Home » Nieuwsbrief voorbeelden

De 40 beste nieuwsbrief voorbeelden

Meer succes met een individueel nieuwsbrief design

Met een nieuwsbrief die precies past bij de huisstijl van je website zorg je voor nog betere e-mailmarketing resultaten. Een nieuwsbrief ontwerp op maat laat een professionele indruk bij de lezer achter en zorgt voor betere naamsbekendheid. De nieuwsbrief lay-out helpt je lezers om je in één oogopslag te identificeren. Zo blijf je nog beter top of mind.

Zelf een nieuwsbrief maken?

Inspiratie opgedaan na het zien van al die mooie nieuwsbrief voorbeelden? Zet een kopje thee, maak een gratis Newsletter2Go account aan en zet binnen een uurtje je eigen nieuwsbrief in elkaar.

Zo kunnen de volgende 60 minuten eruit zien:

🕛 5 minuten: Aanmelden voor een gratis account.
🕛 1 minuut: Je aanmelding bevestigen in de double opt-in e-mail die we je toesturen.
🕛 15 minuten: Je nieuwe dashboard verkennen en enkele tutorial video’s bekijken.
🕧 1 minuut: Een nieuwe mailing aanmaken en voor nu de eerste stap overslaan (ontvangers kunnen later worden toegevoegd).
🕧 4 minuten: Het onderwerp, de preheader en afzendergegevens invullen (tip: maak de afzendernaam persoonlijk, bv. “Anne van SCHEMA”).
🕧 25 minuten: Een template kiezen en deze in stap 4 naar wens aanpassen (speel met kleuren, tekst en voeg afbeeldingen en bouwstenen toe).
🕐 5 minuten: De nieuwsbrief voor mobiel optmaliseren in het aparte mobiele aanzicht.
🕐 4 minuten: Een testversie verzenden, controleren, eventueel aanpassen en vervolgens de nieuwsbrief opslaan.

Nu dat je hebt geproefd hoe simpel het is om in de editor een nieuwsbrief samen te stellen kun je aan de slag met het maken van een aanmeldformulier en de bijbehorende double opt-in mail. In ons e-mailmarketing 101 handleiding lees je precies hoe.

Nieuwsbrief template mogelijkheden

Bij Newsletter2Go heb je keuze genoeg. Na het opdoen van inspiratie door de bovenstaande nieuwsbrief voorbeelden kun je voor je eigen nieuwsbrief uit diverse mogelijkheden kiezen:

1. Laat ons designteam een nieuwsbrief template voor je maken — handgecodeerd, responsive en geheel volgens jouw wensen.

2. Kies voor een template met lege bouwstenen, deze bieden een richtlijn voor het inrichten van de nieuwsbrief en geven je de vrijheid om je visie compleet naar wens om te zetten.

3. Kies voor een kant-en-klare template. Deze template voorbeelden zijn al voorzien van kleuren, diverse bouwstenen en afbeeldingen. Het enige wat jij hoeft te doen is de template naar eigen smaak te tweaken.

Zelf een nieuwsbrief maken? Maak een gratis account aan en ga direct aan de slag!

Newsletter2go verwendet Cookies, um Ihnen den bestmöglichen Service zu gewährleisten. Wenn Sie auf der Seite weitersurfen stimmen Sie der Cookie-Nutzung zu. Ich stimme zu.