Home » Exclusieve kerstbundel: 199 templates gratis voor u!

Exclusieve kerstbundel: 199 templates gratis voor u!

02/11/2017

Het kerstseizoen nadert, hoog tijd om alvast kerstcadeau ideeën te verzamelen. De winkels worden de komende weken steeds voller en de eerste adventskalenders en kerstartikelen zijn al gearriveerd. De weken voor Kerstmis zijn ook de belangrijkste tijd van het jaar voor winkeliers en bedrijven, omdat in deze periode de grootste omzet wordt gemaakt.

Het feit dat niet iedereen houdt van de drukte in winkels heeft vooral een grote invloed op online retailers. Profiteer van deze kans en maak het voor uw klanten eenvoudig om online hun aankopen te doen.

Met creatieve, gesegmenteerde nieuwsbrieven kunt u dit jaar nog beter uw publiek bereiken en overtuigen. Bied bijvoorbeeld aantrekkelijke kerstpromoties en maak uw lezers enthousiast om bij uw winkel hun inkopen te doen.

Met een gepersonaliseerde nieuwsbrief trekt u direct de aandacht van uw klanten, welke sowieso rondom Kerstmis al feestelijke aanbiedingen in hun inbox verwachten.

Kerstbundel 2017 Newsletter2Go

Na bevestiging ontvangt u automatisch onze e-mailmarketing nieuwsbrief met interessante artikelen en expert tips. U kunt zich uiteraard te allen tijde afmelden.

Weet u niet precies hoe u uw lezers met een nieuwsbrief motiveert? Dit jaar voorziet Newsletter2Go u van een zeer genereus kerstcadeau. We hebben namelijk een kerstbundel samengesteld met daarin 199 templates. Kies uw favoriete e-mailmarketing strategieën en kopieer en plak direct de bijbehorende onderwerpen, preheaders, e-mailteksten, headerafbeeldingen en dividers in kerststijl. We vertellen u zelfs wanneer de beste tijd is om uw kerstnieuwsbrief te versturen.

Geef een reactie

    Newsletter2go verwendet Cookies, um Ihnen den bestmöglichen Service zu gewährleisten. Wenn Sie auf der Seite weitersurfen stimmen Sie der Cookie-Nutzung zu. Ich stimme zu.