Agentuurpartner netwerk

Sell It Smart - Partner van Newsletter2Go

Sell It Smart GmbH behoort tot een van de toonaangevende e-commerce organisaties in Duitsland en combineert e-commerce consultancy en webdesign onder één dak. Als specialist in shopsystemen, middleware en marktplaatsen ontwikkelt Sell It Smart individuele B2C en B2B e-commerce oplossingen. De focus hierbij is de realisatie van online shops.

Webfox

De in Berlijn gevestigde agentuur Webfox is een innovatief internetbureau dat volledige service biedt. De aangeboden diensten omvatten onder andere concept, webdesign, ontwikkeling en online marketing. Webfox is een gerenommeerde specialist in ontwikkelingen voor het CMS-systeem TYPO3 en responsive design.

Session partner

E-commerce bureau Session Digital GmbH realiseert al meer dan zeven jaar individuele oplossingen voor online shops, ERP en IT-kwaliteitsborging. Als Magento Gold Partner en PHP-dienstverlener biedt het bedrijf uit München advies, programmering en bediening, evenals optimalisatie en marketing voor B2C en B2B bedrijven.

Create Your Template partner

Create Your Template is een multichannel agentuur gevestigd in Berlijn. Het bedrijf geeft zowel nationale als internationale retailers en leverancier advies over de beste online marketing strategie voor hun producten.

AUREX partner

AUREX heeft zich in 1986 in Keulen als een van de eerste trainingsbedrijven op het IT-gebied gericht. Sindsdien heeft AUREX zich ontwikkeld van een pure computerschool tot een IT-adviesbureau en serviceaanbieder met een uitgebreid assortiment.

BS Style partner

In nauwe samenwerking met de klant ontwikkeld BS-Style GmbH creatieve en innovatieve succesconcepten onder het motto “Met aandacht voor detail”. Deze concepten worden tevens geprogrammeerd met gebruik van toekomstgerichte technologieën.

Go eCommerce partner

Go eCommerce is actief in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Als gecertificeerd JTL premium servicepartner ontwikkelt, begeleidt en adviseert het bedrijf e-commerce projecten vanaf het eerste idee tot de uiteindelijke online shop en ondersteunen ze klanten tijdens het gehele ontwikkelingsproces.

IT-Recht Kanzlei partner

Het in München gevestigde IT-advocatenkantoor IT-Recht Kanzlei adviseert en ondersteunt online handelaars in e-commerce, IT-contractenrecht, merkenrecht, auteursrecht en mededingingsrecht. Al meer dan 10.000 online bedrijven maken gebruik maken van hun diensten voor juridische bescherming.

Arboro partner

De arboro GmbH is een van de toonaangevende full-service Shopware agenturen. Het ondersteunt haar klanten vanaf de ontwikkeling van de eerste ontwerpen tot de realisatie van de Shopware online shop en creëert individuele marketingconcepten en innovatieve SEO strategieën voor blijvend succes.

Technologiepartner netwerk

Profihost partner

ProfiHost AG combineert de nieuwsbrief software voor het verzenden van e-mails met optimale e-commerce hosting producten. Onze klanten profiteren bij de koppeling met ProfiHost van uitstekende consulting en analytische diensten. De individuele hosting is voor elke behoefte beschikbaar en kan schaalbaar op servers in de cloud beheert worden.

Host Europe partner

Met hosting door Host Europe Solutions profiteert u van uitgebreide mogelijkheden, die afzonderlijk kunnen worden gecontroleerd en zo ideaal op uw zakelijk succes gericht kunnen worden.

Plentymarkets partner

U wilt gebruiken maken van de reikwijdte van plentymarkets Enterprise en het gemak en de flexibiliteit van de plentymarkets cloud? Ons product, plentymarkets Cloud Enterprise, combineert deze voordelen in één oplossing, om optimaal in te spelen op de huidige klanteneisen.

JTL Shop partner

JTL Shop biedt een multichannel software oplossing voor online verzending. Het gratis ERP-systeem JTL-Wawi beschikt over koppelingen voor online shops, eBay en Amazon.

SEOshop partner

Met SEOshop zet u eenvoudig uw eigen online shop op. U kunt zonder installatie direct aan de slag en hoeft daarbij geen gebruik te maken van dure ontwikkelaars. SEOshop beschikt over veel marketing tools en integraties. SEOshop biedt de meest uitgebreide e-commerce software op de markt en geeft volledige vrijheid bij het ontwerpen van een shop.

xtCommerce partner

xt:Commerce 4 kan gebruikt worden voor één of meerdere online shops. Het modulaire ontwerp maakt het mogelijk om een shop met extra add-ons, integraties en sjablonen aan te passen en uit te breiden — ongeacht de omvang van de onderneming en het aantal producten.

OXID esales partner

OXID eSales AG is een toonaangevende leverancier van duurzame multichannel e-commerce oplossingen en diensten. De oplossing is schaalbaar en modulair.

Yoochoose partner

Met de YOOCHOOSE aanbevelingsmachine is het eindelijk mogelijk om productkennis en media van het bedrijf met de gebruikerservaringen van klanten te combineren, om zo optimale en geïndividualiseerde aanbevelingen te kunnen bieden.

Shopware partner

Shopware is een multi-award winnend product waarbij u profiteert van full-service, op maat gemaakte e-commerce oplossingen en klantgerichtheid. De software Shopware 4 is een nieuwe, toonaangevende software voor bedrijven en online shops van alle soorten en maten.

Magnalister partner

Magnalister ondersteunt u om uw producten rechtstreeks vanuit uw webshop op succesvolle online marktplaatsen aan te bieden en follow-up processen te automatiseren. De magnalister software, marktleider in zijn gebied, kan naadloos worden gekoppeld aan uw huidige shopsysteem.

Brainformatik technologiepartner

Brainformatik biedt een webgebaseerd CRM+ systeem, waarmee bedrijfsprocessen van verschillende afdelingen zoals verkoop, marketing, support, analyse, accounting en projecten toegewezen kunnen worden aan één overzichtelijk systeem.

Intershop partner

Intershop is de grootste onafhankelijke leverancier van geïntegreerde oplossingen voor de omni-channel-commerce. Sinds 1992 ontwikkelt Intershop high-performance handelsplatformen voor elk soort bedrijfsmodel en biedt het bedrijf daarvoor alle aanverwante diensten.

Quiveo partner
Quiveo biedt een conversie optimalisatietool voor commerciële websites en online shops. Door de intelligente software kunnen meer meer nieuwsbriefabonnees gewonnen worden en de gebruikservaring op de website verbeterd worden.
VersaCommerce partner
Met VersaCommerce, een van de beste cloud e-commerce software, kunnen commerciële handelaren individueel opgezette online shops gunstig beheren. Bij de service is alles inbegrepen: beveiliging, updates, hosting en open integraties.
Synesty partner
Met Synesty verbindt u uw applicaties zonder programmering, met behulp van drag & drop. De professionele cloudoplossing voor gegevensuitwisseling, geautomatiseerde processen en datafeed optimalisatie in e-commerce en online marketing omvat vele modules voor verschillende systemen.

Whitelisting & certificering

CSA - Partner van Newsletter2Go

De service van Newsletter2Go is gecertificeerd door de Certified Senders Alliance (CSA). Daarvan profiteert u volledig, doordat de verzonden e-mails niet eerst gescand worden op spam, maar direct in de inbox van de ontvanger worden afgeleverd.

Ekomi - Partner van Newsletter2Go

Dankzij onze professionele software geniet Newsletter2Go op beoordelingsplatform eKomi van een klanttevredenheid van meer dan 99%. Laat u ook overtuigen door onze sterke nieuwsbrief software.

GeoTrust - Partner van Newsletter2Go

GeoTrust is een bedrijf voor SSL-certificering en encryptie dat wereldwijd actief is. GeoTrust zorgt voor de veiligheid en bescherming van uw gegevens. De software van ewsletter2Go is SSL-gecertificeerd en daardoor uiterst betrouwbaar wanneer het op gegevensverwerking aankomt.

Partnerprogramma

Aantrekkelijke commissie en een uitstekend product. Dit zijn slechts enkele van de vele redenen om aan het partnerprogramma van Newsletter2Go deel te nemen. Meld u aan en ontvang een aanzienlijke commissie,
telkens wanneer u een klant werft voor onze innovatieve nieuwsbrief software.

Newsletter2go verwendet Cookies, um Ihnen den bestmöglichen Service zu gewährleisten. Wenn Sie auf der Seite weitersurfen stimmen Sie der Cookie-Nutzung zu. Ich stimme zu.