Gratis aanmelden Log in

Meer dan 50 gratis nieuwsbrief templates

Wanneer u de nieuwsbrief software van Newsletter2Go gebruikt heeft u de keuze uit
meer dan 50 gratis HTML templates. Deze kunt u flexibel aanpassen en uitbreiden. Voeg uw eigen
afbeeldingen, tekst, personaliseren en producten toe en stuur een uiterst professionele nieuwsbrief.

Welke van de gratis nieuwsbrief sjablonen kiest u?

In het dashboard van de software van Newsletter2Go wachten meer dan 50 gratis nieuwsbrief templates op u. De nieuwsbrief templates zijn allemaal met de hand gecodeerd in HTML en kunnen naar wens volledig worden aangepast. Aan de lege nieuwsbrief formats voegt u eenvoudig afbeeldingen, personalisatiemogelijkheden en kleuren aan de diverse elementen toe. Met de nieuwsbrief editor is het ontwerpen van een professionele, gratis template een fluitje van een cent.

Bovendien zijn de gratis digitale sjablonen van Newsletter2Go responsive. De term responsive betekent dat de nieuwsbrief template zich automatisch aanpast aan de verschillende beeldschermformaten, zoals desktop, tablet en mobiel. Dit garandeert een correcte weergave op vrijwel alle eindapparaten, waardoor alle lezers uw nieuwsbrief correct kunnen lezen. Dit is belangrijk, omdat e-mailclients uw succes daadwerkelijk kunnen verhogen.

 • De nieuwsbrief template wordt automatisch in kolommen opgedeeld wanneer het scherm kleiner is.
 • Een nieuwsbrief format met drie kolommen wordt precies op deze manier getoond op een computer, echter passen diezelfde drie kolommen niet op een smartphone beeldscherm.
 • Wanneer nieuwsbrief templates responsive zijn, worden de kolommen automatisch geherstructureerd zodat alle content op het beeldscherm past.
 • De inhoud van de nieuwsbrief template kan zo altijd door de ontvanger gelezen worden.
Functies emailclients

Vooraf getest gratis nieuwsbrief sjabloon

Het voordeel van het gebruiken van een gratis digitaal sjabloon is dat deze niet alleen responsive is, maar ook van tevoren door ons getest wordt. Hierdoor kunt u met een gerust hard uw nieuwsbrief versturen, aangezien u zeker weer dat door de gebruikte gratis template deze in diverse e-mailprogramma’s correct weergeven zal worden.

Een nieuwsbrief template van Newsletter2Go wordt altijd getest in meer dan 30 e-mailclients. Hierdoor kunt u er zeker van zijn dat uw nieuwsbrieven correct worden vertoond in de populairste web, mobiele en desktop e-mailclients. De grondige, voorafgaande test wordt uitgevoerd omdat nieuwsbrieven in sommige e-mailprogramma’s een andere weergave hebben. Zo verschilt bijvoorbeeld de weergave van nieuwsbrieven in Outlook 2003, 2007, 2010 en 2013 van de weergave in Thunderbird of Gmail. Bij gebruik van een e-mail nieuwsbrief template vermijdt u dit probleem effectief.

De nieuwsbrief templates worden getest in de onderstaande e-mailclients:

 • Web e-mailclients: AOL, BOL, Comcast, EarthLink, Freenet.de, Gmail, GMX, Libero, Mail.ru, Outlook.com, Orange.fr, T-Online.de, Web.de, Yahoo)
 • Desktop e-mailclients: (Apple Mail 4/5/6/7, Live Mail, Lotus Notes 8/8.5, Outlook 2003/2007/2010/2013, Thunderbird 13, Windows Mail)
 • Mobiele e-mailclients: (Android 2.3/4, BlackBerry 9930, Gmail App iOS 7, iPad 2, iPad Mini, iPhone iOS 6/6.1/7, Kindle Fire 2.3)

Premium nieuwsbrief templates vanaf € 449,00

Ons team staat altijd klaar om voor u een individuele, gratis nieuwsbrief template te programmeren. Deze wordt in overleg met u en compleet volgens uw wensen ontworpen. U kunt zowel een bestaand ontwerp laten programmeren of uw nieuwsbrief format door ons laten bedenken en programmeren. De e-mail nieuwsbrief templates zijn responsive en kunnen worden uitgebreid met onze unieke functies, zoals de 1-klik-productovername en 1-klik-inhoudovername. Uw nieuwsbrief template wordt vooraf getest in alle populaire e-mailclients.

De voordelen van van het door ons laten ontwerpen van uw digitale nieuwsbrief format?

 • Ons team gaat nauwkeurig te werk
 • Uw nieuwsbrief template wordt grondig getest
 • Binnen één week voorzien van een professioneel nieuwsbrief sjabloon
 • Helemaal naar uw wens, in de huistijl van uw bedrijf
 • Bespaart uw bedrijf een hoop moeite en stress

Laat u alvast inspireren door onze bestaande nieuwsbrief template voorbeelden.

Responsive nieuwsbrief template
HTML nieuwsbrief template

Uw digitale nieuwsbrief format handgecodeerd in HTML

Newsletter2Go staat voor onklopbare kwaliteit. Ons team codeert alle nieuwsbrief templates met de hand en test deze daarna in meer dan 30 verschillende e-mailclienzs. Door de vakkundig gecodeerde nieuwsbrief template wordt uw nieuwsbrief in vrijwel alle populaire e-mailclients correct weergegeven. Als back-up wordt er bij elke mailing ook automatisch een tekst- en webversie gegenereerd en mee verzonden. Wanneer u dus een gratis digitaal sjabloon van Newsletter2Go gebruikt bent u altijd verzekerd van een goede weergave.

Aanpasbare bouwstenen in uw e-mail nieuwsbrief template

De nieuwsbrief templates van Newsletter2Go kunt u met de flexibele bouwsteeneditor naar hartelust bewerken. Zo kunt u naar wens tekst-, personalisatie, of afbeeldingsbouwstenen toevoegen en uw nieuwsbrief template hiermee helemaal naar wens inrichten. Hiermee maakt u het format van uw digitale nieuwsbrief helemaal zoals u zelf wilt. Voeg bijvoorbeeld in het gratis sjabloon voor de digitale nieuwsbrief format een header in, daaronder een introductie, implementeer vervolgens een interactieve gif of uw laatste blogartikelen en sluit af met een footer waarin u uw contactgegevens en social media informatie vermeldt. Een goede e-mail is met onze nieuwsbrief templates zo in elkaar gezet. Het is enkel een kwestie van ontvangers selecteren, bouwstenen aanpassen en vervolgens uw e-mail inplannen via de tijdgestuurde verzending functie of direct verzenden. Newsletter2Go maakt het u met de gratis nieuwsbrief templates ontzettend eenvoudig om in een kwestie van minuten een nieuwsbrief op te zetten.

Met behulp van onze exclusieve 1-klik-productovername functie kunt u volledige productbouwstenen naar uw nieuwsbrief verplaatsen. Met één klik integreert u productinformatie, zoals de afbeelding, link, prijs en omschrijving, in een element in uw nieuwsbrief template. Dit bespaart u ontzettend veel kopieer- en plakwerk. De 1-klik-productovername bestaat ook voor inhoud, om uit uw CMS afkomstige inhoud met één klik over te nemen. Deze unieke functies zijn speciaal voor klanten van Newsletter2Go gemaakt en nog niet eerder gezien bij andere nieuwsbrief software aanbieders. De effectiviteit van de functie zorgt ervoor dat u nog sneller uw nieuwsbrief formaat kunt opbouwen en invullen. Nu zelfs met speciaal geselecteerde producten of interessante artikelen voor de lezer.

Nieuwsgierig geworden naar onze gratis nieuwsbrief sjablonen?

Test onze hoogwaardige, betrouwbare nieuwsbrief software geheel vrijblijvend.
Elke maand 1000 gratis advertentievrije e-mails.

Ik accepteer de algemene voorwaarden.

Newsletter2Go maakt gebruik van cookies om u de best mogelijke service te kunnen bieden. Als u doorgaat met surfen op de site, gaat u akkoord met de cookies. Akkoord