Nieuwsbrief maken met een Mac

Leer hoe je met een Mac computer een functionele e-mail nieuwsbrief maakt
en deze vervolgens naar gesegmenteerde ontvangers stuurt.
Dit is de complete handleiding voor het online nieuwsbrieven maken met een Mac.

Hoe je met een Mac een e-mail nieuwsbrief maakt

Een eigen Mac nieuwsbrief versturen is zeker de moeite waard. Voor elke euro die je in e-mailmarketing investeert kun je zo’n € 40 aan sales verwachten, oftewel; een onovertroffen ROI. Bovendien zijn nieuwsbrieven de meest persoonlijke en directe manier om met ontvangers in contact te blijven. Men kan ontvangers individueel aanspreken en unieke Mac nieuwsbrieven versturen.

Maar hoe kun je een Mac nieuwsbrief maken? Hiervoor heb je noch een speciale Mac nieuwsbrief software noch een duur nieuwsbrief programma nodig. Met de Mac nieuwsbrief software van Newsletter2Go kun je in elke browser, op elk apparaat, vanaf elke locatie en op elk gewenst moment je eigen Mac nieuwsbrief maken, versturen en evalueren.

FAQ: Mac HTML mailing maken

VraagAntwoord
Hoe gebruik ik de nieuwsbrief tool van Newsletter2Go?Het gebruik van de Mac nieuwsbrief software is ontzettend eenvoudig. Maak een gratis account aan en log direct in om aan de slag te gaan.
In welke browsers kan ik Newsletter2Go gebruiken?Newsletter2Go werkt in alle actuele browsers, zoals Safari, Chrome, Firefox en Opera.
Worden mijn gegevens veilig opgeslagen?Alle ontvangersgegegevens worden veilig op onze betrouwbare server in Duitsland opgeslagen.
Hoeveel kost het om een Mac HTML mailing te maken?Je kunt met onze software gratis uw Mac nieuwsbrief maken en naar maximaal 1000 ontvangers gratis Mac nieuwsbrieven versturen. Daarna maak je gebruik van onze gunstige tarieven.

Hoe kan ik op mijn Mac een HTML nieuwsbrief maken?

In principe kunt met elke e-mailclient zoals Apple Mail of Thunderbird Mac nieuwsbrieven maken. Hoewel dit verre van functioneel is vergeleken met een professionele Mac nieuwsbrief software. Waarom?

  • Je kunt geen Mac HTML mailing maken met een standaard e-mailclient. De ontwerpopties bieden geen HTML lay-out en zijn voornamelijk beperkt tot teksten.
  • Met Apple systeemprogramma’s zoals Pages is het maken van een Mac nieuwsbrief zeer ingewikkeld. Deze tools zijn niet bedoeld voor een nieuwsbrief ontwerp.
  • De verzending via een gewone e-mailserver is niet geschikt voor nieuwsbrieven of grote e-maildistributie. Het zal tot veel bounces leiden, waardoor slechts een fractie van je e-mails zal aankomen. Het grootste deel wordt waarschijnlijk onderschept door spamfilters voordat je ontvangers de e-mail zien.
  • De ontvangersbeheer in Excel spreadsheets en standaard adresboeken is onduidelijk. Na de verzending heb je geen realtime rapporten tot je beschikking met belangrijke KPI’s.

Professionele Mac nieuwsbrief online maken

Het gebruiken van een professionele nieuwsbrief tool zoals Newsletter2Go heeft zeer veel voordelen en helpt je aanzienlijk bij het maken van een online Mac nieuwsbrief. Je kunt de software in je browser gebruiken. De tool is volledig functioneel met alle besturingssystemen en alle huidige MacOS versies.

Met de gebruiksvriendelijke nieuwsbrief editor en het bouwstenen principle kun je eenvoudig je perfecte Mac nieuwsbrief maken. Natuurlijk kun je ook een bestaande HTML template vanuit je Mac in onze software importeren. In Newsletter2Go vind je tal van responsive e-mailtemplates die zich automatisch aan mobiele apparaten en tablets aanpassen.

Dankzij het gunstige ontvangersbeheer kun je altijd eenvoudig je Mac HTML nieuwsbrief contacten beheren. Ontvangers kunnen worden gesegmenteerd op basis van kenmerken als geslacht, leeftijd, woonplaats en koopgedrag. Zo kun je altijd unieke, doelgerichte Mac nieuwsbrieven versturen.

Nieuwsbrief maken automatische webversie

Voor alle ontvangersinformatie gelden strikte privacyregels. De verkoop en overdracht van ontvangersgegevens wordt expliciet uitgesloten. Met de Newsletter2Go Mac nieuwsbrief software zijn je gegevens veilig opgeslagen en in goede handen.

Het versturen van je Mac nieuwsbrief verloopt betrouwbaar via een speciale nieuwsbrief distributie server. Hiermee komen je verstuurde Mac nieuwsbrieven betrouwbaar in de inbox van de ontvangers aan. Met onze certificaties worden spamfilters omzeilt. Nadat je Mac nieuwsbrief verstuurd is, ontvang je automatisch een rapport met daarin alle belangrijke statistieken in realtime, waarin de prestaties van je nieuwsbrief worden weergeven.

Het beste van allemaal? Met Newsletter2Go is het maken van online Mac nieuwsbrieven geheel gratis. Per maand stuur je 1000 e-mails op onze kosten, alleen wanneer je meer e-mails verzendt betaald je voor de software. Het gebruik van onze Mac nieuwsbrief software is gratis, er zijn geen maandelijkse of set-up kosten.

Newsletter2go verwendet Cookies, um Ihnen den bestmöglichen Service zu gewährleisten. Wenn Sie auf der Seite weitersurfen stimmen Sie der Cookie-Nutzung zu. Ich stimme zu.