Home » Pers

Pers

Kom meer te weten over de onderneming Newsletter2Go en gebruik ons kant-en-klaar persmateriaal. Meer informatie nodig? Laat het ons weten.

Over de onderneming

Newsletter2Go GmbH is een Duitse aanbieder van e-mailmarketing software en werd in 2011 door Christoph Beuck en Steffen Schebesta in Berlijn opgericht. Sindsdien heeft het bedrijf zich snel ontwikkeld en unieke, nieuwe functies in de e-mailmarketing industrie geïntroduceerd, waaronder de credit payback functie, waarmee goede e-mailmarketing beloond wordt.

Gehele artikel lezen

Newsletter2Go GmbH werd in Berlijn in 2011 opgericht. Bij de e-mailmarketing software aanbieder zijn momenteel ongeveer 60 medewerkers werkzaam en het bedrijf is actief in de DACH-regio, Europa (Nederland, Frankrijk, Italië, Polen, Spanje), Brazilië en de Engelssprekende landen. Als particuliere onderneming besteedt Newsletter2Go bijzonder veel aandacht aan technologische innovatie en hoge klanttevredenheid. Met meer dan 185.000 klanten in meer dan 50 landen is Newsletter2Go een toonaangevende leverancier van professionele nieuwsbrief marketing.

De e-mailmarketing software van Newsletter2Go is specifiek afgestemd op de behoeften van (online) shops, organisaties, agenturen, verenigingen en het MKB. Met de software kunnen eenvoudig gepersonaliseerde nieuwsbrief campagnes en aantrekkelijke nieuwsbrieven worden gemaakt. Met onze veilige, snelle server worden de campagnes verzonden en aan de hand van realtime rapporten kunnen gebruikers hun succes meten.

Newsletter2Go heeft als visie om de kwaliteit van e-mailmarketing te verbeteren en deze duurzaam te maken. Hiervoor heeft het bedrijf een aantal unieke functies in e-mailmarketing geïntroduceerd. Een aantrekkelijke credit payback functie beloond goede e-mailmarketing in de vorm van terugbetalingen met e-mailcredits. Deze terugbetalingen motiveren marketeers om meer relevante mailings te verzenden. Wanneer nieuwsbrieven voor klanten een toegevoegde waarde bieden, verhogen marketeers niet alleen de inkomsten, maar inspireren ze de ontvangers tegelijkertijd.

Bovendien wordt Newsletter2Go gekenmerkt door een groot aantal andere essentiële functies, zoals de 1-klik-productovername en de 1-klik-inhoudovername, een intuïtieve drag & drop editor, automatische ontvangerssynchronisatie en A/B-test mailings.

Newsletter2Go vertrouwt op krachtige, gratis integraties voor e-commerce, CRM- en CMS-systemen (zoals onder andere Magento, Lightspeed, Shopify, Shopware, Amazon, WordPress en Salesforce). De nieuwsbrief tool is altijd up-to-date met de nieuwste technologie en wordt gekenmerkt door het gebruiksgemak en de hoge mate van innovatie. Tenslotte biedt Newsletter2Go hun klanten prachtige responsive nieuwsbrief templates en 1000 gratis, advertentievrije e-mails per maand.

Persdistributie

Meld je aan voor onze pers mailinglijst en ontvang het laatste nieuws en persberichten over Newsletter2Go per e-mail.

Newsletter2Go in de media

Silicon Allee
Software Comparison bscoco
Gruenderszene

Beeldmateriaal

Schebesta en Beuck - Newsletter2Go

Management: Steffen Schebesta en Christoph Beuck (v.l.n.r.)
72dpi Web downloaden
300dpi Print downloaden

Productafbeeldingen: relaunch

Persfoto relaunch
Persfoto credit payback
Persfoto editor
Persfoto ontvangersbeheer

E-mailmarketing verder gedacht
300dpi print

E-mail credits
300dpi print

Editor
300dpi print

Ontvangersbeheer
300dpi print

Onepager

Download de Onepager (een korte samenvatting van Newsletter2Go). Neem contact met ons op mocht je meer informatie nodig hebben.

PDF

Newsletter2Go Onepager (04.03.2016, PDF)

Aanspreekpartner

Maximilian modl

Maximilian Modl

Köpenicker Straße 126
10179 Berlijn
Duitsland

Newsletter2go verwendet Cookies, um Ihnen den bestmöglichen Service zu gewährleisten. Wenn Sie auf der Seite weitersurfen stimmen Sie der Cookie-Nutzung zu. Ich stimme zu.