Gratis aanmelden Log in

Meer dan 50 gratis HTML nieuwsbrief templates

In het dashboard van de software van Newsletter2Go wachten meer dan 50 gratis nieuwsbrief templates op u. De templates zijn allemaal met de hand gecodeerd in HTML en kunnen naar wens volledig worden aangepast. Aan de lege nieuwsbrief formaten voegt u eenvoudig afbeeldingen, personalisatiemogelijkheden en kleuren aan de diverse elementen toe. Met de nieuwsbrief editor is het ontwerpen van een professionele nieuwsbrief een fluitje van een cent.

Bovendien zijn de gratis templates van Newsletter2Go responsive. Dit garandeert een correcte weergave op vrijwel alle eindapparaten. Een nieuwsbrief format met drie kolommen wordt precies op deze manier getoond op een computer, echter passen diezelfde drie kolommen niet op een smartphone beeldscherm. Wanneer nieuwsbrief templates responsive zijn, worden de kolommen automatisch geherstructureerd zodat alle content op het beeldscherm past. Uw inhoud kan zo altijd door de ontvanger gelezen worden.

nieuwsbrief template
Functies emailclients

Vooraf geteste nieuwsbrief sjablonen

Een nieuwsbrief template van Newsletter2Go is altijd getest in meer dan 36 e-mailcliënten. Hierdoor kunt u er zeker van zijn dat uw nieuwsbrieven goed worden weergegeven in de populairste web, mobiele en desktop e-mailcliënten. De grondige, voorafgaande test wordt uitgevoerd omdat nieuwsbrieven in sommige e-mailprogramma’s een andere weergave hebben. Zo verschilt bijvoorbeeld de weergave van nieuwsbrieven in Outlook 2003, 2007, 2010 en 2013 van de weergave in Thunderbird of Gmail.

De nieuwsbrief templates worden getest in de onderstaande e-mailcliënten:

  • Web e-mailcliënten: AOL, BOL, Comcast, EarthLink, Freenet.de, Gmail, GMX, Libero, Mail.ru, Outlook.com, Orange.fr, T-Online.de, Web.de, Yahoo)
  • Desktop e-mailcliënten: (Apple Mail 4/5/6/7, Live Mail, Lotus Notes 8/8.5, Outlook 2003/2007/2010/2013, Thunderbird 13, Windows Mail)
  • Mobiele e-mailcliënten: (Android 2.3/4, BlackBerry 9930, Gmail App iOS 7, iPad 2, iPad Mini, iPhone iOS 6/6.1/7, Kindle Fire 2.3)

Premium nieuwsbrief templates vanaf € 449,00

Ons team staat altijd klaar om voor u een individuele template te programmeren. Deze wordt in overleg met u en compleet volgens uw wensen ontworpen. U kunt zowel een bestaand ontwerp laten programmeren of het nieuwsbriefontwerp door ons laten bedenken en programmeren. De templates zijn responsive en kunnen worden uitgebreid met onze unieke functies, zoals de 1-klik-productovername en 1-klik-inhoudovername. Uw nieuwsbrief template wordt vooraf getest in alle populaire e-mailcliënten.

Laat u alvast inspireren door onze bestaande nieuwsbrief templates.

Responsive nieuwsbrief template
HTML nieuwsbrief template

Nieuwsbrief template handgecodeerd in HTML

Newsletter2Go staat voor onklopbare kwaliteit. Ons team codeert alle nieuwsbrief templates met de hand en test deze daarna in meer dan 36 verschillende e-mailcliënten. Door de vakkundig gecodeerde HTML template wordt uw nieuwsbrief in vrijwel alle populaire e-mailcliënten correct weergegeven. Als back-up wordt er bij elke mailing ook automatisch een tekst- en webversie gegenereerd en mee verzonden.

Aanpasbare bouwstenen in uw nieuwsbrief template

De nieuwsbrief templates van Newsletter2Go kunt u met de flexibele bouwsteeneditor naar hartelust bewerken. Zo kunt u naar wens tekst-, personalisatie, of afbeeldingsbouwstenen toevoegen en uw nieuwsbrief hiermee helemaal naar wens inrichten.

Met behulp van onze exclusieve 1-klik-productovername functie kunt u volledige productbouwstenen naar uw nieuwsbrief verplaatsen. Met één klik integreert u productinformatie, zoals de afbeelding, link, prijs en omschrijving, in een element in de nieuwsbrief. Dit bespaar u ontzettend veel kopieer- en plakwerk. De 1-klik-productovername bestaat ook voor inhoud, om uit uw CMS afkomstige inhoud met één klik over te nemen.

Nieuwsgierig geworden naar onze gratis templates?

Test onze hoogwaardige, betrouwbare nieuwsbrief software geheel vrijblijvend.
Elke maand 1000 gratis advertentievrije e-mails.

Ik accepteer de algemene voorwaarden.