Gratis aanmelden Log in

Nieuwsbrief maken Mac: de complete handleiding

Leer hoe u met een Mac computer een functionele e-mail nieuwsbrief maakt
en deze vervolgens naar gesegmenteerde ontvangers stuurt.
Dit is de complete handleiding voor het online nieuwsbrieven maken met een Mac.

Hoe u met een Mac een e-mail nieuwsbrief maakt

Een eigen Mac nieuwsbrief versturen is zeker de moeite waard. Voor elke euro die u in e-mailmarketing investeert kunt u zo’n € 40 aan sales verwachten, oftewel; een onovertroffen ROI. Bovendien zijn nieuwsbrieven de meest persoonlijke en directe manier om met ontvangers in contact te blijven. Men kan ontvangers individueel aanspreken en unieke Mac nieuwsbrieven versturen.

Maar hoe kunt u een Mac nieuwsbrief maken? Hiervoor heeft u noch een speciale Mac nieuwsbrief software noch een duur nieuwsbrief programma nodig. Met de Mac nieuwsbrief software van Newsletter2Go kunt u in elke browser, op elk apparaat, vanaf elke locatie en op elk gewenst moment uw eigen Mac nieuwsbrief maken, versturen en evalueren.

Nieuwsbrief maken automatische webversie

De meest gestelde vragen rondom een Mac HTML mailing maken

VraagAntwoord
Hoe gebruik ik de nieuwsbrief tool van Newsletter2Go?Het gebruik van de Mac nieuwsbrief software is ontzettend eenvoudig. Maak een gratis account aan en log direct in om aan de slag te gaan.
In welke browsers kan ik Newsletter2Go gebruiken?Newsletter2Go werkt in alle actuele browsers, zoals Safari, Chrome, Firefox en Opera.
Worden mijn gegevens veilig opgeslagen?Alle ontvangersgegegevens worden veilig op onze betrouwbare server in Duitsland opgeslagen.
Hoeveel kost het om een Mac HTML mailing te maken?U kunt met onze software gratis uw Mac nieuwsbrief maken en naar maximaal 1000 ontvangers gratis Mac nieuwsbrieven versturen. Daarna maakt u gebruik van onze gunstige tarieven.

Hoe kan ik op mijn Mac een HTML nieuwsbrief maken?

In principe kunt met elke e-mailclient zoals Apple Mail of Thunderbird Mac nieuwsbrieven maken. Hoewel dit verre van functioneel is vergeleken met een professionele Mac nieuwsbrief software. Waarom?

  • U kunt geen Mac HTML mailing maken met een standaard e-mailclient. De ontwerpopties bieden geen HTML lay-out en zijn voornamelijk beperkt tot teksten.
  • Met Apple systeemprogramma’s zoals Pages is het maken van een Mac nieuwsbrief zeer ingewikkeld. Deze tools zijn niet bedoeld voor een nieuwsbrief ontwerp.
  • De verzending via een gewone e-mailserver is niet geschikt voor nieuwsbrieven of grote e-maildistributie. Het zal tot veel bounces leiden, waardoor slechts een fractie van uw e-mails zal aankomen. Het grootste deel wordt waarschijnlijk onderschept door spamfilters voordat uw ontvangers de e-mail zien.
  • De ontvangersbeheer in Excel spreadsheets en standaard adresboeken is onduidelijk. Na de verzending heeft u geen realtime rapporten tot uw beschikking met belangrijke KPI’s.
Responsive design relaunch

Een professionele Mac nieuwsbrief online maken

Het gebruiken van een professionele nieuwsbrief tool zoals Newsletter2Go heeft zeer veel voordelen en helpt u aanzienlijk bij het maken van een online Mac nieuwsbrief. U kunt de software in uw browser gebruiken. De tool is volledig functioneel met alle besturingssystemen en alle huidige MacOS versies.

Met de gebruiksvriendelijke nieuwsbrief editor en het bouwstenen principle kunt u eenvoudig uw perfecte Mac nieuwsbrief maken. Natuurlijk kunt u ook een bestaande HTML template vanuit uw Mac in onze software importeren. In Newsletter2Go vindt u tal van responsive e-mailtemplates die zich automatisch aan mobiele apparaten en tablets aanpassen.

Dankzij het gunstige ontvangersbeheer kunt u altijd eenvoudig uw Mac HTML nieuwsbrief contacten beheren. Ontvangers kunnen worden gesegmenteerd op basis van kenmerken als geslacht, leeftijd, woonplaats en koopgedrag. Zo kunt u altijd unieke, doelgerichte Mac nieuwsbrieven versturen.

Voor alle ontvangersinformatie gelden strikte privacyregels. De verkoop en overdracht van ontvangersgegevens wordt expliciet uitgesloten. Met de Newsletter2Go Mac nieuwsbrief software zijn uw gegevens veilig opgeslagen en in goede handen.

Het versturen van uw Mac nieuwsbrief verloopt betrouwbaar via een speciale nieuwsbrief distributie server. Hiermee komen uw verstuurde Mac nieuwsbrieven betrouwbaar in de inbox van de ontvangers aan. Met onze certificaties worden spamfilters omzeilt. Nadat uw Mac nieuwsbrief verstuurd is, ontvangt u automatisch een rapport met daarin alle belangrijke statistieken in realtime, waarin de prestaties van uw nieuwsbrief worden weergeven.

Het beste van allemaal? Met Newsletter2Go is het maken van online Mac nieuwsbrieven geheel gratis. Per maand stuurt u 1000 e-mails op onze kosten, alleen wanneer u meer e-mails verzendt betaald u voor de software. Het gebruik van onze Mac nieuwsbrief software is gratis, er zijn geen maandelijkse of set-up kosten.

Newsletter2Go maakt gebruik van cookies om u de best mogelijke service te kunnen bieden. Als u doorgaat met surfen op de site, gaat u akkoord met de cookies. Akkoord