Home » Nieuwsbrief programma

Nieuwsbrief programma

Nieuwsbrief editor

Wat is een goed nieuwsbrief programma?

Wat houdt een goed nieuwsbrief programma in? Waaraan moet de software voldoen? Een tool moet op je wensen kunnen inspelen, maar wij vinden dat de volgende functies absoluut niet mogen ontbreken:

  • Snel en eenvoudig te begrijpen zodat je direct aan de slag kan
  • Een breed scala aan functies waarmee je doelgericht een nieuwsbrief kunt creëren
  • Mooie templates bieden die je voor je eigen nieuwsbrief kunt gebruiken
  • Over goede automation opties beschikken

Het nieuwsbrief programma van Newsletter2Go beschikt over al deze functies. We bieden je niet alleen een compleet pakket met unieke functies, maar ook een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding. Ontdek het zelf!

Het Newsletter2Go nieuwsbrief programma

Met het nieuwsbrief programma van Newletter2Go wordt het maken en verzenden van professionele nieuwsbrieven kinderspel. Het gebruik van ons nieuwsbrief programma is gratis. Stuur je maandelijks niet meer dan 1000 e-mails, dan betaal je niets voor ons nieuwsbrief programma. Je krijgt van ons maandelijks 1000 e-mails cadeau in het Lite starterspakket. Het online nieuwsbrief programma kun je direct in je webbrowser gebruiken. Dit betekent geen gedoe met onhandige installaties op je pc. In dit artikel leer je hoe je in vier eenvoudige stappen een nieuwsbrief maakt, verzendt en analyseert.

Een e-mail nieuwsbrief programma helpt je om uw nieuwsbrieven snel, eenvoudig en doelgericht te versturen. In onze tool kun je op diverse manieren ontvangers importeren en deze vervolgens in groepen indelen en beheren. Vervolgens stel je in het online dashboard in enkele stappen een hoogwaardige nieuwsbrief samen. Deze kun je naar eigen hand vormgeven.

Zodra je nieuwsbrief naar wens is, stel je vervolgens de verzendmethode in. Stuur de nieuwsbrief direct of plan deze in, maak gebruik van een A/B-test en controleer de inhoud met onze spamfilter. Ons nieuwsbrief programma geeft precies aan wanneer er informatie ontbreekt of verbeterd kan worden. Na de verzending controleer je met behulp van realtime statistieken hoe je nieuwsbrief presteert. Zowel het maken, verzenden en evalueren van je nieuwsbrieven kan met Newsletter2Go moeiteloos worden uitgevoerd.

Newsletter2Go: Jouw nieuwe nieuwsbrief programma

Het nieuwsbrief programma van Newsletter2Go beschikt over een uiterst eenvoudig bedienbare editor, waar je gebruik kunt maken van meer dan 70 nieuwsbrief templates. Alle templates zijn voorzien van een responsive design, zodat je nieuwsbrief zowel op desktop, mobiel en tablet correct weergeven wordt.

Het ongecompliceerde ontvangersbeheer maakt het mogelijk om ontvangers te segmenteren en in groepen op te delen. Hierdoor kun je heel doelgericht e-mails met het nieuwsbrief programma verzenden. Door de spamfilter, onze whitelisting en certificaties bij DMARC en SenderID garanderen we een afleverratio van meer dan 95%.

Een nieuwsbrief maken en verzenden met Newsletter2Go
Eenvoudig, moeiteloos nieuwsbrief programma
Ongecompliceerd ontvangersbeheer
Krachtige integraties voor webshop systemen
Afleverratio van meer dan 95%
Geautomatiseerde e-mailcampagnes
Uitgebreide evaluatie en rapportage mogelijkheden
Nieuwsbrief programma is vrij van reclame

Het nieuwsbrief programma van Newsletter2Go beschikt over een uiterst eenvoudig bedienbare editor, waar je gebruik kunt maken van meer dan 50 nieuwsbrief templates. Alle templates zijn voorzien van een responsive design, zodat je nieuwsbrief zowel op desktop, mobiel en tablet correct weergeven wordt.

Het ongecompliceerde ontvangersbeheer maakt het mogelijk om ontvangers te segmenteren en in groepen op te delen. Hierdoor kun je heel doelgericht e-mails met het nieuwsbrief programma verzenden. Door de spamfilter, onze whitelisting en certificaties bij DMARC en SenderID garanderen we een afleverratio van meer dan 95%.

Automatiseer je e-mails door middel van geautomatiseerde e-mailcampagnes. Zo stuur je met ons nieuwsbrief programma automatisch e-mails nadat een klant een aankoop heeft gedaan, een verjaardag viert of zich heeft aangemeld voor de nieuwsbrief. Deze opties zijn eenvoudig voor je te gebruiken!

Maak je gebruik van een webshop systeem? Koppel met behulp van onze integraties je webshop en geniet van automatische ontvangerssynchronisatie en onze unieke 1-klik-productovername functie.

Klaar om een nieuwsbrief te maken?

1.

Een nieuwsbrief maken met de editor

Met de editor kun je direct aan de slag! In ons online nieuwsbrief programma maak je binnen een handomdraai een professionele nieuwsbrief. Versleep de bouwstenen en personaliseer de inhoud. Je kunt de lay-out compleet naar wens aanpassen door de witte ruimte, kleuren en afstanden aan te passen. Natuurlijk stel je ook zelf het lettertype, de afbeeldingen en vele andere stijlelementen in. Geef je creatieve visie de vrijheid om de nieuwsbrief zo samen te stellen zoals je deze in gedachten hebt.

2.

Ongecompliceerd ontvangersbeheer

Deel je ontvangers op in verschillende groepen en verzendt direct betere en meer doelgerichte nieuwsbrieven. Je ontvangers waarderen altijd persoonlijke inhoud die op hun interesses is afgestemd. Beheer je ontvangers in statische of dynamische groepen. Deze groepen worden gedefinieerd aan de hand van criteria. Als de criteria ‘geslacht=vrouwelijk’ en ‘gekocht=schoenen’ zijn, dan worden alle vrouwen die schoenen kochten in deze groep opgeslagen. Je kunt je groepen flexibel instellen en zoveel groepen maken als je wilt. Aan de hand van een Ecxel- of CVS-bestand kun je je ontvangers eenvoudig importeren. Je kunt in ons online nieuwsbrief programma ook ontvangers handmatig importeren of via een webshop integratie synchroniseren.

3.

Het verzenden van nieuwsbrieven

Het Newsletter2Go nieuwsbrief programma garandeert een afleverratio van meer dan 95%. Ons high-speed verzendsysteem verzend je e-mails betrouwbaar en direct in de inbox van de ontvanger. Door onze certificaties bij onder andere DKIM en SPF worden spamfilters omzeilt. Ook wanneer je in bulk e-mails wilt versturen kun je rekenen op ons online nieuwsbrief programma. Het verzendsysteem verzendt tot 3 miljoen e-mails per uur per klant.

4.

Met het nieuwsbrief programma prestaties evalueren

Na iedere e-mail wordt automatisch een rapport voor je samengesteld. Hierin vind je alle statistieken in realtime. Zo vind je snel uit wat de openratio is, hoeveel ontvangers in je e-mail hebben geklikt, op welke links er zijn geklikt en of er conversies hebben plaatsgevonden. Ons nieuwsbrief programma helpt je bij het evalueren en optimaliseren van je nieuwsbrieven. Je kunt de rapporten als pdf-bestand downloaden om de resultaten met je collega’s of klanten te delen. Door middel van visuele mappen en clickmaps zie je in één opslag waar je ontvangers vandaan komen en welke links in je nieuwsbrief het best hebben gepresteerd.

Waarom een krachtig nieuwsbrief programma belangrijk is

In dit artikel hebben we je uitgelegd waarom het van belang is om van een krachtig nieuwsbrief programma gebruik te maken. Met een tool als Newsletter2Go kun je in enkele eenvoudige stappen een professionele nieuwsbrief maken en verzenden. Door de doelgerichte segmentering van ontvangers stuur je nieuwsbrieven die aansluiten op de interesses of kenmerken van de groep. Door ons high speed verzendsysteem kun je ervan uitgaan dat je e-mails regelrecht in de inbox afgeleverd worden. Met de realtime statistieken en heldere rapporten zie je in één oogopslag waar je je nieuwsbrief kunt verbeteren.

Kortom; het e-mail nieuwsbrief programma van Newsletter2Go zorgt voor effectieve en gestroomlijnde e-mailmarketing. Test de software vandaag nog!

Newsletter2go verwendet Cookies, um Ihnen den bestmöglichen Service zu gewährleisten. Wenn Sie auf der Seite weitersurfen stimmen Sie der Cookie-Nutzung zu. Ich stimme zu.