuwsbriefafmeldingen, worden van uw Newsletter2Go account overgedragen naar uw xt:Commerce systeem. Uw gegevens zijn dus altijd up-to-date in beide systemen.

1-klik-productovername
De software van Newsletter2Go beschikt over een zeer unieke e-commerce functie. De 1-klik-productovername laat u namelijk in slechts enkele klikken complete producten in uw nieuwsbrief integreren. Dit doet u aan de hand van een premium nieuwsbrief template. Een premium template bevat een integratie met uw xt:Commerce shopsysteem, waardoor de productinformatie kan worden verkregen. Ons team maakt deze speciaal voor u op maat. De template kunt u hierna zo vaak als u wilt herbruiken en aanpassen.

Uw premium template wordt gelinkt met de geïnstalleerde xt:Commerce nieuwsbrief integratie. Om de 1-klik-productovername te gebruiken, geeft u bij het maken van uw nieuwsbrieven een productnummer in. Onze software verzamelt dan automatisch in uw xt:Commerce shop alle belangrijke productinformatie zoals de omschrijving, prijs, link en afbeelding.

Kies de gewenste afbeelding, pas eventueel enkele gegevens aan en voeg met één klik uw product toe aan uw nieuwsbrief. Zo simpel werkt deze tijdbesparende e-commerce functie!

Tip: De ontvangerssynchronisatie kunt u met de xt:Commerce nieuwsbrief module geheel automatisch en gratis laten verlopen. Om gebruik te maken van de 1-klik-productovername moet u eenmalig een premium nieuwsbrief template bestellen. Dit kunt u doen via uw Newsletter2Go account of door een e-mail te sturen naar moc.o1534559313g2ret1534559313telsw1534559313en@se1534559313las1534559313. Wij maken uw template uiteraard volledig in overleg volgens uw wensen.

Bonus: wanneer u gebruik maakt van het STANDARD pakket zijn enkele nieuwsbrief templates al van de 1 klik overname functie voorzien.

Newsletter2Go maakt gebruik van cookies om u de best mogelijke service te kunnen bieden. Als u doorgaat met surfen op de site, gaat u akkoord met de cookies. Akkoord