Gratis aanmelden Log in
Home » Nieuwsbrief software voor zelfstandigen

Nieuwsbrief software voor zelfstandigen

Nieuwsbrief software voor zelfstandigen teaser

Deze ondernemingen vertrouwen al op Newsletter2Go:

spiegel online
L'Oreal
Rewe
Edeka

Professionele e-mailmarketing oplossing voor zelfstandigen

Overzichtelijk klantenbeheer

Met de e-mailmarketing software voor zelfstandigen van Newsletter2Go heeft u altijd een duidelijk overzicht van de verschillende nieuwsbrieven van uw klanten. Dankzij afzonderlijke adresboeken kunt u effectief meerdere klanten in één account beheren. Maak voor iedere nieuwe klant een nieuw adresboek – alle informatie, zoals bijvoorbeeld het retouradres, kan altijd later individueel worden aangepast. Op verzoek bieden wij ook een whitelabel mogelijkheid aan. Met deze mogelijkheid heeft u toegang tot onze volledige nieuwsbrief software, maar gebruikt u de software onder uw eigen bedrijfsnaam. U kunt bij de whitelabeling optie de nieuwsbrief editor in uw huisstijl, inclusief logo, personaliseren, zodat deze naadloos met de rest van uw service tools kan worden geïntegreerd. Onze nieuwsbrief software voor zelfstandigen is de oplossing wanneer u op zoek bent naar een efficiënte software die uw klantenbeheer vereenvoudigd.

Nieuwsbrief software voor zelfstandigen e-mailmarketing

Tijdbesparende teamworkfunctie

Wanneer u met meerdere personen in een team aan een nieuwsbrief werkt, heeft u een goede nieuwsbrief tool nodig. Onze software is gericht op teamwork en bevat diverse functies die het gehele proces niet alleen veel efficiënter maken, maar ook zeer vereenvoudigen. Zo kunnen de personen in het team onderling nieuwsbriefvarianten delen en feedback geven. De betrokkenen personen worden direct per e-mail op de hoogte gesteld van de gemaakte veranderingen. De feedback wordt door middel van commentaar naast de afzonderlijke elementen van de nieuwsbrief gecommuniceerd. Hierdoor kunnen teamleden precies aangegeven waar eventueel iets veranderd moet worden. De teamworkfunctie onderscheidt onze nieuwsbrief software voor zelfstandigen van andere nieuwsbrief software. Het effectieve teamwork proces optimaliseert de workflow aanzienlijk en halveert in veel gevallen de tijd die een team normalerwijze in het nieuwsbriefontwerp investeert.

Nieuwsbrief templates in persoonlijke huisstijl

Onze nieuwsbrief editor komt automatisch met meer dan 50 templates, waaronder standaard templates, bestaande uit lege bouwstenen, en professioneel ontworpen thema’s, die zich met name richten op feestdagen, seizoenen en speciale gelegenheden. Wenst u of uw klant echter een template in de huisstijl van het bedrijf? Ons designteam helpt graag bij het ontwerpen van een gepersonaliseerde nieuwsbrief template. Deze stellen onze designers niet alleen samen, maar worden ook meteen in diverse e-mailcliënten getest. De test is essentieel om ervoor te zorgen dat uw op-maat-gemaakte nieuwsbrief altijd correct wordt weergegeven. De gepersonaliseerde template kan oneindig gebruikt worden en hoeft voor gebruik enkel nog imet content gevuld te worden, wat de klant zelf via de intuïtieve drag & drop editor doet.

Ontdek onze krachtige, unieke e-commerce functies

Integraties met een talloze plug-ins en shopsystemen

Onze e-mailmarketing software voor zelfstandigen kan eenvoudig en snel geïntegreerd worden met veel verschillende plug-ins en een breed scala aan e-commerce interfaces. Van deze integraties zullen uw klanten veel plezier hebben, aangezien ze het nieuwsbrief ontwerpproces zichtbaar vereenvoudigen. Met de plug-ins kunnen processen, zoals het overdragen van content en producten vanuit het e-commerce systeem, tijdbesparend worden geautomatiseerd. Met enkele klikken kan informatie vanuit het gelinkte systeem worden gehaald en direct in de nieuwsbrief worden geplaatst. Dit maakt het ontwerpproces voor medewerkers niet alleen geheel moeiteloos, maar zorgt het ook voor een veel snellere workflow.

Nieuwsbrief software vanNewsletter2Go

De unieke 1-klik-productovername functie

Deze functie is zonder twijfel het meest geliefd bij onze e-commerce klanten. Met de 1-klik-productovername kunt u namelijk letterlijk met enkele muisklikken producten vanuit uw shopsysteem in de nieuwsbrief integreren. Waar medewerkers voorheen manueel productinformatie en bijbehorende afbeeldingen in de nieuwsbrief editor in moesten voeren, kan dit proces nu efficiënt geautomatiseerd worden. Aan de hand van het artikelnummer wordt automatisch de productinformatie van het desbetreffende product opgehaald en in de nieuwsbrief gepresenteerd. Product nieuwsbrieven en upsell mailings kunnen hierdoor binnen enkele minuten worden ontworpen.

Pdf-rapporten met whitelabeling

Wij maken het u eenvoudig om het succes van de e-mailmarketing campagnes naar uw klanten te communiceren. In gedetailleerde realtime rapporten zijn alle belangrijke succesfactoren overzichtelijk gepresenteerd. U vindt in de rapporten onder andere informatie over de aflever-, open-, klik- en conversieratio. Alle rapporten kunnen worden geëxporteerd als pdf- en Excel-bestand. Als follow-up voor uw klanten kunnen de rapporten ook gewhitelabelt gedownload worden. Met onze e-mailmarketing oplossing voor zelfstandigen laat u altijd een professionele indruk achter.

Maak vandaag nog uw eerste nieuwsbrief!

Test onze nieuwsbrief software voor zelfstandigen geheel vrijblijvend.
Elke maand 1000 gratis advertentievrije e-mails.

Newsletter2Go maakt gebruik van cookies om u de best mogelijke service te kunnen bieden. Als u doorgaat met surfen op de site, gaat u akkoord met de cookies. Akkoord