70+ html-nieuwsbrief templates om direct te verzenden

Wil je een mooie nieuwsbrief versturen, maar zie je urenlang priegelen met html-codes niet zitten? Voor een professionele html-template heb je bij Newsletter2Go tijd noch html-kennis nodig. Wij doen het meeste werk voor je!

Pakket: ✔ Lite | ✔ Standard | ✔ Pro

Nieuwsbrief templates in een notendop

  • Kies uit 40+ gratis html e-mail templates
  • Standard en Pro gebruikers hebben extra 30 kant-en-klare templates
  • Responsive, dus ook correct weergeven op mobiel
  • Door ons team handmatig gecodeerd
  • Direct te gebruiken, zonder Newsletter2Go advertenties

Waarom html-nieuwsbrief templates gebruiken?

💡 Kies uit meer dan 70 verschillende html-nieuwsbrief templates, die allen handmatig door ons gecodeerd zijn.
Lege bouwsteen templates
Kant-en-klare templates
Seizoensgebonden templates

We snappen het, met al uw dagelijkse taken heb je het al druk genoeg. Het laatste wat je wilt is uren besteden aan het perfectioneren van een html-nieuwsbrief template. Waar komen de afbeeldingen? Wat is de beste plek voor de CTA button? En wat voor kleurenschema gebruik ik?

En laten we ook niet de responsive lay-out voor tablet en mobiel vergeten…

Een heksenwerk. Vandaar dat we je deze stap graag besparen. In onze nieuwsbrief software vind je meer dan 70 html e-mail templates die je zo mag overnemen. Zonder auteursrechten of Newsletter2Go advertenties in de footer. Daarnaast kun je ook eerder gemaakte templates opslaan of een eigen html-template importeren.

Nieuwsbrief voorbeeld templates

Simpel html-templates in elkaar zetten

Wat onze klanten zeggen? 📣

“Een fijne manier om een nieuwsbrief te verspreiden. Niet moeilijk om te maken!”

“Klantvriendelijke, makkelijk te gebruiken software voor nieuwsbrieven. Geen extra vakkennis voor nodig. “

“Gebruik Newsletter2Go, ze helpen je op weg en je hebt een heleboel emails gratis! “

Wanneer je in stap 3 tijdens het maken van bijvoorbeeld een nieuwe automation mailing je favoriete html-nieuwsbrief template hebt gekozen, is het in stap 4 tijd om deze aan te passen.

De lege bouwsteen templates bevatten enkel de structuur van de lay-out en zijn als het ware een leeg canvas voor al je creatieve uitspattingen.

De kant-en-klare html-nieuwsbrief templates zijn door ons team speciaal samengesteld. De headlines-, tekst-, afbeelding- en productbouwstenen zijn al op de juiste plaats neergezet. De scheidingslijnen waar nodig toegepast. Zelfs het kleurenschema is zorgvuldig samengesteld. Het enige waar jij je nog druk over hoeft te maken is de tekst en eventuele afbeeldingen.

De seizoensgebonden gratis html-nieuwsbrief templates zijn ideaal voor speciale gelegenheden. Zo vind je in de collectie onder andere romantische nieuwsbrieven voor Valentijnsdag en templates voor je volgende nieuwsbrief campagne voor Pasen terug.

Html-nieuwsbrief templates laten je bedrijf professioneel overkomen

Wie zijn e-mailmarketing strategie serieus neemt, gebruikt responsive html-templates. Vooral wanneer je een online shop bent en producten via de nieuwsbrief promoot is een correct functionerende lay-out onmisbaar. Wanneer je producten niet goed vertoond worden of er problemen zijn met de bestelknop, kun je de conversies wel vergeten.

Daarnaast zijn andere voordelen van een html-nieuwsbrief:

  1. Een professionele eerste indruk. Met een html-template ontwerp je de nieuwsbrief precies zoals jij dit wilt en pas je deze aan de huisstijl van de website aan. Dit zorgt voor brand recognition.
  2. Eenvoudige bewerking. Zelfs wanneer je geen html-kennis hebt is een template zo in elkaar gezet. Onze drag & drop editor maakt het makkelijk om bouwstenen naar de juiste plaats te slepen en vervolgens naar wens te bewerken.
  3. Resultaten traceren. Wanneer je e-mails via Gmail of Hotmail verstuurt heb je geen inzicht in de nieuwsbrief prestaties. Met html-templates daarentegen zie je naderhand precies aan de hand van de clickmap op welke, waar en hoe vaak er in de nieuwsbrief geklikt is.

Newsletter2go verwendet Cookies, um Ihnen den bestmöglichen Service zu gewährleisten. Wenn Sie auf der Seite weitersurfen stimmen Sie der Cookie-Nutzung zu. Ich stimme zu.