Gratis aanmelden Log in
Nieuwsbrief software voor verenigingen teaser

Deze verenigingen rekenen op al Newsletter2Go:

Amnesty International
Deutscher Mieterbund
konrad adenauer stiftung
German doctors

Professionele nieuwsbrieven zonder HTML-kennis maken

Intuïtieve drag & drop editor

Onze eenvoudige drag & drop editor maakt het voor iedereen mogelijk om een nieuwsbrief te maken. Het proces bestaat uit enkele eenvoudige stappen die u zo onder de knie heeft. Door middel van zogenaamde bouwstenen ontwerpt u uw nieuwsbrief precies zo, zoals u deze in gedachte heeft. Met onze nieuwsbrief software voor verenigingen maakt u binnen een handomdraai een professionele nieuwsbrief met aantrekkelijke kleuren in uw huisstijl en gepersonaliseerde content. Onze editor geeft u volledige vrijheid en maakt het mogelijk om uw creativiteit de vrije loop te laten — allemaal zonder HTML-kennis. Uw nieuwsbrieven worden automatisch voor verzending geconverteerd naar een tekst en HTML-versie, zodat uw ontvangers de nieuwsbrief altijd kunnen lezen.

Nieuwsbrief software verenigingen editor

Responsive nieuwsbrief templates

Newsletter2Go biedt de meest uitgebreide e-mailmarketing software voor verenigingen. Niet alleen heeft u meer dan 95 functies tot uw beschikking, u kunt ook kiezen uit meer dan 50 hoogwaardige nieuwsbrief templates. Naast de standaard templates, wordt de collectie ook regelmatig aangevuld met kant-en-klare thema’s, bijvoorbeeld voor de feestdagen of voor speciale gelegenheden. Bij gebruik van onze geteste, responsive nieuwsbrief templates hoeft u zich niet druk te maken over de weergave van uw nieuwsbrief. Uw nieuwsbrieven worden namelijk automatisch aangepast voor desktop, tablet en mobiel. In de previewfunctie ziet u precies hoe de content en afbeeldingen weergeven zullen worden op de verschillende apparaten. Met de nieuwsbrief software voor verenigingen van Newsletter2Go verzendt u voortaan alleen nog maar aantrekkelijke, effectieve nieuwsbrieven.

Nieuwsbrief templates in uw huisstijl

Onze gratis editor biedt meer dan voldoende functies om uw nieuwsbrief te personaliseren. Zo past u onder andere eenvoudig het lettertype en de kleuren aan, maar heeft u ook controle over de kaders, marges en afmetingen van de losse elementen.

Newsletter2Go biedt daarnaast ook de mogelijkheid om een unieke template in uw huisstijl te laten ontwerpen. U geeft uw wensen door, ons designteam maakt in overleg uw gepersonaliseerde template en zorgt ervoor dat deze compatibel is met verschillende e-mailcliënten. Uw gepersonaliseerde template kunt u daarna in de editor importeren en zo vaak gebruiken als u wilt. Het enige wat nog resteert is goede content en aantrekkelijke afbeeldingen, maar dat laten we aan u over.

Eenvoudig nieuwe leden werven

Rechtsconforme nieuwsbrief aanmeldformulieren

Wij maken nieuwe leden werven voor u eenvoudig. Met onze aanmeldformulieren kunnen geïnteresseerden zich met één druk op de knop aanmelden voor uw nieuwsbrief. Voor het proces wordt gebruik gemaakt van het double opt-in proces, waarbij nieuwe leden via e-mail moeten bevestigen dat ze daadwerkelijk de nieuwsbrief willen ontvangen. Zo weet u zeker dat de ledenwerving veilig en rechtsconform verloopt en verzendt u alleen nieuwsbrieven naar leden die echt geïnteresseerd zijn. Het aanmeldformulier maakt u in enkele stappen met de formuliergenerator van onze nieuwsbrief software voor verenigingen. Met behulp van de programmeercode, welke automatisch gegenereerd wordt, embed u het aanmeldformulier moeiteloos op uw website.

Nieuwsbrief software verenigingen email desktop

Overzichtelijk ontvangersbeheer

Wanneer u continu nieuwe leden werft, is het belangrijk om vanaf het begin een georganiseerd systeem op te zetten. In onze e-mailmarketing software voor verenigingen beheert u uw ontvangers overzichtelijk in afzonderlijke adresboeken. Ieder adresboek kan worden gepersonaliseerd met verschillende ontvangerskarakteristieken, zodat u doelgericht, relevante nieuwsbrieven kunt sturen. Het aantal adresboeken is oneindig en u kunt deze zowel manueel aanpassen als automatisch laten onderhouden. E-mailadressen die niet meer geldig zijn, worden automatisch verwijderd. Wanneer leden zich afmelden, worden ze direct op inactief gezet. Onze e-mailoplossing voor verenigingen werkt vrijwel compleet vanzelf.

Naadloze e-mailmarketing integraties

CMS- en CRM-integraties

Met behulp van onze functionele integraties en plug-ins worden uw leden voortaan automatisch gesynchroniseerd. Onze e-mailmarketing oplossing voor verenigingen werkt naadloos samen met CMS-systemen als WordPress, Joomla en Drupal. Ook voor CRM-systemen, zoals onder andere Salesforce, Microsoft Dynamics en Sugar CRM, zijn integraties beschikbaar. U hoeft uw ontvangers dus niet handmatig in te voeren, maar laat eenvoudigweg de integratie automatisch de ontvangers actualiseren. Als de koppeling eenmaal gemaakt is, worden alle nieuwe leden automatisch toegevoegd. Mocht u liever zelf de controle over het proces hebben, dan kunt u er uiteraard ook voor kiezen de nieuwe leden handmatig, bijvoorbeeld met een Excel ontvangerslijst, in de software te actualiseren.

Inhoudovername integratie mogelijkheden

1-klik-inhoudovername

Besteed u het liefst zo weinig mogelijk tijd aan het maken van een nieuwsbrief? Met de handige 1-klik-inhoudovername stelt u in enkele seconden een nieuwsbrief samen. De functie maakt het mogelijk om content vanuit uw bestaande CMS-systeem feilloos over te nemen. Met één klik integreert u content als de titel, auteur, omschrijving, tags en afbeeldingen in de nieuwsbrief. De 1-klik-inhoudovername is extreem effectief, bijvoorbeeld wanneer u regelmatig nieuwe blogartikelen in uw nieuwsbrief deelt. Met deze handige functie vermijdt u onnodig kopieer- en plakwerk. Laat u overtuigen door de tijdbesparende functies van onze nieuwsbrief software voor verenigingen en test de 1-klik-inhoudovername functie zelf.

Maak vandaag nog uw eerste nieuwsbrief!

Test onze nieuwsbrief software voor verenigingen geheel vrijblijvend.
Elke maand 1000 gratis advertentievrije e-mails.

Newsletter2Go maakt gebruik van cookies om u de best mogelijke service te kunnen bieden. Als u doorgaat met surfen op de site, gaat u akkoord met de cookies. Akkoord