Gratis aanmelden Log in
Home » Newsletter2Go referenties

Newsletter2Go referenties

Als klant van Newsletter2Go bevindt u zich in goed gezelschap.
Al meer dan 185.000 klanten wereldwijd vertrouwen op de nieuwsbrief software.
Op deze pagina leest u alle enthousiaste Newsletter2Go referenties.

L'Oreal
Amnesty International
Haribo
Kawasaki
BioCompany
Paul van Dyk
Edeka
Exquisa
Leonardo Hotels
Ableton
Rewe
Spiegel Online
klassik radio
Hertha BSC Logo
Alpina logo
Teamviewer logo
MAN logo

Case studies

Lees hoe onze klanten de nieuwsbrief software van Newsletter2Go succesvol gebruiken. Van middelgrote online retailers tot grote bedrijven; veel bedrijven vertrouwen op de e-mailmarketing tool van Newsletter2Go. De onderstaande case studies laten zien hoe de desbetreffende bedrijven Newsletter2Go inzetten om hun prestaties te verhogen en e-mailmarketing meer effectief te benutten.

Testberichten en klantenmeningen

Nieuwsbrief software functies voor iedere behoefte

Newsletter2Go past bij uw onderneming

Newsletter2Go is geschikt voor ieder soort onderneming en voor elke behoefte. Met de nieuwsbrief software van Newsletter2Go kunnen onder andere online shops, verenigingen, organisaties, agenturen en zelfstandigen professionele nieuwsbrieven maken en verzenden. Onze referenties laten zien hoe divers de toepassingsmogelijkheden van Newsletter2Go zijn. Of het nu gaat om informatieve nieuwsbrieven, productnieuwsbrieven of informatie voor de leden — Newsletter2Go biedt alle tools die nodig zijn voor succesvolle e-mailmarketing. Of u nu een groot bedrijf bent of zelfstandig werkt, met Newsletter2Go bereikt u uw ontvanger op een betrouwbare en winstgevende wijze.

Door het aanbod van meer dan 95 professionele functies en unieke e-commerce functies, kunnen al onze klanten snel en eenvoudig nieuwsbrieven volgens hun wensen samenstellen. De nieuwsbrief kan in de intuïtieve editor worden gemaakt, zonder dat u over programmeerkennis hoeft te beschikken. Met onze software wordt handmatige inspanning tot een minimum gereduceerd. Met de exclusieve 1-klik-overname functies kunt u met één klik complete producten en inhoud vanuit uw bestaande systeem in de nieuwsbrief overnemen. Het flexibele ontvangersmanagement zorgt voor een perfect overzicht, zelfs bij grote lijsten. Met het krachtige distributiesysteem verzendt u per klant maximaal één miljoen e-mails per uur. Kortom; sluit u aan bij onze reeds bestaande Newsletter2Go references.

Newsletter2Go maakt gebruik van cookies om u de best mogelijke service te kunnen bieden. Als u doorgaat met surfen op de site, gaat u akkoord met de cookies. Akkoord