Gratis aanmelden Log in
Home » Nieuwsbrief mogelijkheden voor ontwikkelaars

Nieuwsbrief mogelijkheden voor ontwikkelaars

Nieuwsbrief software voor ontwikkelaars teaser

High-performance REST API

REST API onafhankelijk van uw programmeertaal

Onze REST API biedt meer dan 100 verschillende API-functies.  Met onze nieuwsbrief mogelijkheid voor ontwikkelaars configureert u integraties compleet naar wens en gebruikt u onze nieuwsbrief software precies zoals u deze nodig heeft. Gebruik de API bijvoorbeeld om transactionele e-mails op te zetten, die automatisch naar uw ontvangers worden gestuurd. Newsletter2Go biedt een verscheidenheid aan voorbeeld API-integraties voor verschillende implementaties en programmeertalen, zodat u met de API eenvoudig uit de voeten kunt. Voor resterende vragen staat ons supportteam klaar, welke u op doordeweekse dagen kunt contacteren.

REST API nieuwsbrief software ontwikkelaars

Uitgebreide API-documentatie

Om het gebruik van onze REST API te vereenvoudigen, hebben wij een uitgebreide API-documentatie voor u samengesteld. Dankzij de van programmeertaal onafhankelijke interface kunt u onze kant-en-klare integraties voor vrijwel iedere functie uitbreiden. De API-documentatie wordt voortdurend bijgewerkt en verbeterd, zodat u altijd op volledige functionaliteit kunt rekenen.

Realtime rapporten

De e-mailtracking is ook voor API-mailings beschikbaar. Na elke verstuurde nieuwsbrief of mailing genereert Newsletter2Go gedetailleerde, realtime rapporten, die u kunt gebruiken om het succes van uw nieuwsbrief te meten. Deze rapporten bevatten alle relevante informatie die u nodig heeft voor een diepgaande analyse, zoals statistieken over de aflever-, open- en klikratio.

Kant-en-klare integraties

Onze nieuwsbrief mogelijkheid voor ontwikkelaars biedt vele kant-en-klare interfaces voor CRM, CMS en e-commerce systemen. Denk aan Drupal, Microsoft Dynamics en Plentymarkets. De integraties en plug-ins zijn eenvoudig met enkele muisklikken in te stellen en binnen no-time gekoppeld aan uw systeem.

Naast plug-ins stelt u ook andere belangrijke functies, zoals de synchronisatie van de ontvangers en de ontvangerskarakteristieken, probleemloos in. Zelfs onze unieke e-commerce functies als de 1-kik-productovername en 1-klik-inhoudovername zijn bijzonder snel opgezet en kunnen met behulp van de API gebruikt worden.

Krachtige nieuwsbriefverzending

Whitelisting en high-speed verzending

Bij Newsletter2Go kunt u rekenen op een uiterst krachtig en belastbaar systeem. Met onze nieuwsbrief software voor ontwikkelaars garanderen wij razendsnelle, betrouwbare verzending. Onze servers versturen tot 1 miljoen e-mails per uur met een afleverratio van meer dan 99%. Door onze whitelisting certificatie van ISIPP, Return Path en CSA komen uw e-mails altijd veilig aan. Newsletter2Go heeft alle nodige maatregelen genomen om te zorgen dat uw nieuwsbrief betrouwbaar en direct in de inbox van de ontvangers belandt.

Certified Senders Alliance Newsletter2Go

Toegewijde IP-adressen

Voor bijzonder hoge betrouwbaarheid tijdens de verzending kunt u gebruik maken van toegewijde IP’s, een uiterst efficiënte nieuwsbrief mogelijkheid voor ontwikkelaars. Deze worden exclusief voor uw verzending gebruikt. Hierdoor heeft u volledige en uitsluitende invloed op de reputatie van het IP-adres. Met een extra DMARC-authenticatie van uw IP-adres kunt u de afleverratio nog meer verbeteren. Alle toegewijde IP-adressen worden voor verzending grondig ‘opgewarmt’ en onderworpen aan automatische reputatiemonitoring.

Maak vandaag nog uw eerste nieuwsbrief!

Test onze nieuwsbrief software voor ontwikkelaars geheel vrijblijvend.
Elke maand 1000 gratis advertentievrije e-mails.

Contactpersoon voor integraties

Individuele integraties

Wenst u een individuele nieuwsbrief mogelijkheid voor uw systeem of een eenmalige installatie van een op maat gemaakte plug-in? Heeft u vragen over speciale interfaces? Wij breiden ons aanbod van integraties en plug-ins continu uit en kijken uit naar uw vragen en ideeën.

Contacteer ons vriendelijke supportteam, welke voor u van maandag tot vrijdag van 9 tot 18 uur klaarstaat. Wij antwoorden uw aanvraag gegarandeerd binnen 24 uur.

Nieuwsbrief software vanNewsletter2Go

Newsletter2Go maakt gebruik van cookies om u de best mogelijke service te kunnen bieden. Als u doorgaat met surfen op de site, gaat u akkoord met de cookies. Akkoord