Home » Nieuwsbrief programma

Nieuwsbrief programma

Wat is een goed nieuwsbrief programma?

Het beste nieuwsbrief programma moet in onze ogen eenvoudig in gebruik zijn, over unieke functies beschikken die u helpen bij het snel en doelgericht creëren van een nieuwsbrief en over goede automation opties beschikken. Het nieuwsbrief programma van Newsletter2Go beschikt over al deze functies. We bieden u niet alleen een compleet pakket met unieke functies, maar ook een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding. Ontdek het zelf!

Het Newsletter2Go nieuwsbrief programma

Met het nieuwsbrief programma van Newletter2Go wordt het maken en verzenden van professionele nieuwsbrieven kinderspel. Het gebruik van het nieuwsbrief programma is daarbij gratis. Stuurt u maandelijks niet meer dan 1000 e-mails, dan betaalt u niets. U krijgt namelijk maandelijks van ons 1000 e-mails cadeau. Ons online nieuwsbrief programma kan in uw webbrowser gebruikt worden en er vindt geen installatie vooraf plaats. Ontdek in dit artikel hoe u in vier eenvoudige stappen een nieuwsbrief maakt, verzendt en analyseert.

Responsive design relaunch

Wat maakt Newsletter2Go het beste nieuwsbrief programma?

Een nieuwsbrief maken en verzenden met Newsletter2Go
Eenvoudig, moeiteloos nieuwsbrief programma
Ongecompliceerd ontvangersbeheer
Krachtige integraties voor webshop systemen
Afleverratio van meer dan 95%
Geautomatiseerde e-mailcampagnes
Uitgebreide evaluatie en rapportage mogelijkheden
Nieuwsbrief programma is vrij van reclame

Het nieuwsbrief programma van Newsletter2Go beschikt over een uiterst eenvoudig bedienbare editor, waar u gebruik kunt maken van meer dan 50 nieuwsbrief templates. Alle templates zijn voorzien van een responsive design, zodat uw nieuwsbrief zowel op desktop, mobiel en tablet correct weergeven wordt.

Het ongecompliceerde ontvangersbeheer maakt het mogelijk om ontvangers te segmenteren en in groepen op te delen. Hierdoor kunt u heel doelgericht e-mails met het nieuwsbrief programma verzenden. Door de spamfilter, onze whitelisting en certificaties bij DMARC en SenderID garanderen we een afleverratio van meer dan 95%.

Automatiseer uw e-mails door middel van geautomatiseerde e-mailcampagnes. Zo stuurt u met ons nieuwsbrief programma automatisch e-mails nadat een klant een aankoop heeft gedaan, een verjaardag viert of zich heeft aangemeld voor de nieuwsbrief. Deze opties zijn eenvoudig voor u te gebruiken!

Maakt u gebruik van een webshop systeem? Koppel met behulp van onze integraties uw webshop en geniet van automatische ontvangerssynchronisatie en onze unieke 1-klik-productovername functie.

Hoe werkt het e-mail nieuwsbrief programma?

Een e-mail nieuwsbrief programma helpt u om uw nieuwsbrieven snel, eenvoudig en doelgericht te versturen. In onze tool kunt u op diverse manieren ontvangers importeren en deze vervolgens in groepen indelen en beheren. Vervolgens stelt u in het online dashboard u in enkele stappen een hoogwaardige nieuwsbrief samen. Deze kunt u naar eigen hand vormgeven. Wanneer uw nieuwsbrief naar wens is, stelt u vervolgens de verzendmethode in. Stuur de nieuwsbrief direct of plan deze in, maak gebruik van een A/B-test en controleer de inhoud met onze spamfilter. Ons nieuwsbrief programma geeft precies aan wanneer er informatie ontbreekt of verbeterd kan worden. Na de verzending controleert u met behulp van realtime statistieken hoe uw nieuwsbrief presteert. Zowel het maken, verzenden en evalueren van uw nieuwsbrieven kan met Newsletter2Go moeiteloos worden uitgevoerd.

Nieuwsbrief editor

1. Een nieuwsbrief maken met de editor

Met de editor kunt u direct aan de slag! In ons online nieuwsbrief programma maakt u binnen een handomdraai een professionele nieuwsbrief. Versleep de bouwstenen en personaliseer de inhoud. U kunt de lay-out compleet naar wens aanpassen door de witte ruimte, kleuren en afstanden aan te passen. Natuurlijk stelt u ook zelf het lettertype, de afbeeldingen en vele andere stijlelementen in. Geef uw creatieve visie de vrijheid om de nieuwsbrief zo samen te stellen zoals u deze in gedachten heeft.

2. Ongecompliceerd ontvangersbeheer

Deel uw ontvangers op in verschillende groepen en verzendt direct betere en meer doelgerichte nieuwsbrieven. Uw ontvangers waarderen altijd persoonlijke inhoud die op hun interesses is afgestemd. Beheer uw ontvangers in statische of dynamische groepen. Deze groepen worden gedefinieerd aan de hand van criteria. Als de criteria ‘geslacht=vrouwelijk’ en ‘gekocht=schoenen’ zijn, dan worden alle vrouwen die schoenen kochten in deze groep opgeslagen. U kunt uw groepen flexibel instellen en zoveel groepen maken als u wilt. Aan de hand van een Ecxel- of CVS-bestand kunt u uw ontvangers eenvoudig importeren. U kunt in ons online nieuwsbrief programma ook ontvangers manueel importeren of via een webshop integratie synchroniseren.

Ontvangersbeheer groepsbeheer
Nieuwsbrieven verzenden_individuele tijdzones support

3. Het verzenden van nieuwsbrieven

Het Newsletter2Go nieuwsbrief programma garandeert een afleverratio van meer dan 95%. Ons high-speed verzendsysteem verzendt uw e-mails betrouwbaar en direct in de inbox van de ontvanger. Door onze certificaties bij onder andere DKIM en SPF worden spamfilters omzeilt. Ook wanneer u in bulk e-mails wilt versturen kunt u rekenen op ons online nieuwsbrief programma. Het verzendsysteem verzendt tot 3 miljoen e-mails per uur per klant.

4. Met het nieuwsbrief programma prestaties evalueren

Na iedere e-mail wordt automatisch een rapport voor u samengesteld. Hierin vindt u alle statistieken in realtime. Zo vindt u snel uit wat de openratio is, hoeveel ontvangers in uw e-mail hebben geklikt, op welke links er zijn geklikt en of er conversies hebben plaatsgevonden. Ons nieuwsbrief programma helpt u bij het evalueren en optimaliseren van uw nieuwsbrieven. U kunt de rapporten als pdf-bestand downloaden om de resultaten met u collega’s of klanten te delen. Door middel van visuele mappen en clickmaps kunt in één opslag zien waar uw ontvangers vandaan komen en welke links in uw nieuwsbrief het best hebben gepresteerd.

Persfoto rapporten

Waarom een krachtig nieuwsbrief programma belangrijk is

In dit artikel hebben we u uitgelegd waarom het van belang is om van een krachtig nieuwsbrief programma gebruik te maken. Met een tool als Newsletter2Go kunt u in enkele eenvoudige stappen een professionele nieuwsbrief maken en verzenden. Door de doelgerichte segmentering van ontvangers stuurt u nieuwsbrieven die aansluiten op de interesses of kenmerken van de groep. Door ons high speed verzendsysteem kunt u ervan uitgaan dat uw e-mails regelrecht in de inbox afgeleverd worden. Met de realtime statistieken en heldere rapporten ziet u in één oogopslag waar u uw nieuwsbrief kunt verbeteren.

Kortom; het e-mail nieuwsbrief programma van Newsletter2Go zorgt voor effectieve en gestroomlijnde e-mailmarketing. Test de software vandaag nog!.

Newsletter2Go maakt gebruik van cookies om u de best mogelijke service te kunnen bieden. Als u doorgaat met surfen op de site, gaat u akkoord met de cookies. Akkoord