Gratis aanmelden Log in

Voor webshop-, CRM- en CMS-gebruikers
Gratis nieuwsbrief software integraties

Geniet van meer dan 27 moeiteloos te installeren integraties voor onze e-mailmarketing software. Profiteer van unieke functies zoals de ontvangerssynchronisatie, een individueel premium template en de effectieve 1-klik-productovername.

Met de onderstaande plug-ins koppelt u binnen een handomdraai diverse systemen en bespaart u veel manueel synchronisatiewerk.

Heeft u zich na 06.04.2016 geregistreerd? Dan vindt u hier het nieuwsbrief plug-in download centrum voor de nieuwe versie.

Webshop-integraties:

CRM-integraties:

CMS-integraties:

Alternatieve API:

Uw systeem wordt nog niet ondersteund? Geen zorgen!

Met onze uitgebreide gedocumenteerde REST-API heeft u de mogelijkheid om van vrijwel alle Newsletter2Go functies toch gebruik te maken. Zo kunt u een zelfontwikkeld systeem zonder problemen integreren. Wilt u uw bestaande tool blijven gebruiken, maar wel profiteren van de snelle en gewhiteliste server van Newsletter2Go? Ook dat is met een API mogelijk.

Newsletter2Go maakt gebruik van cookies om u de best mogelijke service te kunnen bieden. Als u doorgaat met surfen op de site, gaat u akkoord met de cookies. Akkoord