Gratis aanmelden Log in

Hulp bij onze Newsletter2Go app

Komt u er niet helemaal aan uit? Zijn de functies iets te overweldigend? Geen zorgen! Op deze pagina vindt u alle belangrijke hulpartikelen, zodat u snel en eenvoudig uit de voeten kunt met onze software.

De meestgestelde vragen

Hoe kan ik e-mails met SenderID ondertekenen?

Met het gebruik van de SenderID geeft u toestemming aan de mailserver van Newsletter2Go om uw domein als geldig afzendadres te gebruiken. Het gebruik van SenderID vindt u vooral terug bij e-maildiensten van Microsoft, zoals Outlook, Hotmail en MSN.

Installatie
1. Ga naar de e-mailinstellingen en klik naast SenderID op nieuw domein.
2. Voer uw domeinnaam in in het volgende formaat: mijndomein.nl
3. Voor uw domein wordt een toegang gemaakt, die u aan uw DNS-TXT-record toe moet voegen.
4. De gegenereerde gegevens kunt u zelf toevoegen of door uw webbeheerder of webhost laten doen.
5. Zodra de code is toegevoegd kan het tot 24 uur duren voordat de instellingen zijn doorgevoerd.
In uw e-mailinstellingen kunt u testen of de installatie heeft gewerkt. Wanneer het groene vinkje in uw SenderID-domein verschijnt worden de e-mails automatisch ondertekend met de SenderID-sleutel en wordt voor de rest automatisch gezorgd.

Het gebruik van SPF, DKIM en Sender ID helpt u om spam nog beter te minimaliseren en de afleverratio te verhogen. Voor het beste resultaat maakt u gebruik van SPF, SenderID en DKIM.

Het opzetten van SenderID en DKIM records in DNS

Hier vindt u een lijst met instructies voor de meest populaire hosting providers om de DNS-vermelding op uw domein te installeren.

Hoe kan ik afgemelde e-mailadressen weer op actief instellen?

U kunt uitgeschreven adressen opnieuw activeren door in het ontvangersbereik naar de tab “Inactieve ontvangers” te gaan en vervolgens op afmeldreden te klikken.

Er opent zich dan een menu waar u de mogelijkheid heeft om de afmelding ongedaan te maken.

Houd er rekening mee dat de handmatige heraanmelding alleen in uitzonderlijke gevallen wordt aangeraden. Ontvanger die zich hebben afgemeld mogen niet opnieuw worden gecontacteerd.

Een heraanmelding is niet mogelijk bij bounces.

Hoe kan ik ontvangers selecteren en in een groep opslaan?

U kunt uw ontvangers aan de hand van alle beschikbare ontvangerskenmerken zoeken, selecteren en opslaan.

  • Hiervoor klikt u in het ontvangersbereik op “Actieve ontvangers”.
  • Klik daarna op “Geavanceerd zoeken”.
  • U kunt nu uw gedetailleerde zoekfunctie invoeren.

Leg nu de functie vast waar u naar op zoek bent. Er kunnen meerdere kenmerken als voorwaarde voor de zoekactie worden gedefinieerd. Na een klik op de zoekknop worden de geselecteerde ontvangers weergegeven.

Standaard worden alle ontvangers met de gewenste eigenschappen gemarkeerd, maar u kunt ook enkele ontvangers selecteren of vinkjes verwijderen. Klik aansluitend op het kleine tandwiel naast de geavanceerde zoekfunctie en selecteer “In groep opslaan”.

Na het klikken op “In groep opslaan” wordt een nieuw venster geopend, waarin u de gewenste groep kunt selecteren. Door te bevestigen slaat u de geselecteerde ontvangers in de nieuwe groep op.

Hoe werkt de 1-klik-productovername?

Met de 1-klik-productovername van Newsletter2Go kunt u shop producten overnemen en in uw nieuwsbrief implementeren. Hiermee kunt u binnen enkele minuten verkoopnieuwsbrieven ontwerpen, omdat elk product uit uw online shop direct kan worden overgenomen. Het is niet langer nodig om de productafbeeldingen en -informatie handmatig aan te passen en te formatteren.

Eisen voor de 1-klik-productovername:

  • Een actieve integratie naar uw webshop
  • Bestaande product-ID’s of productnummers
  • Een premium template
  • Gebruik van het Standard/Pro pakket (enkele templates zijn met de 1-klik-overname functies uitgerust)

In het template is een speciale productbouwsteen ingebouwd waarmee u uw winkelproducten kunt overdragen. In deze bouwsteen hoeft u alleen het product ID of productnummer van een product uit uw webshop in te vullen. Het complete product inclusief de gewenste attributen wordt dan automatisch in de nieuwsbrief toegevoegd.

Om gebruik te kunnen maken van de 1-klik-productovername wordt er een link gemaakt tussen uw webshop en Newsletter2Go. Uw shop kan hiermee gekoppeld worden aan uw individuele nieuwsbrief template van Newsletter2Go. Enkele voorbeelden van individuele templates vindt u hier. In het Standard/Pro pakket zijn enkele templates al met de 1-klik-overname functies uitgerust.

Helpsectie Newsletter2Go
Videotutorials

📹 Video tutorials

Onze korte e-mailmarketing video tutorials leggen u stap voor stap de belangrijkste functies van onze nieuwsbrief software uit.

Zo wordt binnen no-time een e-mailmarketing expert, eenvoudig vanuit uw eigen computer. Succes!

📺 Gratis webinar

Leer in iets meer dan een half uur tijd de innovatieve software van Newsletter2Go kennen en ontdek hoe u binnen enkele minuten een professionele nieuwsbrief maakt.

De deelname aan de webinar is geheel gratis! Waar wacht u nog op?

Heeft u een andere vraag? Mail ons.

Newsletter2Go maakt gebruik van cookies om u de best mogelijke service te kunnen bieden. Als u doorgaat met surfen op de site, gaat u akkoord met de cookies. Akkoord