Home » Informatie nieuwsbrief ontvangers

Informatie voor nieuwsbrief ontvangers

Op deze pagina komt u meer te weten over onze nieuwsbrief software en vindt u de meest gestelde vragen beantwoordt. Mocht u nadien toch nog vragen hebben, neem dan gerust contact op met ons supportteam. Wij zijn bereikbaar op doordeweekse dagen van 9 tot 18 uur.

Veelgestelde vragen

Wie is Newsletter2Go?

De Newsletter2Go GmbH is een Duitse onderneming die is onderworpen aan het Duitse recht en de Duitse gegevensbescherming. Het product van het gelijknamige “Newsletter2Go” is een professionele nieuwsbrief software welke door bedrijven wordt gebruikt als nieuwsbrief marketing. Newsletter2Go biedt deze software en de infrastructuur voor het creëren, het ontwerpen, het verzenden en analyseren van nieuwsbrieven. Hierbij zijn ook templates voor nieuwsbrieven inbegrepen. Newsletter2Go kan enkel door zakelijke klanten gebruikt worden.

Waarom heeft Newsletter2Go mijn gegevens?

De gegevens worden door onze klanten in onze nieuwsbrief tool geimporteerd. Doordat Newsletter2Go enkel de aanbieder van de software en infrastructuur is, ligt de verantwoordelijkheid van zowel het importeren van ontvangersgegevens als de commissie voor het verzenden van de nieuwsbrieven bij onze klanten.

Hoe kan ik me uitschrijven voor de nieuwsbrief?

In elke nieuwsbrief die met Newsletter2Go wordt verzonden, moet een zogenaamde “opt-out” koppeling worden opgenomen. Wanneer de ontvanger op deze link klikt dan deze zich direct voor de nieuwsbrief afmelden.

Hoe gaat Newsletter2Go om met gegevensbescherming?

Newsletter2Go houdt zich aan de strenge eisen die in Duitsland voor gegevensbescherming gelden. Deze omvatten onder andere de verplichting van alle werknemers tot geheimhouding van gegevens (§5 BDSG), de aanstelling van een functionaris voor gegevensbescherming en regelmatige controles door een externe verificateur van de maatregelen ter bescherming van gegevens. Hierdoor weten onze klanten zeker dat hun gegevens bij Newsletter2Go in vertrouwde handen zijn.

Verkoopt Newsletter2Go mijn gegevens?

Nee. Newsletter2Go verkoopt onder geen beding uw gegevens of speelt deze door aan derden. Daarnaast raad Newsletter2Go klanten ook aan om geen e-mailadressen te kopen.

Wat doet Newsletter2Go om spam te voorkomen?

Voor de activering van klantenaccounts, wordt iedere aanmelding grondig gecontroleerd. Hier wordt onder andere vastgesteld of het daadwerkelijk om een zakelijke account gaat.

Newsletter2go verwendet Cookies, um Ihnen den bestmöglichen Service zu gewährleisten. Wenn Sie auf der Seite weitersurfen stimmen Sie der Cookie-Nutzung zu. Ich stimme zu.