Gratis aanmelden Log in
Nieuwsbrief software voor grote ondernemingen teaser

Deze grote ondernemingen vertrouwen al op Newsletter2Go:

spiegel online
L'Oreal
Rewe
Edeka

High-speed verzending van uw e-mailcampagnes

Krachtig afleversysteem

Onze nieuwsbrief software voor grote ondernemingen staat voor hoge prestaties en een zeer betrouwbare behandeling van de ontvangersgegevens. Wij zijn aangesloten bij diverse whitelisting verenigingen (ISIPP, CSA en ReturnPath), zodat uw e-mails altijd veilig worden afgeleverd en wij onze afleverratio van meer dan 99% kunnen blijven garanderen. Doordat wij ons werk al gedaan hebben, worden uw e-mails na verzending niet eerst gecontroleerd door spamfilters, maar direct in de inbox van de ontvanger afgeleverd.

Onze server is niet alleen betrouwbaar, maar ook zeer krachtig. Per uur worden zo’n 1 miljoen e-mails afgeleverd. Met onze belastbare servers hoeft u zich dus geen zorgen te maken over de aflevertijd. U verzendt binnen no-time een groot aantal nieuwsbrieven, zonder dat er vertraging in de aflevering oploopt. Ons supportteam vertelt u graag mee over ons compatibele afleversysteem.

Certified Senders Alliance Newsletter2Go

Toegewijde IP’s

Met de nieuwsbrief software voor grote ondernemingen heeft u de mogelijkheid om over een exclusief, toegewijd IP-adres uw nieuwsbrieven te verzenden. Deze wordt alleen door u gebruikt, zodat u 100% invloed heeft op de reputatie van het IP-adres. Dit unieke IP-adres wordt mogelijk gemaakt met behulp van het verificatieprotocol DMARC. Dit protocol identificeert u uitsluitend als nieuwsbriefafzender en eigenaar van het afzendadres. U afleverratio wordt hierdoor geperfectioneerd. De speciale IP-adressen zijn van nature grondig door ons ‘voorverwarmd’ voorafgaand aan de eerste nieuwsbriefverzending.

Gecertificeerde privacy

Bij Newsletter2Go hechten wij zeer veel waarde aan het beste privacybeleid en het correct behandelen van gevoelige informatie. Onze complete nieuwsbrief software voor grote ondernemingen is daarom ontworpen volgens het strenge Duitse privacybeleid en in overeenstemming met de Europese wet. Hiermee garanderen wij dat de bekendmaking of verkoop van klantgegevens of ontvangerslijsten absoluut uit den boze is. Alle informatie is TÜV-gecertificeerd en de verzamelde gegevens worden opgeslagen op beveiligde servers in Duitsland, waar de strengste privacywetten in Europa van toepassing zijn.

Volledig geautomatiseerde e-mailmarketing

Bespaar tijd met e-mailmarketing automation

Onze e-mailmarketing software voor grote ondernemingen beschikt over krachtige automatiseringsmogelijkheden. De gedetailleerde automatiseringcampagnes nemen taken als klantenloyaliteit en de verkoop op zich compleet uit handen. Met onze software kunt u zowel event-gerelateerde nieuwsbrieven als behavioral trigger mailings verzenden. Door de e-mailmarketing automation verloopt dit proces geheel vanzelf. Met gebruik van een REST API kunnen flexibele transactie e-mails direct uit het al bestaande systeem worden verzonden. Met de automatiseringsfunctie krijgt de ontvanger altijd op het juiste moment de juiste e-mail.

Lifecycle Mailings Newsletter2Go

Optimaliseer uw nieuwsbrief met A/B-testen

Test de beste nieuwsbriefvariant en stuur voortaan enkel nog de meest doelgerichte nieuwsbrief naar uw ontvangers. Met behulp van A/B-testen kunt u tot 9 versies testen op onderwerp, afzender en de inhoud. U stelt zelf variabel in in welke verhouding u de verschillende nieuwsbriefvarianten wilt versturen. Onze nieuwsbrief software verstuurt de diverse versies aan geselecteerde ontvangersgroepen en kiest uiteindelijk automatisch de beste variant, die aan alle geselecteerde ontvangers wordt verzonden.

Granulair management van gebruikers

Efficiënt werken met de teamworkfunctie

De handige teamworkfunctie helpt u om uw processen te verbeteren en de definitieve nieuwsbriefvariant sneller tot stand te laten komen. Deze functie helpt de workflow met wel 50% verbeteren. Door middel van sub-accounts kan er met meerdere teamleden aan één nieuwsbrief gewerkt worden. Goedkeuringsprocessen worden vereenvoudigd door de commentaarfunctie, die beschikbaar is wanneer een testnieuwsbrief naar een ander teamlid wordt verstuurd. Teamleden kunnen direct via de e-mail op afzonderlijke componenten reageren en eventuele kritiek of suggesties verbeteren. Managers hebben uiteindelijk het expliciete recht om de definitieve nieuwsbriefvariant vrij te geven voor verzending.

Nieuwsbrief maken teamworkfunctie

Flexibel gebruikersbeheer door rollen

De e-mailmarketing oplossing voor grote ondernemingen maakt het mogelijk om flexibel gebruikers te beheren. Iedere gebruiker kan bepaalde rechten toegewezen worden aan de hand van rollen. Zo zijn er bijvoorbeeld rollen als admin, auteur, accounting en stagiaire voorhanden. Een gebruiker met de rol accounting kan bijvoorbeeld wel over de rechten beschikken om rekeningen in te zien, maar niet over de rechten om nieuwsbrieven te maken en verzenden. Door het flexibele rolmanagement zorgt u ervoor dat verschillende personen tegelijkertijd aan een project kunnen werken, zonder dat hier problemen bij optreden. Voor iedere account kunt u zoveel sub-accounts en rollen definiëren als u nodig heeft.

Maak vandaag nog uw eerste nieuwsbrief!

Test onze nieuwsbrief software voor grote ondernemingen geheel vrijblijvend.
Elke maand 1000 gratis advertentievrije e-mails.

De juiste aanspreekpartner voor iedere vraag

Profiteer van onze gekwalificeerde partners

Naast de efficiënte functies van onze e-mailmarketing software voor grote bedrijven, biedt Newsletter2Go u ook toegang tot het netwerk van vakkundige partners. Voor iedere vraag hebben wij de juiste persoon ter beschikking. Zo vindt u in ons partnernetwerk een verscheidenheid van technologie- en agentuurpartners.

Onze partners zijn experts in hun vakgebied en blij om hun kennis te delen. Of het nu gaat om hosting, e-commercesystemen, procesoptimalisatie, IT-recht of marketing — van onze partners kunt u uitstekend advies en hoogwaardige producten verwachten. Als partner van Newsletter2Go ontvangt u exclusief speciale tarieven van onze partners.

Nieuwsbrief software vanNewsletter2Go

Newsletter2Go maakt gebruik van cookies om u de best mogelijke service te kunnen bieden. Als u doorgaat met surfen op de site, gaat u akkoord met de cookies. Akkoord