Gratis aanmelden Log in
Home » Testberichten Newsletter2Go

Testberichten Newsletter2Go

De nieuwsbrief software Newsletter2Go is een veel gebruikte, zeer populaire oplossing voor e-mailmarketing.
Al meer dan 185.000 klanten in meer dan 50 landen maken gebruik van de innovatieve nieuwsbrief software.
Ontdek Newsletter2Go zelf!

Zelfs onafhankelijke beoordelingen bevestigen regelmatig de effectiviteit en het gemak van Newsletter2Go. De testers beoordelen de nieuwsbrief software met hoge cijfers. Bij verschillende gelegenheden kwam Newsletter2Go zelfs als winnaar uit de bus, zoals bij de test van het Duitse beoordelingsportaal vetalio en bij de aflevertest van EmailToolTester.com.

Uit de beoordelingen blijkt dat de e-mailmarketing software van Newsletter2Go zich prima binnen een paar jaar zou kunnen ontwikkelen tot een van de toonaangevende aanbieders in Nederland en Duitsland. Steeds opnieuw wordt de innovatieve kracht van Newsletter2Go benadrukt. Hier kunt u zich laten overtuigen en diverse testberichten over Newsletter2Go lezen.

Testberichten over Newsletter2Go

EmailToolTester

EmailToolTester.com

“Newsletter2Go is een innovatieve leverancier met een steeds toenemende functionaliteit en uiterst goede prijs-kwaliteitsverhouding.”

Testbericht bekijken | Testresultaat: 4,4/5

Netzsieger

“De nieuwsbrief software wordt geleverd met tal van functies voor het eenvoudig creëren en analyseren van e-mailcampagnes. Door de advertentievrije verzending van e-mails, ook in het gratis bereik, is de service gegarandeerd een aanbeveling voor kleine verenigingen tot grote bedrijven.”

Testbericht bekijken | Testresultaat: 4,79/5

Netzsieger
Vetalio Newsletter2Go

Vetalio

“De software van Newsletter2Go is zeer aantrekkelijk voor kleine bedrijven. Er kunnen tot 1000 e-mails gratis per maand worden verzonden. Verder wordt de aanbieder gekenmerkt door het goede gebruikersbeheer, de talrijke instellingsmogelijkheden voor het verzenden van de e-mails, de certificering bij de CSA en het gegevensbeheer in Duitsland.”

Testbericht bekijken | Testresultaat: 95,4% / 5 sterren (zeer goed)

Onlinemarketing Praxis

“Newsletter2Go is een solide e-mailmarketing tool voor beginners en semi-professionals. De e-mailmarketing tool is voorzien van diverse integraties, waardoor de software snel aan bestaande CRM-, CMS- en webshopsystemen, plus web analytics tools kan worden gekoppeld. Mijn ervaring met Newsletter2Go is zeer positief. Het gebruik is intuïtief en geen grote uitdaging voor beginners. Al met al, kan ik de software van Newsletter2Go met een goed geweten aan zowel beginners als semi-professionals aanraden.”

Testbericht bekijken | Testresultaat: 4,3/5

EmailMarketingVergleich.de

“Newsletter2Go is een intuïtieve tool met vele aantrekkelijke functies, zoals het eenvoudige ontvangersmanagement en de gedetailleerde statistische analyse. De zeer hoge gegevensbescherming zorgt niet alleen voor veiligheid tijdens de gegevensoverdracht, maar verhoogt, in combinatie met de CSA-whitelisting, ook de afleverratio van de verzonden e-mails. Het succes van uw e-mailmarketing campagnes is zo geen obstakel. Degenen die naar een eenvoudige en professionele software zoeken om nieuwsbrieven te maken, verzenden en evalueren, is bij Newsletter2Go op de juiste plek. Het gebruiksgemak en de vele mogelijkheden maken de e-mailmarketing software af.”

Testbericht bekijken | Testresultaat: 4,7/5

Netzwelt

“Newsletter2Go maakt indruk door de grote verscheidenheid aan functies, die niets te wensen overlaten. De uitgebreide hulpdocumentatie met video tutorials zijn op deze schaal bij geen andere leverancier te vinden.”

Testbericht bekijken

Website Builder Heros

“Newsletter2Go scoort met zowel het gebruiksgemak als de functionaliteit: Bij het maken van een effectieve nieuwsbrief helpen de kant-en-klare templates. Wilt u een element herschikken, dan kan dat met de drag & drop functie. Professionals zullen vooral blij zijn met de fine tuning door HTML en de evaluatiefuncties zoals A/B-testen.”

Testbericht bekijken

Gemiddelde beoordelingen alle Newsletter2Go testberichten

4,63 / 5

Gemiddelde beoordeling

Wat de testberichten over Newsletter2Go zeggen

Newsletter2Go biedt een zeer breed scala aan functies. Met meer dan 95 praktische functies wordt succesvolle e-mailmarketing kinderspel. De creatie van e-mails is met behulp van de intuitieve drag & drop editor ook voor beginners binnen een handomdraai gedaan. De editor beschikt over tal van ontwerpopties en instellingen om uw e-mails doelgericht en persoonlijk te maken. Een unieke, uitgebreide helpdocumentatie met videotutorials helpt gebruikers op weg.

Bijzonder positief in de Newsletter2Go testberichten wordt ook het gebruikersbeheer genoemd. Adresboeken, groepen en ontvangerskenmerken kunnen in een mum van tijd worden aangemaakt en gesorteerd. De snelle integratie met andere systemen, zoals CRM-, CMS-, webshopsystemen en web analytics, vereenvoudigt het beheer van de gebruikers aanzienlijk. Door de integratie worden ontvangerslijsten altijd automatisch geactualiseerd.

Bovendien benadrukken de Newsletter2Go testberichten ook de geavanceerde analyse opties. Gedetailleerde statistieken tonen het succes van de nieuwsbrief in detail. Een ander pluspunt is de certificering door de CSA, wat voor bijzonder hoge leveringstarieven zorgt.

Een gevoelig punt voor veel testers en gebruikers is de bescherming van gegevens. De gegevensbescherming wordt voor Newsletter2Go zeer positief beoordeeld. De servers bevinden zich in Duitsland, waar op het gebied van gegevensbescherming de meest strikte richtlijnen gelden. Newsletter2Go is tevens voorzien van een certificering door het gerenommeerde TÜV Rheinland.

Tenslotte overtuigd Newsletter2Go door de uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. De 1000 gratis, advertentievrije e-mails per maand zorgen ervoor dat de nieuwsbrief software vooral door kleine bedrijven met weinig contacten een zeer goede aanbeveling krijgt.

Ik accepteer de algemene voorwaarden.

Nieuwsbrief software functies voor iedere behoefte

Newsletter2Go maakt gebruik van cookies om u de best mogelijke service te kunnen bieden. Als u doorgaat met surfen op de site, gaat u akkoord met de cookies. Akkoord