Nieuwsbrief tool voor effectieve e-mailmarketing

Eenvoudig, krachtig en compatibel — met onze nieuwsbrief tool maak je effectieve e-mailcampagnes met indrukwekkende resultaten. Met onze tool kun je nieuwsbrieven maken, ontvangers beheren, nieuwsbrieven versturen en succes meten.

Snel en eenvoudig professionele
e-mailmarketing campagnes maken

Wil je zelf professionele nieuwsbrieven met weinig moeite naar je ontvangers sturen? Goede keuze! E-mailmarketing is nog steeds de meest winstgevende marketingtool.

Met onze nieuwsbrief tool bieden wij je de perfecte software voor succesvolle, effectieve e-mailmarketingcampagnes. Onze uitgebreide e-mailmarketingtool is flexibel te gebruiken en bied je alles wat je nodig hebt voor het maken, verzenden en tracken van je mailings.

Nieuwsbrief templates

Newsletter2Go’s nieuwsbrief tool

  • Eenvoudig en moeiteloos nieuwsbrieven ontwerpen
  • Overzichtelijk ontvangerbeheer
  • Krachtige integraties voor winkelsystemen
  • Afleverratio’s van meer dan 99%.
  • Snelle verzending (tot 3 miljoen e-mails per uur / klant)
  • Geautomatiseerde e-mailcampagnes
  • Uitgebreide evaluatie- en rapportagemogelijkheden
  • Gebruik onze software zonder beperkingen en reclame

Hoe werkt het nieuwsbrief programma?

De nieuwsbrief tool is uiterst gebruiksvriendelijk, je maakt de nieuwsbrief met een eenvoudigheid die je gewend bent van Word. Dankzij de performante nieuwsbrief software van Newsletter2Go, kun je je nieuwsbrief in slechts enkele stappen optimaliseren en personaliseren. De inhoud laat zich snel en eenvoudig toevoegen.

De nieuwsbrief tool verenigt 4 belangrijke elementen, die voor e-mailmarketing relevant zijn:

  1. Nieuwsbrief editor
  2. Ontvangersbeheer
  3. Nieuwsbrief verzenden
  4. Evaluatietool

Dankzij de perfomante nieuwsbrief editor kun je met weinig kliks online je nieuwsbrief aantrekkelijk vormgeven en helemaal individualiseren. Onze e-mailmarketing tool maakt het mogelijk om moeiteloos aantrekkelijke e-mails te maken — van het design met gepersonaliseerde inhoud en afbeeldingen tot en met het invoegen van dynamische afmeldlinks, complete producten en een impressum.

Nieuwsbrief maken tool

Het ontvangersbeheer biedt veelzijdige mogelijkheden voor een individuele aanhef voor verschillende ontvangersgroepen. De import van ontvangers is per bestand of met een eigen plug-in mogelijk.

Bij het verzenden van de mailings zorgen wij ervoor, dat je nieuwsbrief de inbox van de ontvangers ook daadwerkelijk bereikt. Dit wordt gegarandeerd door het gebruik van een gewhitelistete verzendarchitectuur. De nieuwsbrief wordt niet op spam getest, maar direct in de inbox van je ontvangers gelegd.

Om altijd op de hoogte te zijn van het succes van je mailing, bevat onze nieuwsbrief software uitgebreide trackingmogelijkheden om zo tot in detail de prestaties te evalueren.

1. Eenvoudig een nieuwsbrief maken

Voor de vormgeving van je nieuwsbrief kun je verschillende functies gebruiken, waar je waarschijnlijk al bekend mee bent door het gebruik van teksteditorprogramma’s zoals Word. Kies bij het maken van de nieuwsbrief eerst een van de 70 verschillende templates in responsive design.

Dankzij het bouwsteenprincipe kun je eenvoudig je tekst in de nieuwsbrief template invoegen en die zoals gebruikelijk bewerken. Je kunt onder andere het lettertype, de grootte, de kleur en de tekststijl naar wens aanpassen.

Behalve tekst kun je natuurlijk ook afbeeldingen uploaden, bijvoorbeeld van je producten. Deze sleept je daarna met drag & drop editor eenvoudig naar de juiste positie in de nieuwsbrief.

Met behulp van de praktische, exclusieve 1-klik-productovername functie kunnen complete producten met slechts één klik in de nieuwsbrief overgenomen worden. Met de 1-klik-inhoudsovername kun je inhoud of content uit andere CMS-systemen, zoals WordPress, in je nieuwsbrief integreren.

Nieuwsbrief tool integraties

Om legaal altijd aan de veilige kant te staan, biedt het nieuwsbrief programma je zowel automatische afmeldmanagement, alsook de mogelijkheid om een impressum te integreren. Ook compleet geautomatiseerde nieuwsbrieven (seriemailings, life cycle mailings en retargetingmails) kun je met de nieuwsbrief tool maken en verzenden.

2. Ontvangers beheren zonder handmatig sorteren

Adresbeheer is essentiëel voor een goede nieuwsbrief tool. Daarom biedt ons nieuwsbrief programma vele handige functies, met name voor het eenvoudig beheren van ontvangers. De ontvangerlijst kan met een Excel- of CSV-bestand in de online nieuwsbrief software geïmporteerd worden. Met een van de vele e-commerce-, CMS- of CRM-plug-ins kunnen gegevens direct overgenomen worden. Nadat de koppeling gemaakt is, hoef je geen handmatig werk meer te verrichten, de ontvangerslijst wordt namelijk automatisch geactualiseerd. Voor een nieuwsbriefaanmelding op je eigen webpagina, kun je een double opt-in formulier (DOI) maken en integreren.

Ontvangers beheren nieuwsbrief tool

Nadat de ontvangers geïmporteerd zijn, kunnen zij met de nieuwsbrief tool heel eenvoudig in doelgroepen worden ingedeeld. Je kunt onder andere dynamische groepen maken, die zich, voor het verzenden, automatisch actualiseren aan de hand van vooraf bepaalde criteria. Zo worden de altijd de juiste nieuwsbrieven naar de juiste doelgroep verzonden.

Alle geïmporteerde eigenschappen kunnen gebruikt worden om ontvangers op een persoonlijke manier aan te spreken. Zo wordt het erg eenvoudig om je doelgroepen en ontvangers op een individuele en doelgerichte wijze aan te spreken.

3. Gecertificeerde aflevering zonder spamcheck

De afleverratio is bepalend voor het succes van een mailing. Tenslotte kunnen alleen de e-mails die in de inbox van de ontvanger liggen, geopend en gelezen worden. De afleverratio is daarom voor het grootste deel van de verzendingen het belangrijkste kenmerk. Het is ook een doorslaggevende indicatie voor het succes van de mailing.

De leverbaarheid van een e-mail hangt tegenwoordig van veel factoren af. Met name het vermijden van spam speelt een belangrijke rol. Zodra een e-mail als spam geïdentificeerd is, neemt niet alleen de waarschijnlijkheid van de aflevering af, maar ook de kans dat de e-mail überhaupt geopend zal worden.

Certificatie emails

Bij nieuwsbrief programma’s waarbij de e-mails vanuit niet-gecertificeerde servers verzenden worden of wanneer je je e-mails via bijvoorbeeld Microsoft Outlook stuurt, is het heel waarschijnlijk dat er een spamfiltering bij verzending wordt uitgevoerd.

Door een certificering en whitelisting bij de Certified Senders Alliance (CSA), DDV, Return Path en ISIPP hoeven je mailings niet langer op spam gecheckt te worden. Doordat alle mailings over over gecertificeerde server verzonden worden, belanden de e-mails direct in de inbox van de ontvangers. Dankzij deze certificaties heeft onze nieuwsbrief tool een afleverratio van meer dan 99%, wereldwijd!

4. Het meten van succes en optimalisatie mogelijkheden ontdekken

Opdat het succes van de nieuwsbrief langdurig meetbaar blijft, is uitgebreide en performante tracking met gedetailleerde evaluatiemogelijkheden onmisbaar. Met de nieuwsbrief tool van Newsletter2Go, maak je je campagne meetbaar. Voor elke verzonden nieuwsbrief worden onder andere de ontvangst, het aantal afleveringen, de geopende e-mails, kliks en veel meer belangrijke waarden voor je gedocumenteerd.

De nieuwsbrief tool bied je uitgebreide mogelijkheden voor statistische evaluatie en tracking. Aan de hand van de evaluatie kun je eenvoudig het succes van je mailings tot in detail analyseren.

Deze, en veel meer evaluatiedetails, vind je terug in je nieuwsbrief programma account. Aan de hand van realtime, grafische rapporten kun je heel eenvoudig het optimaliseringspotentiaal van iedere mailing evalueren.

Tracking succes meten
Tip: De clickmap laat bijvoorbeeld eenvoudig zien, op welke links de ontvangers geklikt hebben en welke daarvan populair waren. Het is handig om, wanneer je veel verschillende links in de nieuwsbrief heeft, de meest interessante thema’s „above the fold“, dus bovenaan, in het zichbare gedeelte te plaatsen. Dit bevordert de conversieratio en maakt de nieuwsbrief aantrekkelijker.

Waarom een performante nieuwsbrief tool belangrijk is?

Een nieuwsbrief programma is echter vooral handig, omdat je aanzienlijk veel tijd en geld bespaart en tegelijkertijd je omzet verhoogt! Onnodig, handmatig werk wordt je uit handen genomen.

De belangrijkste voordelen:

  • Eenvoudig nieuwsbrieven maken
  • Altijd en overal de mogelijkheid tot bewerken
  • Professioneel ontvangersbeheer
  • Betrouwbare en snelle verzending
  • Gegarandeerd conform Europese reglementen van gegevensbescherming

Één tool voor alles – Met onze nieuwsbrief tool heb je alle nodige hulpmiddelen voor het maken van een professionele e-mailmarketing campagne tot je beschikking. Van het eenvoudig opstellen en de gecertificeerde aflevering tot de evaluatie – je vindt alle functies in één software.

Bovendien komt de nieuwsbrief tool van Newsletter2Go met meer dan 95 praktische functies en verzendt je 1000 e-mails per maand op onze kosten. Alle functies van de professionele nieuwsbrief tool, zoals responsive nieuwsbrief templates, uitgebreide e-commerce plug-ins, CRM- en CMS plug-ins, life cycle mailings en gedetailleerde trackingmogelijkheden zijn inbegrepen. Dat geldt voor alle klanten, ongeacht of het een onderneming, vereniging of agentuur betreft.

Nieuwsbrief marketing

Newsletter2Go staat voor prestatievolle leveringen die direct in de inbox aankomen: De nieuwsbrief tool is speciaal ontworpen voor het verzenden van massa e-mails en kan zonder problemen duizenden e-mails in een zeer korte tijd verwerken. In slechts één uur kunnen per klant tot 1 miljoen e-mails verzonden worden. Je e-mails worden direct afgeleverd, zonder vertragingen, wachttijden of een lange verzendtijd. Whitelisting en andere voorzorgsmaatregelen, zoals het verzenden over eigen IP’s, zorgen ervoor dat alle nieuwsbrieven ook daadwerkelijk in de inbox van de ontvangers terecht komen.

Conclusie: Je bespaart met het complete nieuwsbrief pakket van Newsletter2Go veel tijd en moeite. In slechts enkele minuten maakt en verzendt je complete professionele mailings. Gebruik onze nieuwsbrief programma vergelijking en bepaal zelf welke oplossing het beste bij je wensen aansluit.

Alle voordelen van de nieuwsbrief tool

  • Juiste weergave dankzij professionele templates

Je kunt uit meer dan 70 kant-en-klare templates de voor je geschikte template uitkiezen en geheel naar eigen wens aanpassen. Op aanvraag ontwerpen wij graag een template in huisstijl. Alle templates zijn op consistente en correcte weergave getest. Dit betreft zowel verschillende webcliënten (onder andere Hotmail) alsmede gangbare e-mailprogramma’s (onder andere Gmail, Thunderbird, Outlook).

  • Eenvoudig nieuwsbrieven maken, ook zonder kennis van HTML

Met de editor van het programma kan je creativiteit alle kanten op. Met de nieuwsbrief tool maak je professionele e-mailcampagnes, zonder dat je hier specifieke HTML-kennis voor nodig hebt. Gebruik de eenvoudige drag & drop editor en stel eenvoudig je individuele nieuwsbrief samen. Personaliseer de inhoud, voeg je eigen design toe en verzend voortaan enkle nog vakkundige, doelgerichte nieuwsbrieven.

  • Flexibel gebruik van het nieuwsbrief programma

Het gebruik van de nieuwsbrief tool is tot 1000 e-mails gratis in het Lite pakket. Wij bieden in totaal meer dan 100 essentiële functies, een eenvoudige drag & drop editor, plug-ins voor je webwinkelsysteem en uitgebreide trackingmogelijkheden. Bovendien kun je per maand tot 1000 e-mails gratis verzenden. Wanneer je meer e-mails wilt verzenden, bestel je e-mailcredits voor een eerlijke prijs in je account. Meer informatie over de prijzen vind je hier.

  • Uiterst betrouwbare en veilige aflevering

Om je nieuwsbrief veilig en betrouwbaar op de correcte bestemming af te leveren, beschikt Newsletter2Go over whitelisting en certificaties van onder andere DKIM, SPF, SenderID, CSA, ReturnPath en ISIPP SuretyMail. Dankzij whitelisting worden e-mails niet verdacht als spam, maar worden ze direct naar de inbox van de ontvanger gebracht. Wanneer je gebruik maakt van onze verzendinfrastructuur wordt je gezien als een betrouwbare afzender. Dit zie je terug in onze afleverratio van meer dan 99%. Je kunt er met onze nieuwsbrief tool zeker van zijn dat je e-mails niet door een spamfilter of blacklist geselecteerd worden.

  • Met het cloudgebaseerde nieuwsbrief programma overal ter wereld werken

Onze nieuwsbrief tool is uiterst flexibel. In tegenstelling tot sommige open source- en ‘volle prijs’ software, hoef je bij Newsletter2Go niets te downloaden. Een installatie is niet nodig. De software kan in elke browser gebruikt worden, onafhankelijk van het besturingssysteem en cross-device. Een groot voordeel van de cloud-nieuwsbrief software van Newsletter2Go is, dat het altijd up-to-date is. Geen enkele handmatige update komt er aan te pas. De belangrijkste software functies worden altijd automatisch overgedragen, zonder dat je er verder omkijken naar hebt. Dit betreft de aanpassingen in de verzendarchitectuur van het systeem, alsook nieuw toegevoegde functies.

  • Gegarandeerd conform de wet & TÜV-gecheckte gegevensbescherming

Voor de gegevens van alle klanten en voor de ontvangersgegevens gelden de hoogste veiligheidsstandaarden. Het gehele nieuwsbrief programma voldoet aan de Europese richtlijn 95/46/EG omtrent gegevensbescherming. Ontvangersgegevens worden nooit doorgegeven of gebruikt voor reclamedoeleinden. Ook wordt rekening gehouden met de wettelijke bescherming van de klanten. Onze aanmeldformulieren zijn voorzien van een double opt-in proces, waarmee nieuwe nieuwsbriefabonnees moeten bevestigen dat ze zich daadwerkelijk hebben aangemeld voor de nieuwsbrief alvorens ze in de ontvangerslijst worden opgenomen.

Alle voordelen van onze e-mailmarketing tool

Voordeel Newsletter2Go Andere aanbieders
1000 gratis advertentievrije e-mails Ja Sommigen
Geen set-up kosten Ja Sommigen
Credit paybacks Ja Nee
1-klik-productovername Ja Sommigen
A/B-tests met meerdere versies en inhoud Ja Sommigen
Server in Europa Ja Sommigen

Newsletter2go verwendet Cookies, um Ihnen den bestmöglichen Service zu gewährleisten. Wenn Sie auf der Seite weitersurfen stimmen Sie der Cookie-Nutzung zu. Ich stimme zu.