Home » Functies » Nieuwsbrief plug-ins » ZenCart nieuwsbrief module

ZenCart nieuwsbrief module

Verbeter uw e-mailmarketing omzet effectief met de Zen Cart module van Newsletter2Go.

  • STANDARD/PRO pakket – 1-klik-productovername
  • STANDARD/PRO pakket – automatische ontvangerssynchronisatie
  • STANDARD/PRO pakket – A/B-tests (onderwerp, afzender en inhoud)
  • Realtime rapporten
Zencart nieuwsbrief integratie

Omzet en efficiëntie verhogen met de ZenCart nieuwsbrief module

De ZenCart nieuwsbrief module in detail

Met de ZenCart nieuwsbrief module van Newsletter2Go worden uw klantgegevens en productinformatie volautomatisch gesynchroniseerd met uw Zen Cart webshop. Hierdoor bespaart u enorm veel tijd, aangezien u door de integratie de informatie niet zelf handmatig hoef te actualiseren in beide systemen. De grootste voordelen voor u zijn dat u gebruik kunt maken van twee unieke Newsletter2Go functies, namelijk de automatische ontvangerssynchronisatie en de praktische 1-klik-productovername.

De automatische ontvangerssynchronisatie

U hoeft uw ontvangers met de handige ontvangerssynchronisatie functie niet meer handmatig of via csv-import over te zetten. Uw ontvangerslijst wordt dagelijks gesynchroniseerd, zodat deze steeds op actueel is. Klanten die zich nieuw voor de nieuwsbrief hebben aangemeld, worden automatisch overgenomen in de Zen Cart e-mailmarketing integratie. Ontvangers die zich afmelden, worden tevens genoteerd en op een inactieve lijst, een zogenaamde blacklist, gezet. Hierdoor zullen ze in de toekomst geen nieuwsbrieven meer ontvangen, tot ze zich zelf weer expliciet voor uw nieuwsbrief aanmelden.

De 1-klik-productovername

Met 1-klik-productovername behoort het handmatig invoegen van producten in uw nieuwsbrief tot het verleden. Met deze effectieve en tijdbespare functie kunt u producten met één klik direct in uw nieuwsbrief plaatsen, precies op de plek die u wenst. Dit werkt via een koppeling tussen de ZenCart module en Newsletter2Go.

U voegt hiervoor eerst een lege productbouwsteen ergens in de nieuwsbrief toe. Wanneer u daarna het productnummer ingeeft, worden automatisch alle belangrijkste gegevens, zoals de productnaam, omschrijving, prijs, link en afbeelding in de nieuwsbrief overgenomen.

De Newsletter2Go software is gecertificeerd bij de CSA en gewhitelisted voor vrijwel alle reguliere inboxen. Daardoor worden nieuwsbrieven die verzonden zijn met onze software, niet op spam gecontroleerd, maar rechtstreeks in de inbox van de ontvanger afgeleverd. Hierdoor kunnen wij een afleverratio van meer dan 99% garanderen.

Tip: De ontvangerssynchronisatie kunt u met de Zen Cart e-mailmarketing integratie geheel automatisch laten verlopen. Om gebruik te maken van de 1-klik-productovername moet u eenmalig een premium nieuwsbrief template bestellen. Dit kunt u doen via uw Newsletter2Go account of door een e-mail te sturen naar moc.o1534559300g2ret1534559300telsw1534559300en@se1534559300las1534559300. Wij maken uw template uiteraard volledig in overleg volgens uw wensen.

Bonus: wanneer u gebruik maakt van het STANDARD pakket zijn enkele nieuwsbrief templates al van de 1 klik overname functie voorzien.

Newsletter2Go maakt gebruik van cookies om u de best mogelijke service te kunnen bieden. Als u doorgaat met surfen op de site, gaat u akkoord met de cookies. Akkoord