Gratis aanmelden Log in
Home » Nieuwsbrief software voor e-commerce

Nieuwsbrief software voor e-commerce

Nieuwsbrief software voor e-commerce teaser

Deze tevreden klanten gingen u al voor:

L'Oreal
Ableton
Edeka
Amnesty International

Sales-georiënteerde e-commerce nieuwsbrief software

Naadloze e-commerce integraties

Koppel eenvoudig en snel de interface van uw webshop met die van Newsletter2Go en verzend uw sales-georiënteerde nieuwsbrieven voortaan automatisch zonder veel handmatige inspanning.

De integratie van de e-commerce nieuwsbrief software is beschikbaar voor diverse webshop, CMS en CRM integraties, zoals Magento, Drupal, OpenCart, WooCommerce en PrestaShop. Indien gewenst kan onze software ook aan uw eigen shopsysteem worden gekoppeld.

Newsletter2Go integraties

Automatische ontvangerssynchronisatie

Onze nieuwsbrief software biedt de mogelijkheid om uw klanteninformatie ongecompliceerd te importeren. Eenmaal in ons systeem wordt het adresboek automatisch dagelijks onderhouden en zonodig bijgewerkt. U hoeft zich dus niet druk te maken over het onderhoud van aan- en afmeldingen en bounces.

TÜV-gecertificeerde gegevensbeveiliging

Uw gegevens worden door Newsletter2Go met de grootste zorg behandeld en beschermd. Onze servers staan in Duitsland, wat betekent dat wij ons aan het strenge Duitse privacybeleid moeten houden. Onze software is TÜV-gecertificeerd. Uw klantgegevens zullen nooit bekend worden gemaakt en ook de verkoop van adressen is absoluut uit den boze.

Wereldprimeur: credit paybacks

E-commerce shops met goede e-mailmarketing campagnes worden bij Newsletter2Go beloond. Wanneer uw mailings bovengemiddeld presteren, verdient u een deel van de gebruikte e-mailcredits terug. Des te beter uw prestaties, des te hoger is het aantal e-mailcredits en dus des te beter uw ROI!

Deze extra service en vele andere functies onderscheiden Newsletter2Go van andere nieuwsbrief software en maken het een van de beste e-mailmarketing software voor e-commerce op de markt.

Speciale functie: 1-klik-productovername

Bespaar tijd en ontwerp uw nieuwsbrief binnen enkele minuten

Met deze unieke functie importeert u met één klik verschillende producten en content vanuit uw systeem in de nieuwsbrief. Onze e-commerce nieuwsbrief software neemt na ingave van het productnummer direct de afbeelding, beschrijving, prijs, eventuele korting en links van het product over. U hoeft dus niet meer handmatig te kopiëren, invoegen en formatteren, waardoor u binnen enkele minuten een professionele nieuwsbrief kunt creëren. Uw nieuwsbrieven worden met de 1-klik-productovername een winstgevend saleskanaal, zonder dat u hiervoor veel manuele inspanning moet verrichten.

1-klik-productovername

Premium templates in het ontwerp naar uw wens

De 1-klik-productovername functie moet worden geïntegreerd met uw bestaande shopsysteem en is daarom alleen beschikbaar met een premium template. Een vakkundige programmeur uit ons team maakt uw template klaar voor gebruik. Naar wens kunt u ook één of meerdere templates in uw huisstijl bestellen. Deze worden door onze getalenteerde designers voor ontworpen.

Nieuwsbrief aanmeld- (of registratie)formulieren

Ontwerp in enkele stappen een aanmeldformulier van Newsletter2Go en genereer voortdurend van nieuwe leads. Ook zonder programmeerkennis kunt u het formulier met enkele muisklikken samenstellen. Vervolgens plaatst u deze op de uitgekozen plek op uw website, bijvoorbeeld als pop-up of op de afmeldpagina. Het double-opt-in proces zorgt ervoor dat het aanmeldformulier voldoet aan de wettelijke Europese eisen.

Geautomatiseerde e-mailmarketing voor e-commerce

E-mailmarketing automation met productaanbevelingen

Bespaar aanzienlijk veel tijd door het grootste deel van uw e-commerce e-mailmarketing geheel automatisch te laten verlopen. Stel eenmalig lifecycle campagnes en triggermailings op en geniet van verhoogde klantenloyaliteit en betere verkoopcijfers. Onze e-commerce nieuwsbrief software bevat onder andere templates voor double opt-in, transactie-, verjaardags- en welkomstmailings. De templates kunnen doelgericht worden bewerkt, bijvoorbeeld door gepersonaliseerde elementen die enkel aan bepaalde ontvangers worden gepresenteerd. Met de 1-klik-productovername, waarmee u efficiënt productaanbevelingen in de nieuwsbrief integreert, maakt u de nieuwsbrief af.

Lifecycle Mailings

Lifecycle: individuele mailings voor iedere ontvanger

In een tijdperk waarin informatie aan overvloed beschikbaar is, is het noodzakelijk om doelgerichte e-mails te verzenden. Met onze nieuwsbrief software voor e-commerce shops ontwerpt u persoonlijke, op maat gemaakte e-mails die doelgericht verzonden kunnen worden. De software biedt uitgebreide mogelijkheden tot personalisering en ontvangers kunnen eenvoudig in ontvangersgroepen worden ingedeeld op basis van door u gekozen karakteristieken. Met de A/B-testfunctie ziet u welke nieuwsbriefvariant het beste presteert en komt u steeds een stapje dichter bij de perfect gepersonaliseerde nieuwsbrief.

Nieuwsbrief succes meten en analyseren

A/B-testen en de beste variant verzenden

Met elke nieuwsbrief die u verzendt komt u meer te weten over uw ontvangers. Met behulp van A/B-tests verstuurt u tot 9 nieuwsbriefvarianten met verschillende afzendernamen, onderwerpregels en inhoud. De meest succesvolle combinatie wordt automatisch geselecteerd en verzonden, wat de effectiviteit van uw nieuwsbrief optimaliseert.

Nieuwsbrief e-commerce functie A/B testen

Track effectief all uw conversies

Met de 1-klik-productovername voegt u binnen een handomdraai producten toe aan uw nieuwsbrief. Na verzending kunt in de gedetailleerde rapporten met behulp van de ingebouwde trackingtools precies zien welke productaanbevelingen tot conversies hebben geleid. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om tracking via derden te activeren, zoals Google Analytics of econda.

Voor iedere ontvanger een unieke evaluatie

Alle ontvangers worden door ons geëvalueerd op basis van hun activiteiten. In uw nieuwsbrief dashboard herkent u in één oogopslag wie van uw ontvangers het meest relevant is voor uw e-commerce. Iedere ontvanger wordt op een schaal van 0 tot 5 ingeschaald, waarbij 5 zeer actief is. Dit stelt u in staat om uw ontvangers beter te beheren.

Optimaliseer uw doelgroepen met clusteranalyses

De resultaten van al uw nieuwsbrieven evalueert u overzichtelijk met de realtime rapporten die na iedere mailing beschikbaar zijn. Met een clusteranalyse kunt u het succes van specifieke doelgroepen afzonderlijk meten en vergelijken. Cluster bijvoorbeeld de ontvangerskenmerken naar leeftijd, geslacht of woonplaats en ontdek precies waar uw nieuwsbrief geoptimaliseerd kan worden.

Maak vandaag nog uw eerste nieuwsbrief!

Test onze nieuwsbrief software voor e-commerce geheel vrijblijvend.
Elke maand 1000 gratis advertentievrije e-mails.

Newsletter2Go maakt gebruik van cookies om u de best mogelijke service te kunnen bieden. Als u doorgaat met surfen op de site, gaat u akkoord met de cookies. Akkoord