Ontdek de nieuwe Newsletter2Go

Newsletter2Go Relaunch 1

Wereldprimeur: credit payback

Wij kennen de uitdagingen, waar u met e-mailmarketing voor staat. Daarom belonen wij u – als eerste onderneming wereldwijd – voor goede e-mailmarketing. Heel concreet, met: credit payback.

Bij een bovengemiddelde prestatie krijgt u een deel van de gebruikte e-mailcredits terug. Het principe is heel eenvoudig. Hoe beter uw resultaten zijn, hoe meer credits u terugkrijgt.

Video1

Intuïtief design

Meldingensysteem

Grotere opdrachten zoals het importeren van ontvangers of het uploaden van afbeeldingen worden in de achtergrond doorgevoerd. U kunt gewoon verder werken aan uw nieuwsbrief en er verschijnt een melding zodra het proces voltooid is.

Video2

Drag & drop editor

Waar het bij Newsletter2Go om draait, namelijk onze editor, realiseert nu nog veel meer ons mobile first principe voor een optimale mobiele weergave. Het creëren van een nieuwsbrief met het drag & drop systeem is nog intuïtiever dan ooit tevoren en voor gevorderde gebruikers dankzij de bouwsteen-navigatie nog beter te beheren.

Nieuwe user interface

We hebben de feedback serieus genomen en een geheel nieuwe user interface ontwikkeld, met een helder design en nóg overzichtelijker. Bovendien staan er veel nieuwe innovatieve functies voor u klaar!

Leer uw ontvangers beter kennen

Newsletter2Go Relaunch3

Ontvangersbeoordeling

Aan de hand van de activiteit wordt voor elke individuele ontvanger een waardering gemaakt. De rating (0-5) geeft de kwaliteit weer en kan worden gebruikt als kenmerk bij het segmenteren van ontvangers (denk aan verzenden en reports).

Afzonderlijke adresboeken

U kunt nu binnen uw account meerdere adresboeken parallel beheren. De aan- en afmeldingen van ontvangers van een specifiek adresboek gebeurt los van andere adresboeken. U kunt op deze manier meerdere lijsten maken binnen een account.

Pop-up aanmeldformulier

Pas het aanmeldformulier individueel aan uw corporate design aan en bewerk de DOI e-mail zoals elke andere mailing in de editor. Integreer uw aanmeldformulier als pop-up, om meer aanmeldingen voor uw nieuwsbrief te verzamelen.

Video3

Aantrekkelijke segmentatie & analyse

Newsletter2Go Relaunch4

Gepersonaliseerde bouwstenen

Spreek verschillende doelgroepen heel eenvoudig binnen dezelfde mailing individueel aan. Naast een nieuwe personalisatiesyntax met nog meer opmaakmogelijkheden kunt u nu ook gepersonaliseerde bouwstenen gebruiken.

Uitgebreide rapporten

Bekijk uw rapporten met nog meer details. Analyses voor perioden en segmenten kunnen nu direct met elkaar vergeleken worden. Ook de historie van elke ontvanger (ontvangen e-mails, opens, kliks, etc.) wordt overzichtelijk weergegeven.

Inhoudelijke A/B-tests

U kunt direct compleet verschillende nieuwsbriefvarianten tegen elkaar testen en vergelijk niet alleen de openratio maar ook de klikratio. Ga voor meer succes met de nieuwe A/B-test en leer uw doelgroep nog beter kennen.

Alle nieuwe functies op een rij:

Design:
– Geheel herziene user interface
– Meldingen

Ontvangersbeheer:
– Afzonderlijke adresboeken
– Credit payback
– Ontvangersprofiel
– Ontvangerhistorie
– Ontvangersbeoordeling
– Sorteren van ontvangers aan de hand van kenmerken
– Nieuw sorteersysteem
– Snellere berekening van de grootte van dynamische groepen
– Pop-up aanmeldformulier
– Nieuwe kenmerktypen:

  • Tekst: vrije tekst, e-mail, kleur, URL, telefoonnummer
  • Aantallen: afgerond getal, kommagetal
  • Datum: eenvoudige datum, datum met tijd, eenvoudige tijd
  • Ja/Nee

– Domeinblacklist
– Definitieve ontvangersblacklist
– Nieuwe personalisatie-syntax (Twig)
– Aanmeldformulier in eigen design

Mailings creëren:
– Nieuwe mailingtypen
– A/B-test complete mailingvarianten (inhouds-A/B-test)

Nieuwsbrief vormgeven:
– Drag & drop-editor
– Bouwsteenpersonalisatie
– Mobiel preview
– Test in de preview
– DOI e-mail in editor bewerken

Rapporten:
– Reports met tijdintervallen naar eigen keus
– Segmentatie binnen reports aan de hand van varianten
– Segmentatie binnen reports aan de hand van doelgroepen

Extra’s:
– Testverzending met echte waarden
– Gedetailleerder beheer van rechten voor sub-accounts
– Nieuwe REST-API met nieuwe calls

Newsletter2go verwendet Cookies, um Ihnen den bestmöglichen Service zu gewährleisten. Wenn Sie auf der Seite weitersurfen stimmen Sie der Cookie-Nutzung zu. Ich stimme zu.