Gratis aanmelden Log in

Nieuwsbrief voorbeelden

Meer succes met uw individueel nieuwsbrief design

Newsletter template maken

Met een nieuwsbrief in uw individuele ontwerp kunt u uw ontvanger nog beter bereiken. Om u een nog beter idee te geven van hoe uw template eruit zou kunnen zien, hebben we op deze pagina een aantal nieuwsbrief voorbeelden uit verschillende industrieën verzameld.

Wist u dat een nieuwsbrief in uw ontwerp zeer effectief is om uw naamsbekendheid te vergroten? De nieuwsbrief lay-out helpt uw klanten en andere lezers om u in één oogopslag te identificeren. Het toegenomen vertrouwen kan u helpen om meer te verkopen. Een aantrekkelijk ontwerp vangt ook de aandacht van uw ontvangers. U zet met een passende, vakkundige lay-out uw producten in de spotlight!

Nieuwsbrief voorbeelden voor elke gelegenheid

In onze collectie nieuwsbrief voorbeelden vindt u templates voor verschillende branches en doelgroepen. Alle templates zijn getest en uitvoerig handgecodeerd in geldig HTML door Newsletter2Go. Onze voorbeeld mailings worden daarom dan ook in elke mailbox perfect gepresenteerd, op elk apparaat en in iedere e-mailcliënt.

In de afgewerkte nieuwsbrief templates kunt u eenvoudig uw eigen content toevoegen. U kunt het sjabloon steeds opnieuw gebruiken en aan uw wensen aanpassen. Heeft u nog geen definitief design voor uw nieuwsbrief? Newsletter2Go kan ook voor u het ontwerp van uw nieuwsbrief lay-out maken. Laat u voor uw template alvast inspireren door onze nieuwsbrief voorbeelden!

Met een aangepaste template worden uw nieuwsbrieven niet alleen mooier, maar zijn ze ook eenvoudiger in elkaar te zetten. Op verzoek kan uw nieuwsbrief ontwerp ook met de extra opties zoals de unieke 1-klik-productovername en 1-klik-inhoudovername worden uitgerust. Met deze functies kunt u producten of de inhoud van uw website met één klik in uw nieuwsbrief overnemen. De creatie van een ijzersterke sales nieuwsbrief is hiermee in een handomdraai gedaan — ideaal voor e-commerce handelaars.

1-klik-productovername
Individuele aan- en afmeldpagina

Nieuwsbrief in uw huisstijl

Idealiter herkennen uw klanten uw bedrijf bij elke interactie, zelfs in uw nieuwsbrief. U bereikt dit door een uniforme huisstijl in al uw kanalen door te voeren. Voor een consequente uitvoering van uw huisstijl past u tenminste het logo, de kleuren, het lettertype en de lay-out aan zodat deze in dezelfde stijl als uw website zijn.

Uw eigen logo laat uw ontvangers duidelijk zien wie de afzender van de e-mail is. De kleuren en lettertypen moeten naar keuze discreet of slechts selectief worden gebruikt, om leesbaarheid te garanderen. Daarnaast is het bij de nieuwsbrief lay-out om te letten op de opstelling van de tekst en beeldelementen uniform te maken. De nieuwsbrief voorbeelden laten zien hoe ons team met deze verschillende uitdagingen is omgegaan. We ondersteunen u graag bij het maken van een nieuwsbrief template die past bij uw huisstijl.

Om de herkenning voor uw klanten nog sterker te maken kunnen, naast de eigenlijke nieuwsbrief, nog enkele marketingdoeleinden worden aangepast. Zo kunt u ook het ontwerp van bijvoorbeeld uw aan- en afmeldpagina persoonlijk maken. Ook deze service bieden wij van Newsletter2Go aan. Meer informatie hierover vindt u hier.

Wat is belangrijk bij een nieuwsbrief design?

Nieuwsbrieven worden momenteel over het algemeen als HTML e-mail verzonden. Dit nieuwsbrief formaat maakt het mogelijk om e-mails zeer flexibel aan te passen met afbeeldingen, tekst en links. U heeft hierbij veel vrijheid, maar moet wel een aantal punten overwegen om ervoor te zorgen dat de nieuwsbrief zo succesvol mogelijk is.

Uw ontwerp moet worden gekoppeld aan een bepaald doel. Meestal streven nieuwsbrieven ernaar om iets te verkopen. Daarom is het ontwerp van de meest populaire nieuwsbrieven vaak gericht op conversies. Dit betekent dat de nieuwsbrief niet te zwaar overladen is, maar veel gebruik maakt van visuele conversie elementen (bijvoorbeeld, producten of CTA-buttons). De belangrijkste elementen moeten altijd in het gebied boven de vouw worden geplaatst, zodat ontvanger deze in de eerste oogopslag kan zien. Deze stijlregels zult u ook terugzien in de diverse voorbeeld mailings.

Responsive design relaunch

Nieuwsbrief voorbeelden in responsive design

Meer dan 50% van alle e-mailberichten worden geopend op mobiele apparaten. Daarom is het van groot belang dat uw nieuwsbrief correct en uniform op alle schermformaten wordt weergegeven. Indien de nieuwsbrief niet juist wordt weergegeven, kan dit de ontvanger wellicht afschrikken. Dit risico kan echter eenvoudig worden vermeden. Alle door Newsletter2Go gemaakte templates zijn altijd in responsive design ontworpen en geprogrammeerd. Dat wil zeggen, de nieuwsbrief lay-out past zich automatisch aan het respectievelijke apparaat waarop de nieuwsbrief wordt geopend aan.

Afhankelijk van de beeldschermgrootte wordt bij de verzending van een responsive template onder andere de beeldschermgrootte aangepast, de weergave van links voor touchscreens geoptimaliseerd en de elementen automatisch in enkele of meerdere kolommen gepresenteerd. Deze aanpassingen zorgen voor een verbeterde gebruikerservaring en kunnen resulteren in een hogere click-through- en conversieratio. Onze nieuwsbrief voorbeelden laten zien hoe de weergave op desktopapparaten en smartphones anders is.

Nieuwsbrief voorbeeld van Kompetenz

Laat ook uw eigen avontuurlijke template maken

Outdoor Kompetenz

Nieuwsbrief voorbeeld: Kompetenz

Voor outdoor bedrijf Kompetenz hebben we een template ontworpen die sterkt aansluit bij het design van de webshop. Op deze manier wordt een herkenningseffect gecreëerd. Het nieuwsbrief voorbeeld toont het template in twee verschillende weergaves. Het template voorbeeld is compleet responsive, waardoor de lay-out zich aan alle mobiele eindapparaten automatisch aanpast.

Weergave op mobiele apparaten en desktops

a

De desktopversie

Dit is een nieuwsbrief voorbeeld in de desktopversie, voor PC-gebruikers met e-mailprogramma’s zoals Outlook of Thunderbird en gebruikers van webmailcliënten zoals Yahoo en Gmail.

Outdoor Kompetenz - Desktop Version

a

De mobiele versie

Dit is een nieuwsbrief voorbeeld in de mobiele versie. Het responsive design zorgt ervoor dat de nieuwsletter zich perfect aan aan het scherm van het mobiele apparaat aanpast.

Outdoor Kompetenz - Mobile Version

Nieuwsbrief voorbeeld van Anno 1773

Laat ook uw eigen professionele template maken

Teegalerie Anno 1773

Nieuwsbrief voorbeeld: Anno 1773

Voor Teegalerie Anno 1773 ontwikkelde ons team een premium template die precies aansluit bij de online shop. Naast de herkenbare structuur van het menu, werden ook de achtergrondafbeeldingen, kleuren en afbeeldingen overgenomen. Om snel en eenvoudig inhoud uit uw online shop naar de nieuwsbrief te verplaatsen, kan de unieke e-commerce plug-in, de (1-klik-productovername) gebruikt worden. In de voorbeeld mailing ziet u de template in twee verschillende weergaven.

Weergave op mobiele apparaten en desktops

b

De desktopversie

Dit is een nieuwsbrief voorbeeld in de desktopversie, voor PC-gebruikers met e-mailprogramma’s zoals Outlook of Thunderbird en gebruikers van webmailcliënten zoals Yahoo en Gmail.

Teegalerie Anno 1773 - Desktop-Version

a

De mobiele versie

Dit is een nieuwsbrief voorbeeld in de mobiele versie. Het responsive design zorgt ervoor dat de nieuwsletter zich perfect aan aan het scherm van het mobiele apparaat aanpast.

Teegalerie Anno 1773 - Mobile-Version

Nieuwsbrief voorbeeld van EDEKA

Laat ook uw eigen smaakvolle template maken

Edeka Newsletter

Nieuwsbrief voorbeeld: EDEKA

Dit is de premium template van EDEKA’s online shop. Op vraag van EDEKA werd het basisdesign van de website gebruikt, maar werden de kleuren, lettertype en lay-out gepersonaliseerd. Met eigen bouwstenen kan EDEKA snel inhoud toevoegen, positioneren en producten in hun nieuwsbrief plaatsen. In de voorbeeld mailing ziet u twee weergaven van de template.

Weergave op mobiele apparaten en desktops

cb

De desktopversie

Dit is een nieuwsbrief voorbeeld in de desktopversie, voor PC-gebruikers met e-mailprogramma’s zoals Outlook of Thunderbird en gebruikers van webmailcliënten zoals Yahoo en Gmail.

Edeka Newsletter Desktop Version

a

De mobiele versie

Dit is een nieuwsbrief voorbeeld in de mobiele versie. Het responsive design zorgt ervoor dat de nieuwsletter zich perfect aan aan het scherm van het mobiele apparaat aanpast.

Edeka Newsletter Mobile Version

Nieuwsbrief voorbeeld van club PEARL

Laat ook uw eigen feestelijke template maken

JamFM Newsletter

Nieuwsbrief voorbeeld: Club PEARL

Ter gelegenheid van Aziatisch Nieuwsjaar, ontwierp ons team in een zeer korte tijd een premium template voor club PEARL in Berlijn. Hoewel u normaal gesproken 2-5 werkdagen voor een template moet rekenen, werd deze template last-minute in elkaar gezet. Dit laat zien dat in noodgevallen u ook op Newsletter2Go kunt rekenen. In de template voorbeelden ziet u de weergave op desktop, tablet en een mobiel apparaat.

Weergave op mobiele apparaten en desktops

d

De desktopversie

Dit is een nieuwsbrief voorbeeld in de desktopversie, voor PC-gebruikers met e-mailprogramma’s zoals Outlook of Thunderbird en gebruikers van webmailcliënten zoals Yahoo en Gmail.

JamFM Newsletter Desktop Version

a

De mobiele versie

Dit is een nieuwsbrief voorbeeld in de mobiele versie. Het responsive design zorgt ervoor dat de nieuwsletter zich perfect aan aan het scherm van het mobiele apparaat aanpast.

JamFM Newsletter Mobile Version

Nieuwsbrief voorbeeld van Anstoss 24

Laat ook uw eigen sportieve template maken

anstoss24.de Newsletter

Nieuwsbrief voorbeeld: Anstoss 24

Om seizoensgebonden voetbalproducten te kunnen introduceren en aanprijzen bij hun klanten gebruikt Anstoss24.de een premium template. De speciaal voor Anstoss24.de ontworpen bouwstenen maken het eenvoudig om de template in de editor aan te passen en te personaliseren. Met behulp van onze e-commerce plug-in, kunnen de voetbalproducten met 1 klik geïntegreerd worden. Op de template voorbeelden ziet u de weergave op drie verschillende schermen van mobiele apparaten.

Weergave op mobiele apparaten en desktops

e

De desktopversie

Dit is een nieuwsbrief voorbeeld in de desktopversie, voor PC-gebruikers met e-mailprogramma’s zoals Outlook of Thunderbird en gebruikers van webmailcliënten zoals Yahoo en Gmail.

anstoss24.de Newsletter Desktop Version

a

De mobiele versie

Dit is een nieuwsbrief voorbeeld in de mobiele versie. Het responsive design zorgt ervoor dat de nieuwsletter zich perfect aan aan het scherm van het mobiele apparaat aanpast.

anstoss24.de Newsletter Mobile Version

Nieuwsbrief voorbeeld van Beganta

Laat ook uw eigen stijlvolle template maken

Begeta Newsletter

Nieuwsbrief voorbeeld: Beganta

Voor Beganta Design hebben we een premium template gemaakt die tot in de kleinste details overeenkomt met hun website. Van de la-yout tot het lettertype, kleurenschema en de afbeeldingen werden allen overgenomen. Zelfs de fijnere details konden worden,omgezet, wat leidde tot een uiterst professioneel resultaat. In het template voorbeeld ziet u de nieuwsbrief weergegeven op verschillende apparaten.

Weergave voor mobiele apparaten en desktops

f

De desktopversie

Dit is een nieuwsbrief voorbeeld in de desktopversie, voor PC-gebruikers met e-mailprogramma’s zoals Outlook of Thunderbird en gebruikers van webmailcliënten zoals Yahoo en Gmail.

Begeta Newsletter Desktop Version

a

De mobiele versie

Dit is een nieuwsbrief voorbeeld in de mobiele versie. Het responsive design zorgt ervoor dat de nieuwsletter zich perfect aan aan het scherm van het mobiele apparaat aanpast.

Begeta Newsletter Mobile Version

Individuele aan- en afmeldpagina’s

Verhoog uw naamsbekendheid met aan- en afmeldpagina’s in uw eigen design

aan-afmeldpagina-voorbeeld

Voorbeeld van onze gepersonaliseerde afmeldpagina:

Links ziet u een voorbeeld van een individuele afmeldpagina van een fictieve onderneming. Zo’n aan- en afmeldpagina kunt u geheel naar wens aanpassen:

  • Achtergrondkleur of -afbeelding
  • Bedrijfslogo
  • Kleuren
  • Lettertypen
  • Reden voor afmelden
  • Taal
  • Overige design elementen & stijlen

Mocht u de individuele aan- en afmeldpagina willen bestellen, neem dan contact met ons op. Wij kunnen een individuele aanbieding voor u maken.

Meer voorbeelden zien? Klik bovenaan de pagina op de volgende template voorbeelden.
Mocht u vragen hebben, bel ons dan gratis op + 31 (0) 85 88 87 588 of stuur ons een bericht.